Wygrali bo byli orginalni Ja widzialem na tej Eurowizji 5 fajnych piosenek i 19 taki samych. Stawialem na Finlandie, Bosnie i Litwe. Do tego doszla jeszcze Rosja Za to nasz zielony troll nie awansowal, ale zrobionym dzieciakiem musial sie pochwalic.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 21/05/2006 12:04
prawda jest taka, że to wszystko to jedna wielka tandeta. Tyle że oni byli tandetni i śmieszni/orginalni a reszta była tandetna, żałosna i nudna... Moim zdaniem zasłuzenie wygrali, moze skłoni to organizatorów do zmiany formuły konkursu, bo obecnie prezentuje on beznadziejny poziom muzyczny a kraje głosuja po sąsiedzku. Ale kolejnym plusem jest to, że zwyciestwo Lordi wyraźnie zasmuciło tego ciecia z tv, który to relacjonował, dobrze mu tak bo działał mi na nerwy.
No wygralismy
Czytalem, ze jakas finska gazeta zrobila wokaliscie fotke bez przebrania i umiescila w gazecie. Podobno niezle sie wkurzyl, ze mu psuja image.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
POMOCY! Szukam szkoly , ktora ma przyjecia teraz bo sciga Mnie WKU!
wojsko czeka, wzywa z daleka
a Ty oddaj krajowi co mu sie nalezy...
do Delty idz. tam nie powinno byc problemow
Bylem w Delcie chcieli zeby zaplacic za caly semestr ok. 490zl na Hotelrstwie i jeszcze mam 1 miesiac na zaliczenie kolokwium.Znalazlem szkole w Profesji zaplacilem 5zl za zaswiadczenie do WKU+zdjecia 15zl.Pani z sekretariatu dala zaswiadczenie ze bede sie uczyl od wrzesnia w tej szkole w WKU to przyjeli i powiedzieli , ze mam doniesc jeszcze zaswiadczenie ze juz jestem uczniem we wrzesniu (jako potwierdzenie).A wojsko niech jeszcze poczeka.pozdro i jeszcze raz dzeki PSG. i zapraszam na browara
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
(cytat) Bylem w Delcie chcieli zeby zaplacic za caly semestr ok. 490zl na Hotelrstwie i jeszcze mam 1 miesiac na zaliczenie kolokwium.Znalazlem szkole w Profesji zaplacilem 5zl za zaswiadczenie do WKU+zdjecia 15zl.Pani z sekretariatu dala zaswiadczenie ze bede sie uczyl od wrzesnia w tej szkole w WKU to przyjeli i powiedzieli , ze mam doniesc jeszcze zaswiadczenie ze juz jestem uczniem we wrzesniu (jako potwierdzenie).A wojsko niech jeszcze poczeka.pozdro i jeszcze raz dzeki PSG. i zapraszam na browara (cytat)
He he jak mlodym ludziom niewiele do szczescia brakuje Gratki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.