Pociagiem wychodzi tanio jak sie jedzie w kilka osob - bilet 5-osobowy 20 euro bodajrze
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Nie wazne, czy bliski czy nie. Kazda smierc jest tragiczna i kazda trzeba uszanowac. Nie istotne, czy byl to ktos bliski czy nie.
juz nie udawajcie takich cnotkowatych, jezeli ktos umiera w taki sposob jak ten chinczyk to swiadczy o debilizmie denata. to nie jest nawet smieszne- jest smutne i zalosne.
-----
[cytat]Jak podaje stacja TVN24 w mieszkaniu na jednym ze szczecińskich osiedli znaleziono zwłoki trzech sióstr w wieku 56, 57 i 67 lat
Gazeta.pl > Wiadomości > Wiadomości dnia
Środa, 7 czerwca 2006
Szczecin: brutalne zabójstwo trzech sióstr
pi 07-06-2006, ostatnia aktualizacja 07-06-2006 12:31
Jak podaje stacja TVN24 w mieszkaniu na jednym ze szczecińskich osiedli znaleziono zwłoki trzech sióstr w wieku 56, 57 i 67 lat
czytaj dalej »
r e k l a m a
O zabójstwo jest podejrzewany 21. letni syn jednej z kobiet. Został on zatrzymany przez policję, ale nie przyznaje się do winy.
W sobotę mężczyzna złamał miednicę, próbując popełnić samobójstwo. Skoczył z trzeciego piętra bloku, w którym mieszkał.
W mieszkaniu znaleziono nóż, którym zostały zabite kobiety.[cytat]
troche informacji odemnie bo mieszkam 2 klatki obok miejsca zdarzenia. chlopak popelnil morderstwo po czym wyskoczyl ale z czwarteko pietra spadl na blaszany dach nad klatka. wczoraj okolo godziny 20 odkryto ciala denatek... najlepsza byla sasiadka... krew na korytarzu lezy od czasu zdarzenia(niedziela,poniedzialek,wtorek) a ona mowi ze nic nie widziala...
SHEE i RANDAL napiszcie mi na meila nr tel bo bym sie skontaktował w celu tych płytek (PILNE !!!)
...a tak na marginesie jak się sciąga z tego torrenta...a może macie na płytkach to??
I.D. mam nagrane co prawda w formacie rmvb ale to chyba nie problem , moge przyniesc na zebranie w niedziele o 15 jak bedziesz. Co do reszty zobacze, jak bedzie to sciagne.
A amatorfans tez mam ale z 2004 dwie plytki, natomiast z 2005 jedna choc tam to wiekszosc ultras.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
..no wlasnie otoz dzisiaj przekonalem sie na wlasne oczy coz to za gadzet dolaczyli do gazety(koles przyniosl do pracy ) i... bije sie w klate oraz zwracam honor kolezance gdyz rzeczywiscie nie jest to w zadnym wypadku flaga narodowa..nie wiem czemu cos mi sie ubzduralo,byc moze dlatego iz gdzies przelotnie zobaczylem na reklamie.. coz jeszcze raz zwracam honor i pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy - 09/06/2006 09:22
Ale przesada, od rana nie mozna dostac PS !! :[ nawet o 7 rano nie bylo bo wszyscy mowia ze sa po 2-3 numery na kiosk albo nawet wogole(!!). Co tu duzo mowic... i tak powiem !! Oszukali mnie ... banda desydentow chu...
Wkrótce większość posiadaczy komputera stanie się przestępcami. Ministerstwo Kultury przygotowuje ustawę, zgodnie z którą każdemu, kto posiada nagrywarkę CD lub DVD, grozi więzienie.
Ministerstwo Kultury opracowało projekt nowelizacji ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Nielegalne stanie się nie tylko posiadanie oprogramowania, które umożliwia łamanie zabezpieczeń na płytach, ale również posiadanie zwykłej, komputerowej nagrywarki płyt.
Zabronione ma być również produkowanie takiego sprzętu. Producentowi będą groziły trzy lata więzienia, a klientom - rok. Specjaliści alarmują, że nowe przepisy to absurd. Nie można zakładać, że każdy, kto ma możliwość skopiowania nielegalnego oprogramowania, zrobi to – komentuje dr inż. Wacław Iszkowski, prezes Polskiej Izby Informatyki i Telekomunikacji.
Skonfiskujmy laptopy posłom. Większość ma nagrywarki płyt - mówi Piotr Gadzinowski, poseł SLD i członek Sejmowej Komisji Kultury, zapowiada walkę z absurdalnym przepisem, który zapowiada walkę z absurdalnymi przepisami.
Projekt ustawy został przyjęty przez Komitet Europejski Rady Ministrów. Rzecznik ministra kultury Jan Kasprzyk twierdzi, że najbardziej kontrowersyjne propozycje będą konsultowane
Jednym słowem Mega Lol
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.