Odp: temat ogórkowy - 22/05/2006 20:46
Na stronce eurosportu jest głosowanie na narodową drużynę stulecia. Nasza repra z 1982 roku doszła jak na razie do półfinału i fajne byłoby gdybyśmy doszli chociaż do finału, a może nawet wygrali Kto moze poświęcić minutkę, niech wejdzie na strone i zagłosuje (vote). Można raz dzienie, chyba, że ktoś am zmienne IP. Glosowanie trwa do jutra, czyli czasu zostalo bardzo niewiele. http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
google to była pierwsza rzecz która właczyłem przy poszukiwaniach.. ale chyba jestem upośledzony bo nie moge znaleźć song'a z tej piosenki ;] dlatego pytam czy jest ktoś sprytniejszy..
Odp: temat ogórkowy - 24/05/2006 00:06
na stronie kanału sportowego Eurosport trwa konkurs na najlepszą drużyne stulecia. Polska reprezentacja z roku 1982 dotarła już do
1/2 finału ale tam musi się mocować z inną super ekipą.
Proszę was o pomoc w głosowaniu na Polskie Orły.
jak mozesz rozeslij reszcie kazdy glos sie liczy
PRZEKAZUJE
Wie ktoś na jakim przystanku wysiąść żeby dojechać na Stadion KP Police :> ?
Jesli jedziesz 107 to Piłsudzkiego- Wiadukt jesli sie nie myle. za rondem ogolnie i pozniej w prawo caly czas na ulice Siedlecką. i po lewej masz stadion za szpitalem tzn obok ;p
Odp: temat ogórkowy - 24/05/2006 15:47
Nowy program TVN?
Telewizja TVN przymierza się do kolejnego dużego przedsięwzięcia telewizyjnego - pisze 'Gazeta Krakowska'. Stacja należąca do holdingu ITI planuje uruchomienie specjalnego kanału sportowego poświęconego w całości klubom pierwszoligowym.
Nowy program miałby położyć nacisk przede wszystkim na trzy kluby: Legię Warszawa, Wisłę Kraków i Lecha Poznań. Oczywiście nie zabrakłoby relacji z innych klubów, jednak to właśnie te trzy wymienione mają zajmować zdecydowaną większość czasu programowego.
Pomysłodawcy zamierzają informować o 'życiu codziennym' najsilniejszych drużyn oraz pokazywać ich każdy dzień 'od kuchni'.
Odp: temat ogórkowy - 24/05/2006 15:55
mam pytanie mam nadzieje że ktoś mi na nie odpowie czy Stal Szczecin awansowała do 4 ligi chciałbym się tego dowiedzieć bo niemoge wejść na ich strone internetową
mam pytanie mam nadzieje że ktoś mi na nie odpowie czy Stal Szczecin awansowała do 4 ligi chciałbym się tego dowiedzieć bo niemoge wejść na ich strone internetową
Aktualnie Stal jest 5 a awans przewidziany jest dla 3 druzyn..choć ma być niby reorganizacja rozgrywek wiec nic nie jest pewne.
PS: Rezerwy zwyciestwem z Przeclawiem utrzymaly sie w IV lidze.
Nie awansowała, jeszcze kilka kolejek do końca i będą mieli problemy bo aktualnie są na 5. miejscu.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: temat ogórkowy - 24/05/2006 16:25
W przerwie letniej na miejscu wyburzonej trybuny od strony ul. Kraszewskiego powstanie sektor dla kibiców drużyn przyjezdnych – mówi wiceprezes Tabisz. – Być może będzie to przenośna trybuna, ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji w tej sprawie. W zakończonym sezonie policja nie chciała wyrazić zgody na wpuszczanie kibiców gości na sektor od strony ul. Kałuży, dlatego teraz przed podjęciem wiążących decyzji chcemy się spotkać i wysłuchać sugestii policji, tak aby potem nie było już żadnych problemów z uzyskaniem zgody na wpuszczanie kibiców drużyn przyjezdnych – tłumaczy Jakub Tabisz.
W przerwie letniej na miejscu wyburzonej trybuny od strony ul. Kraszewskiego powstanie sektor dla kibiców drużyn przyjezdnych – mówi wiceprezes Tabisz. – Być może będzie to przenośna trybuna, ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji w tej sprawie. W zakończonym sezonie policja nie chciała wyrazić zgody na wpuszczanie kibiców gości na sektor od strony ul. Kałuży, dlatego teraz przed podjęciem wiążących decyzji chcemy się spotkać i wysłuchać sugestii policji, tak aby potem nie było już żadnych problemów z uzyskaniem zgody na wpuszczanie kibiców drużyn przyjezdnych – tłumaczy Jakub Tabisz.
www.cracovia.pasy.net
Z sektorem czy bez...i tak nas nie wpuszczą.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Wie ktoś na jakim przystanku wysiąść żeby dojechać na Stadion KP Police :> ?
Jesli jedziesz 107 to Piłsudzkiego- Wiadukt jesli sie nie myle. za rondem ogolnie i pozniej w prawo caly czas na ulice Siedlecką. i po lewej masz stadion za szpitalem tzn obok ;p
Na przeciwko dworca nieopodal komisariatu idealne miejsce na stadion... pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.