no i sie kurwa zaczeło nachodzenie po domach słuzb jebanych mundurowych po domach przed mundialem... traktowanie kibicow jak przestepcow... parodia jak dla mnie
... mi podarowali osobiste przychodzenie do domu... Zadzwonili! Chryste, bo ja rzeczywiscie jestem grozna...
no bo Ty zostałas dopisana do dokładniejszej kontroli osobistej na granicy
... Tak... i jestem na czarnej liscie z zakazem wstepu na stadiony niemieckie
PS..po ochlonieciu tak sobie racjonalnie mysle, ze zapewne chodzi im o nadgorliwa opieke i moze tylko taki jest cel tej glupkowatej inwigilacji...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2006 18:00
Widzieliście tą reklamę piwa Tyskie. Zapowiada się tam dołączenie 5 czerwca flagi do loklanych wydań gazet. gadzet całkeim fajny, no i gratisowy. Ktoś wie moze jakie to będą gazety? 5 Czerwca już wyjeżdzam do Niemiec i nie będzie czasu na szukanie w tym dniu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Widzieliście tą reklamę piwa Tyskie. Zapowiada się tam dołączenie 5 czerwca flagi do loklanych wydań gazet. gadzet całkeim fajny, no i gratisowy. Ktoś wie moze jakie to będą gazety? 5 Czerwca już wyjeżdzam do Niemiec i nie będzie czasu na szukanie w tym dniu.
To bedzie Kurier Szczeciński.Cena będzie normalna
Dzięki wielkie. Pewnie cały nakład tego dnia zejdzie ;D
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
no i zamiast kupic spokojnie w poldnie bede musial z rana zapieprzac bo banda warcholow nie czytajaca gazet oczywiscie dla swietnego dodatku zrobi wyjatek :/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2006 22:34
Gazeta Wyborcza": "W 1939 r. Polska została pokonana w 28 dni. W 2006 r. wystarczy 90 minut" - koszulki z takim napisem rozchodzą się wśród neonazistów w byłej NRD jak świeże bułeczki. ...
Gazeta pisze, że takiej koszulki nie kupi się w byle jakim sklepie. Trzeba odwiedzić tzw. naziladen, czyli sklep sprzedający neonazistowskie gadżety, muzykę i publikacje. W Chemnitz w byłej NRD taki właśnie sklep odwiedził z ukrytą kamerą Thomas Reutter, reporter magazynu "Report Mainz" emitowanego przez telewizję SWR.
Wśród kilkudziesięciu różnych T-shirtów Reutter wypatrzył czarną koszulkę z napisem "Witajcie w piekle" u góry, a niżej sylwetką uzbrojonego w kij bejsbolowy kibica z piłką zamiast głowy. Na plecach zaś wyrysowano kontury mapy Polski zamalowane w czarno-biało-czerwone pasy. To barwy flagi kajzerowskich Niemiec, używane przez niemieckich neonazistów. Wokół nadruk w gotyku: "W 1939 r. Polska została pokonana w 28 dni. W 2006 r. wystarczy 90 minut". Od razu widać, w jaki sposób neonaziści oceniają wynik meczu Polska - Niemcy na zbliżających się mistrzostwach świata. Według nich Polska przegra, a po spotkaniu w ruch pójdą bejsbole - pisze dzisiejsza "Gazeta Wyborcza"." ...
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2006 23:06
Przeczytałem dziś na szwabskiej telegazecie że wszystkie mecze będzie transmitować ARD, ZDF lub RTL (wszystko mam na kablówce ) I tu moje pytanie: wie ktoś czy to będzie ogólnie dostępne czy jakoś kodowane ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Przeczytałem dziś na szwabskiej telegazecie że wszystkie mecze będzie transmitować ARD, ZDF lub RTL (wszystko mam na kablówce ) I tu moje pytanie: wie ktoś czy to będzie ogólnie dostępne czy jakoś kodowane ?
jest to prawda i kanaly goolnodostepne
tylko glos mode off mp3 mode on i jazda
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.