link ten nie dziala, a wpisujac w wyszukiwarke "ultra" wyskakuje milion piecset towarow prosilbym o wiecej szczegolow czy to jest wloski film o ultrasach Romy?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Wkrótce większość posiadaczy komputera stanie się przestępcami. Ministerstwo Kultury przygotowuje ustawę, zgodnie z którą każdemu, kto posiada nagrywarkę CD lub DVD, grozi więzienie.
Ministerstwo Kultury opracowało projekt nowelizacji ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Nielegalne stanie się nie tylko posiadanie oprogramowania, które umożliwia łamanie zabezpieczeń na płytach, ale również posiadanie zwykłej, komputerowej nagrywarki płyt.
Zabronione ma być również produkowanie takiego sprzętu. Producentowi będą groziły trzy lata więzienia, a klientom - rok. Specjaliści alarmują, że nowe przepisy to absurd. Nie można zakładać, że każdy, kto ma możliwość skopiowania nielegalnego oprogramowania, zrobi to – komentuje dr inż. Wacław Iszkowski, prezes Polskiej Izby Informatyki i Telekomunikacji.
Skonfiskujmy laptopy posłom. Większość ma nagrywarki płyt - mówi Piotr Gadzinowski, poseł SLD i członek Sejmowej Komisji Kultury, zapowiada walkę z absurdalnym przepisem, który zapowiada walkę z absurdalnymi przepisami.
Projekt ustawy został przyjęty przez Komitet Europejski Rady Ministrów. Rzecznik ministra kultury Jan Kasprzyk twierdzi, że najbardziej kontrowersyjne propozycje będą konsultowane
Jednym słowem Mega Lol
HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!
naszym krajem rzadza idioci... zamiast wiezienia za nagrywarke powinno byc wiezienie za glupote...
Jak najszybciej ( i najtaniej) dojade ze Szczecina do Berlina Busem czy pkp
Pociagiem wychodzi tanio jak sie jedzie w kilka osob - bilet 5-osobowy 20 euro bodajrze
dokladnie bilet 5 osobowy 25 euro a wiec wychodzi po 5 euro na osobe..z tym biletem mozliwosc poruszania sie komunikacja miejska na terenie Berlina
Slyszalem ze cena (25 euro) obowiazuje tylko w weekendy,moze ktos skorygowac moje wiadomosci
to jest bilet jednodniowy - czyli wazny tylko w dniu kasowania. niestety nie da sie wrocic rano na tym samym bilecie, trzeba kupic nowy. Choc calosc i tak sie oplaca
Poszukuje takich filmów ja
I.D
Granice tożsamości
Ultra
Szczególnie o te dwa mi chodzi ostatnie...jeżeli ktoś wie gdzie je znaleść to napiszcie...a może ktoś by mial te filmy na dvd lub mpg...BARDZO PILNE !!!
Wkrótce większość posiadaczy komputera stanie się przestępcami. Ministerstwo Kultury przygotowuje ustawę, zgodnie z którą każdemu, kto posiada nagrywarkę CD lub DVD, grozi więzienie.
Ministerstwo Kultury opracowało projekt nowelizacji ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Nielegalne stanie się nie tylko posiadanie oprogramowania, które umożliwia łamanie zabezpieczeń na płytach, ale również posiadanie zwykłej, komputerowej nagrywarki płyt.
Zabronione ma być również produkowanie takiego sprzętu. Producentowi będą groziły trzy lata więzienia, a klientom - rok. Specjaliści alarmują, że nowe przepisy to absurd. Nie można zakładać, że każdy, kto ma możliwość skopiowania nielegalnego oprogramowania, zrobi to – komentuje dr inż. Wacław Iszkowski, prezes Polskiej Izby Informatyki i Telekomunikacji.
Skonfiskujmy laptopy posłom. Większość ma nagrywarki płyt - mówi Piotr Gadzinowski, poseł SLD i członek Sejmowej Komisji Kultury, zapowiada walkę z absurdalnym przepisem, który zapowiada walkę z absurdalnymi przepisami.
Projekt ustawy został przyjęty przez Komitet Europejski Rady Ministrów. Rzecznik ministra kultury Jan Kasprzyk twierdzi, że najbardziej kontrowersyjne propozycje będą konsultowane
Jednym słowem Mega Lol
HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!
naszym krajem rzadza idioci... zamiast wiezienia za nagrywarke powinno byc wiezienie za glupote...
To jest kurwa debilizm Jak można na taki pomysł choćby wpaść A nawet jeśli to ten pomysł jest w 99% niemozliwy do zrealizowania, bo około 75 % współczesnych komputerów ma nagrywarki...
No to odliczamy Post nr 9996...
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
link ten nie dziala, a wpisujac w wyszukiwarke "ultra" wyskakuje milion piecset towarow prosilbym o wiecej szczegolow czy to jest wloski film o ultrasach Romy?
Odp: temat ogórkowy - 09/06/2006 16:12
ktos cos wie o akcji tyskiego w szczecinie?slyszalem ze w 26 pubach w szczecinie jest promocja ze jak polska strzeli gola to jest 20 L piwa za free.ale nie wiem czy to prawda.
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
dokładnie ... i to z lat osiemdziesiątych
amatorfans 2004 w temacie " ciekawe linki " jest do pobrania
Odp: temat ogórkowy - 10/06/2006 15:38
Wie ktoś może jak się w Orange uaktywnia te tańsze SMSy Za grosza czy za ileś tam groszy tylko w sieci. Jak ktoś wie to niech napisze.
Kto wie na jakiej ulicy w Berlinie znajduje się IKEA i jakis dobry sklep firmowy TYPU NIKE ADIDAS etc ...
Ikea gdzie jest to nie mam pojecia, a co do sklepow sportowych, to oczywiscie w centrum miasta Kudam (nie wiem jak to sie pisze)...masz tam Nike Town (najwiekszy sklep Nike w Europie), Karstadt Sport, (nie pamietam jak to sie pisze) i Foot Locker'a... milych zakupow
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: temat ogórkowy - 12/06/2006 14:09
A ja mam jedno pytanie. Wie ktoś, za ile i gdzie można kupić laser do odtwarzacza cd/mp3 Samsung bo mi siadł? Proszę o odpwiedź
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: temat ogórkowy - 12/06/2006 14:57
wydaje mi sie,ze cena takiego laseru bedzie nie wiele nizsza niz nowy odtwarzacz mp3, ktory jest chyba duzo praktyczniejszy... Pzdr.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.