Odp: temat ogórkowy - 04/06/2006 15:01
Jak sie zmienia format pliku z MPEG na jakis inny np.. na avi lub cos innego jak to się robi ... ?! Mółby ktoś mi powiedziec bym był wdzięczny
Ostatnio edytowany przez: Mateusz, 4 czerwca 2006, 15:07 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 04/06/2006 16:37
Akurat trafili z datą, dają ją w dniu w którym wyjeżdzam do Niemiec... aha, tak dla wyjaśnienia to nie flaga Polski tylko (trudno to nawać) mundialowa flaga Tyskie, w barwach narodowych ;D
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 04/06/2006 19:20
Wrzucili mi tez polsat sport extra,to rozumiem chociaz raz mozna UPC za cos pochwalic... tylko mam nadzieje ze przed samymi MS nie odwala numeru i wylacza..
..z innej beczki; Flota Swinoujscie po porazce z Unia Janikowo spada do IV ligi.. coz kolejne derby w przyszlym sezonie
Odp: temat ogórkowy - 04/06/2006 21:29
Pytanie do tych co biegają (jeżli tacy są na forum ) i także do innych (kto sie orientuje). W wkacje mam zamiar zacząć (w końcu..) regularnie biegać ale nie wiem jaki na początek dystans obrać ? (i o ile go potem zwiększać) I czy lepiej biegać codziene, czy co dwa dni itd. ? Mam zamiar biegać rano więc jeszcze pyatnie czy coś zjeść czy tak bez jedzenia biegać ? Dodam, że do tej pory to tylko bieganie w na w.f więc kompletna amatorszczyzna i obecnie forma taka sobie...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
kondycji ja chcialbym nabrac bo z kondycja u mnie nie najlepiej a na treningach bramkarze nei za duzo biegna, a gdy biegniemy w lesie to bramkarze na koncu ..
PSG. no raczej dla kondycji bo z wagą problemów nie mam...
Ja zaczynalem biegac to od malych dystansow tzn ustalalem sobie jakis punkt i bieglem do niego na poczatku bylo ciezko przebiec 2 km jezor mi wisial(ale czego nierobi sie dla kobiety,ale teraz mam wyznaczona trase 6km i to mi wystarcza oczywiscie moglbym wiecej bo z kondycja jest juz ok.Potrzebowalem na to ok 2 tyg
Teraz biegne sobie 2-3 razy w tyg i nie biegam na stadionie bo sie dluzy
Acha i znajdz sobie jakas fajna trase czasem mozna kogos ciekawego spotkac i motywacja jest
Pytanie do tych co biegają (jeżli tacy są na forum ) i także do innych (kto sie orientuje). W wkacje mam zamiar zacząć (w końcu..) regularnie biegać ale nie wiem jaki na początek dystans obrać ? (i o ile go potem zwiększać) I czy lepiej biegać codziene, czy co dwa dni itd. ? Mam zamiar biegać rano więc jeszcze pyatnie czy coś zjeść czy tak bez jedzenia biegać ? Dodam, że do tej pory to tylko bieganie w na w.f więc kompletna amatorszczyzna i obecnie forma taka sobie...
Wejdź na forum biegajznami.pl lub inne o takiej tematyce.
Znajdziesz tam porady dotyczące treningów, plany treningowe dla poczatkujących i zaawansoawnych itd.
Generalna uwaga- nie bądź od razu za bardzo ambitny i nie staraj się w tydzień zostać mistrzem bo łatwo się wtedy zniechęcić lub złapać kontuzję. Regularność i rozsądek- tym się kieruj.
Odp: temat ogórkowy - 05/06/2006 16:53
ja bym na początek biegał tyle ile ci sie chce po prostu wyznaczasz dystans według samopoczucia stopniowo go zwiększając , późnie jeśli nabierzesz troche wytrzymałości wyznaczaj sobie odcinki np. 8km i lecisz (najlepiej odmierzać rowerem(licznik))
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442859 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.