Dziś obejrzałem kolejny odcinek PB.. takie pytanie, ogarnia ktoś jeszcze w ogóle o co tam chodzi ?
Ja wytrwale ogladam ale tego co tam sie dzieje to nie da sie opowiedziec..
Trzeba przyznać że lekka "kaszanka" się zrobiła... a do tego następne odcinki dopiero w marcu przyszłego roku...
... no i mam wielką nadzieję że na czwartym sezonie się zakończy bo oglądalność spadła już dawno!
Ze swojej strony polecam serial Fear Itself - jak dla mnie rewelacja.!
Stacja NBC rozpoczyna nową serię dla fanów horrorów - Fear Itself. Każdy odcinek skoncentruje się na innej historii, a reżyserii podjęli się mistrzowie gatunku. Zapowiada się nie lada gratka! Na początek zaplanowano 13 odcinków, które stworzą pierwszy sezon. Stacja NBC ma nadzieję przekonać do siebie fanów, zwłaszcza, że gatunek grozy, traktowany był do tej pory przez branżę telewizyjną po macoszemu. Na przełomie kilku ostatnich lat trudno znaleźć seriale, które wywołałyby huraoptymizm wśród znawców. Tym bardziej, warto obejrzeć Fear Itself.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.