Przeczytałem dziś na szwabskiej telegazecie że wszystkie mecze będzie transmitować ARD, ZDF lub RTL (wszystko mam na kablówce ) I tu moje pytanie: wie ktoś czy to będzie ogólnie dostępne czy jakoś kodowane ?
Ja słyszałem, że program tych stacji emitowany za granicę ma być kodowany na czas meczy...
Polsat Sport Extra już jakiś czas temu dostępny jest też w sieci Vectra.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Watch TV - 03/06/2006 14:01
Zanalzlem w necie strone z telewizja internetowa.Watch TV sie nazywa i mysle zeby wyslac sms aktywujacy, tylko ze nie wiem czy to nie sa oszusci, i czy to na pewno dziala .Sms kosztuje 10 zl i szkoda bybylo stracic tyle forsy .Pytanie brzmi , czy ktos mial juz z tym do czynienia i czy to napewno to jest tak dobre jak reklamują...??
Link
http://telewizja.sciagasz.pl/
Zblizaja sie Mistrzowstwa Swiata a u mnie w domu tylko jeden telewizor, nie chce mi sie klocic z matka bo ona nienawidzi meczy...To byloby rozwiązanie...Chyba ze ja zaknebluje na czas trwania meczów :-D
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Widzieliście tą reklamę piwa Tyskie. Zapowiada się tam dołączenie 5 czerwca flagi do loklanych wydań gazet. gadzet całkeim fajny, no i gratisowy. Ktoś wie moze jakie to będą gazety? 5 Czerwca już wyjeżdzam do Niemiec i nie będzie czasu na szukanie w tym dniu.
flaga nawet fajna...material chujowy ale nie ma co sie dziwic moze bede mial ich wiecej to sie z wami podziele
Zanalzlem w necie strone z telewizja internetowa.Watch TV sie nazywa i mysle zeby wyslac sms aktywujacy, tylko ze nie wiem czy to nie sa oszusci, i czy to na pewno dziala .Sms kosztuje 10 zl i szkoda bybylo stracic tyle forsy .Pytanie brzmi , czy ktos mial juz z tym do czynienia i czy to napewno to jest tak dobre jak reklamują...??
Link
Zblizaja sie Mistrzowstwa Swiata a u mnie w domu tylko jeden telewizor, nie chce mi sie klocic z matka bo ona nienawidzi meczy...To byloby rozwiązanie...Chyba ze ja zaknebluje na czas trwania meczów :-D
Miałem ten program.. mozna go znalezc na necie na darmo przykladowo ze stron o torrencie.. nie przegladalem go dokladnie ale wydaje mi sie ze z Polskimi stacjami bedzie problem ;] Zciągnąłem, rozpakowałem, uruchomiłem, skasowałem. Nic ciekawego
Link
Miałem ten program.. mozna go znalezc na necie na darmo przykladowo ze stron o torrencie.. nie przegladalem go dokladnie ale wydaje mi sie ze z Polskimi stacjami bedzie problem ;] Zciągnąłem, rozpakowałem, uruchomiłem, skasowałem. Nic ciekawego
Potwierdzam nic ciekawego i na necie jest ogolnodostepny za free wystarczy poszukac.. polskie stacje prawie wogole nie transmituja a zagraniczne tylko przy dobrym transferze. Wiec jak amsz dobry internet to mozesz sie w to pobawic
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: temat ogórkowy - 03/06/2006 21:42
osobiscie "Skazanego na Bluesa" ogladalem 4 razy swietny film, jednak "Sie macie ludzie" jest typowo biograficznym filmem o zyciu Ryska i ukazuje wszystko w miare mozliwosci na 100% .
Wie ktos co oznacza paragraf 69&2 z wojskowej komisji lekarskiej
wiem ze daja na to kat D
nie to zebym cos pisał
§ 69. Dotyczy mimowolnego moczenia nocnego bez zmian organicznych w układzie moczowym. Moczenie nocne występujące w przebiegu innych schorzeń narządowych należy kwalifkować według odpowiednich paragrafów
wiem ze daja na to kat D
nie to zebym cos pisał
§ 69. Dotyczy mimowolnego moczenia nocnego bez zmian organicznych w układzie moczowym. Moczenie nocne występujące w przebiegu innych schorzeń narządowych należy kwalifkować według odpowiednich paragrafów
Wczoraj rozmawialem z kolezka ma on na przedramieniu mala sznytke ok 1cm szeroka i do czego zmierzam dostal on kat D artykul 69 paragraf 2 a dalej .Nieprawidlowa osobowosc.(ciekawe to jest,moglby ktos to bardziej rozwinac)
Tak wiec ekil moze to co napisales dotyczy tylko artykulu 69 bez podpunktu bo nijak sie ma do nieprawidlowej osobowosci ,a moze sie myle??
wiem ze daja na to kat D
nie to zebym cos pisał
Wczoraj rozmawialem z kolezka ma on na przedramieniu mala sznytke ok 1cm szeroka i do czego zmierzam dostal on kat D artykul 69 paragraf 2 a dalej .Nieprawidlowa osobowosc.(ciekawe to jest,moglby ktos to bardziej rozwinac)
Tak wiec ekil moze to co napisales dotyczy tylko artykulu 69 bez podpunktu bo nijak sie ma do nieprawidlowej osobowosci ,a moze sie myle??
Tutaj masz wszystkie chorobska w paragrafach wypisane. znajdz odpowiedni zalacznik (chyba w przypadku kolegi zalacznik 2)
Predzej kolega dostal paragraf 68. punkt 2."Zaburzenia osobowości znacznie upośledzające zdolności adaptacyjne poddające się korekcji" za to jest wlasnie D
pozdr.
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431917 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.