Odp: temat ogórkowy - 19/05/2006 20:45
No i sie stało. 26 maja dniem wolnym od zajęć szkolnych.
Dla mnie ososbiscie to głupia decyzja, zbliza się koniec roku, a przy punktowym systemie oceniania każda lekcja może zmeinić ocenę. Tak sie fajnie składa, że w piątek mam historię i geografię- są to jedyne godziny z tych przedmiotów w tygodniu. Wcześniej już tyle piątków przepadło, że perpekeptywa utraty nastęonego nie jest zbyt miła.
Patrząc bardziej ogólnie, to w naszym województwie procent uczniów udających się na spotkanie z paieżem jest niewielki, a napewno nie jest to większość. Część pewnie wykorzysta wolny dzień na wypice piwka w parku.
Można to skomentować tak; że lepiej założyć naszumu ukochanemu ministrowi chomąto i orać nim pole, lepiej sie sprawdzi niż pług trójkolesny z żelazna odkałdnicą. To taki żarcik, jakby co ;D (min. o chomącie i pługu trójkolesnym była ostatnia lekcja hisotrii w mojej klasie)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Dobrze, że ty nie jesteś ministrem:/ kurwa martwić się, że masz wolne... pierwszy raz słysze coś takiego. Ocen możesz poprawić każdego dnia, wystarczy zagadać z naczycielem.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
mimo wszystko mysle ze wiecej osob cieszy sie z tego ze jest wolne a wiadomo ze "zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie przeciw" wolnych dni nigdy za wiele ........pozdro
1szy raz się smuce że nie ma lekcji miałem mieć teraz ostatni termin na zaliczenie z Geografi , dogadać sie można ale kur** tylko z niektórymi nauczycielami w tym przypadku akurat się nie da
Odp: temat ogórkowy - 19/05/2006 22:14
Wolne to moge zrobić sobie wtedy kiedy chcę i nie mam ważniejszych spraw na głwoie.
Ugadać można się z nauczycielem, ale do zakończenia wystawiania oceń została nam praktycznie jeden piątek (mi przepada jeszcze jeden z powodu wyjazdu do Niemiec)a do napisania zostały jeszzce prace klasowe i inne punkty (np za zadania domowe, czy aktyność, których nie da się nadrobić, w inny sposób). Bardziej o tego śmieszy mnie sam powód odwołania lekcji. Na pewno większość młodzieży w tym czasie będzie myślała o papiezu.
Sam pomysł zrodził się zanim Giertych został ministrem, ale decyzja zapadała już za jego rządów, więc on jest za to odpowiedzialny.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wolne to moge zrobić sobie wtedy kiedy chcę i nie mam ważniejszych spraw na głwoie.
Ugadać można się z nauczycielem, ale do zakończenia wystawiania oceń została nam praktycznie jeden piątek (mi przepada jeszcze jeden z powodu wyjazdu do Niemiec)a do napisania zostały jeszzce prace klasowe i inne punkty (np za zadania domowe, czy aktyność, których nie da się nadrobić, w inny sposób). Bardziej o tego śmieszy mnie sam powód odwołania lekcji. Na pewno większość młodzieży w tym czasie będzie myślała o papiezu.
Też sie ucze w Policach i się ciesze ze piątek jest wolny, może nie dokońca super bedzie bo kolejny piątek przejdzie ale O.K. Trzeba było starać sie cały rok a nie nagle teraz zdać sobie sprawe ze coś przepada i pkt uciekaja
Odp: temat ogórkowy - 19/05/2006 22:23
Niedawno założyłem sobie Polsat cyfrowy i podłączyłem go do TV, ale chcę też podłączyć go do videa, ale coś mi sie nie udaje. Próbowałem już rózne kombinace z tymi kablami i wyszło mi tak ze miałem podłaczone video do TV i dekoder do TV, czyli mogłęm oglądać i video i Polsat, ale dalej nie moge jakoś zgrać videa z Polsatem abym mógł z tamtąd nagrywać. Mógłby ktoś powiedzieć jak to trzeba podłączyć. Dzięki
Też sie ucze w Policach i się ciesze ze piątek jest wolny, może nie dokońca super bedzie bo kolejny piątek przejdzie ale O.K. Trzeba było starać sie cały rok a nie nagle teraz zdać sobie sprawe ze coś przepada i pkt uciekaja
To fajnie, wiesz, ja już po pierwszym półroczy z wszystkiego miałem praktycznie zdane ze wszysytich przedmiotów, więc moje zycie od tego nie zalezy, ale jakioś nie ciesze się z tego wolnego dnia jaki zafundował nam minister.
PS; Krzysiek_89 do jakiej klasy chodzisz?
To fajnie, wiesz, ja już po pierwszym półroczy z wszystkiego miałem praktycznie zdane ze wszysytich przedmiotów, więc moje zycie od tego nie zalezy, ale jakioś nie ciesze się z tego wolnego dnia jaki zafundował nam minister.
PS; Krzysiek_89 do jakiej klasy chodzisz?
No to jest + ze caly rok da sie zaliczyc w 1 semestrze ja juz wszystko prawie pozaliczałem w styczniu
Do wojskowej chodze a Ty?
Odp: temat ogórkowy - 20/05/2006 14:19
mam taki problem. Gdy wlaczam gre twierdzato nie ma liter tylko sa same znaczki dziwne (w menu, w grze, w opcjach). Wczesniej mi normlanie dzialao jak skasowalem i zainstalowalem po jakims tygodniu znowu to juz nie dzialaalo. Zainstalowalem teraz nastepna czesc Twierdzy (Krzyzowiec) i tez nie mam liter....wie ktos co zrobic aby znowu dobrze dzialalo?
Odp: temat ogórkowy - 20/05/2006 22:23
Wie ktoś jak połączyć kilka klipów ( z bramkami ) w jeden klip i podstawić muzyke jak ktoś wie i był by chętny udzielić pomocy to prosze o kontkakt 1275825
Wie ktoś jak połączyć kilka klipów ( z bramkami ) w jeden klip i podstawić muzyke jak ktoś wie i był by chętny udzielić pomocy to prosze o kontkakt 1275825
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431980 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.