Odp: temat ogórkowy - 15/06/2006 15:54
Mam pytanko :
gdy chcem zarejestrowac skuter, to ile trwa proces rejestracji?,(chodzi mi o to, czy odrazu wydadza mi dokumenty i tablice rejestracyjne, czy musze czekac kilka dni, godzin jak to jest )
z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2006 17:49
Sorry ze nie w temacie.
Prosba do Zbyla, kierowcow i reszty ekipy co jechala busem 17 osobowym na mecz.Zgubilem telefon...nokie6410 i najprawdopodobniej telefon mi wylecial w busie wiec jakby ktos znalazl go to prosze o kontakt na gg 3410590. Wazna sprawa bo teraz nie mam listy kontaktow do nikogo.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
...tak odnosnie liczby dni na forum; "ave lucyfer salve imperator hades"
no pomylilem sie 3:0 ...
Tak co do tej liczby -> na starym nicku byłem na forum ponad 250 dni tylko hasło wyleciało i nowy nick problem ?
O ja pierd..
Pierw zobacz ile Pogoniarz jest dni na forum, potem zerknij na to co napisal w apostrofie, a na koniec sie zastanow po co napisales to o swoim nowym nicku..
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2006 21:06
Inter Liverpool Arsenal Valencia Ajax Lille OSC Benfica CSKA Moskwa AEK Ateny Dinamo Kijów Levski Sofia Shakhtar Donetsk Galatasaray Hamburger SV Steua lub Rapie Slovan Liberec
Tak to widzę.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2006 23:48
Ma ktoś może SWOSa na dysku albo linka pod ręką skąd mógłbym go ściągnąć?
Szukałem na google itp. i niestety nie znalazłem
Ostatnio edytowany przez: nara, 16 czerwca 2006, 00:06 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.