Zasatnów sieco piszesz, to że sojusz jest nieco bardziej liberalny, nie pozwala nikomu pisać, że w przysłości będzie za legalizacją pedofilii itd.
Zresztą to watek do tematu o polityce...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 31/05/2006 23:10
Michał Milowicz wygrał finał piosenki na mundial moim zdaniem była to jedna z lepszych piosenek
Ale moim faworytem był Norbi
Juz bardziej tendencyjnie Vasyl nie mogles napisac.Z tego co piszesz plynie wniosek: lewica = wsparcie dla pedalow = pedalstwo. Wkurwia mnie juz takie pierdolenie. Ostatnio ogladalem program na TVP3 o pobycie wojsk radzieckich w Polsce i widzialem jak malolaci w wieku 16-18 lat zadawali pytania ludziom wladzy PRL-u. Wszystkich tych gnojow charakteryzowalo to samo, mianowicie pierdolenie farmazonow i totalny brak znajomosci tematu. Mowili o rzeczach, o ktorych nie mieli pojecia z taka zazartoscia, jakby to oni stali naprzeciw czolgow w stanie wojennym.
Nie chce sie w tym temacie wdawac z Tobą w dyskusje. Wiadomo, ze to jest zwyrodnienie, a chec obnizenia wieku z 16 do 12 lat jest smieszna. Ciekawe czy tacy "ludzie" nie mieliby nic przeciwko, aby ich wlasnie dzieci byly zapinane przez skrzywionych "kolesiow tatusia".
Ze Piłsudskiego nam trzeba, to nie jest to zadnym novum. Wreszcie skonczyloby sie szczekanie zarowno prawicy, jak i lewicy. Tylko czy w obecnej Rzeczopospolitej jesttaka osoba ktora na swoje barki moglaby wziac tak duzy ciezar??
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2006 15:47
Wlasnie odwiedzilo mnie 2 panów dzielnicowych , i powiadaja ze maja informacje ze jade na mistrzostwa (nie jade) i ze chca sobie porozmawiac ze mna Widze ostre przygotowania tam mają. Czekajcie na nich z otwartymi ramionami bo zapewne niedlugo Was odwiedzą hehehe
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2006 18:46
no i sie kurwa zaczeło nachodzenie po domach słuzb jebanych mundurowych po domach przed mundialem... traktowanie kibicow jak przestepcow... parodia jak dla mnie
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2006 21:59
Czy to prawda ze osoby udajace sie na mundial musza posiadac paszporty bo dowody nie beda wazne?
Ktos mi to mowil , ze sluchal to w kronice
ktos cos wie na ten temat?
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2006 22:38
Też to słyszałem i dziś zadzwoniłem do komendanta Straży Granicznej. Zapewnił mnie, że jest to nie prawda i można przekroczyć granicę podczas mistrzostw na podstawie dowodu ( nawet starego typu).
Też to słyszałem i dziś zadzwoniłem do komendanta Straży Granicznej. Zapewnił mnie, że jest to nie prawda i można przekroczyć granicę podczas mistrzostw na podstawie dowodu ( nawet starego typu).
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2006 06:36
Heh...a ja mialem okazje byc wczoraj na 50-tych urodzinach Gondora...niestety bylem w pracy..ale muszy przyznac ze to calkiem sympatyczny gosc (moze ameryiki nie odkrylem ale jakos nigdy nie mialem okazji sie z nim spotkac)
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2006 09:59
``Artur Boruc nie odwołał ostrych słów krytyki pod adresem polskich kibiców, którzy na Stadionie Śląskim wygwizdali polską reprezentację w meczu z Kolumbią.
- Kibice powinni dawać wiatr w plecy, a oni podcinali nam skrzydła. To nie są prawdziwi fani reprezentacji – powiedział Boruc „ Przeglądowi Sportowemu”.
- Dlaczego mam kogoś przepraszać lub cokolwiek odwoływać, skoro szczerze powiedziałem to, co myślę? Chcę zaznaczyć, że cały czas mówię o tych ludziach, którzy na stadionie rzucali wyzwiska pod naszym adresem – dodał.
Co tak bardzo poruszyło Boruca w Chorzowie? – Słyszałem jak ludzie z trybun wyzywali nas od pajaców i złodziei. Przecież to się nie mieści w głowie. Czym zasłużyliśmy sobie na takie traktowanie? Gramy w reprezentacji i bardzo zależy nam na jej sukcesach. Do wtorku myślałem, że na tym samym zależy wszystkich kibicom. Okazuje się, że byłem w błędzie i jest mi z tego powodu bardzo przykro – zakończył Boruc.``
Pajace nie kibice. Niemcow po remisie z Japonia zegnano na stojaco oklaskami u nas po wpadce z Kolumbia wyzywano od Pajaców i Zlodzieji....wydaje mi sie ze przyda im sie taki maly prysznic przed MŚ jeszcze za bardzo uwierzyliby w siebie jak to bylo za Engela i z ``mikroprocesorkami``(0:2)
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2006 13:14
Internautów Wirtualnej Polski gorąco zapraszamy na czat z bramkarzem reprezentacji Polski, Tomaszem Kuszczakiem. Spotkanie odbędzie się o godzinie 13.30.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.