Odp: Pchli targ - 03/09/2006 22:35
sprzedam nowe, czarne spodenki sedziowskie ADIDAS CLIMATEAM 2000 (dwie kieszonki z boku, jedna z tylu). kupilem je pare dni temu ale okazaly sie lekko ciasnawe. wymiary spodenek to :
- szerokosc w pasie przed rozciagnieciem: 31 cm
- szerokosc po maksymalnym rozciagnieciu: kolo 43-44cm
- dlugosc nogawki od pasa w dol: 35 cm
rozmiarowka z metki:
- D - 4
- F - 40
- GB - 30
- US - S
- I - 4
- CH - 4
- E - S
- CND - S/P
cena: 45 zł
jakby ktos byl zainteresowany podbijac na gg
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pchli targ - 05/09/2006 16:00
Opel Calibra, silnik 2.0,na gaz i benzyna, silnik z Vectry WRC,kolor niebieski,nowe opony i alu felgi,produkcja auta 91, silnika 95, przednie zawieszenie po wymianie, ubezpieczenie do konca roku.cena do uzgodnienia.jak cos to gg w profilu
Odp: Pchli targ - 08/09/2006 13:55Język Angielski:
"New Headway - English Course"
zakres: Pre-Intermediate
autor: John and Liz Soars
wydawnictwo: OXFORD
cena: 15 zł
"New Matura - Matrix"
zakres: Intermediate Plus
autor: Kathy Gude, Jayne Wildman, Danuta Gryca i Barbara Czarnecka-Cicha
wydawnistwo: OXFORD
cena: 20 zł
Język Polski:
"Pamietajcie o ogrodach... Kultura. Literatura. Język" Antologia, część 1
zakres: podstawowy i rozszerzony
autor: Andrzej Z. Makowiecki, Andrzej Markowski, Włodzimierz Paszyński, Tomasz Wroczyński
wydawnictwo: WSiP
cena: 10 zł
"Pamietajcie o ogrodach... Kultura. Literatura. Język" Podręcznik, część 1
autor: Andrzej Z. Makowiecki, Andrzej Markowski, Włodzimierz Paszyński, Tomasz Wroczyński
"Pamietajcie o ogrodach... Kultura. Literatura. Język" Podręcznik, część 2
Geografia:
"Geografia - Bogactwo przyrodnicze Ziemi" część 1
dla liceum ogólnokształcącego, liceum profilowanego i technikum.
zakres: podstawowy
autor: Paweł Wład
wydawnictwo: ORTUS
"Geografia - Bogactwo przyrodnicze Ziemi" część 2
"Geografia - Bogactwo przyrodnicze Ziemi" część 2
zakres: rozszerzony
"Geografia - Bogactwo przyrodnicze Ziemi" część 2 - ćwiczenia
cena: 5 zł
"Geografia - testy dla uczniów"
autor: Dorota Plandowska i Zbigniew Zaniewicz
wydawnictwo: Operon
Chemia:
"Chemia". Podręcznik.
autor: Michał M. Poźniczek, Zofia Kluz
"Chemia - zbiór zadań"
autor: Maria Koszmider, Janina Sygnewicz
Matematyka:
"Matematyka" część 1
dla liceum ogólnokształcącego.
autor: Wojciech Babiański, Lech Chańko i Dorota Ponczek.
wydawnictwo: Nowa Era
cena: 5 zł
"Matematyka" część 2
"Matematyka" część 3
Fizyka:
"Fizyka i astronomia" część 1
wydawnictwo: Nowa Era, Cambridge
----------
Pozostałości po 3 latach nauki w ZSEE (dawne TME).
Stan książek: b.dobry/dobry. Kontakt - gg: 6517028 (często niewidoczny).
Pozdrawiam, Pogo.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Pchli targ - 08/09/2006 14:58
teraz nawet pudelka tak podrabiaja,ze nie rozkminisz czy oryginal czy nie, tylko pozniej wychodzi w praniu ile naprawde trzymaja te "oryginalne perfumy" wprost ze stadionu X-lecia 100ml za 100zl... cos mi tu smierdzi...
widzisz,skoro juz duzo osob ode mnie kupilo jakis perfum,a do tej pory sie nie skarzyli,raczej musza byc one dobre no nie??poza tym,po co jechac na stadion X-lecia,skoro do niemiec jest o wiele blizej.pomysl tez o bezclowych lotniskach,w ktorych takie cos koszyje grosze.czemu za 100zl??oka,skoro mowisz,ze zbyt tanio,to specjalnie dla ciebie,jakbys chcial,powiedzmy 190zl,a dlareszty 100.to,ze spuszczam cene do minimum,raczej nie jest zle,raczej ide wszystkim na reke.Vasyl,ja postaram sie zrobic jak najszybciej fotke i ci opokaze,ale kody maja wszystkie,osobiscie widzialem.ale w jakim czasie,nie wiem,jak cos napisze.pozdro
Odp: Pchli targ - 09/09/2006 12:30
Po prostu nie ma takiej opcji zebys sprzedajac po 100zl 100ml oryginalnych perfum jeszcze cos zarobil no i jak mowisz, trzeba sie po to wybrac do Niemiec czy gdzies tam, a to tez kosztuje... Albo robisz za free, albo Ci ktos wciska kit,ze to zza granicy itp. mialem kiedys dostep do oryginalnych perfum z Niemiec (wynoszonych ze sklepow) i zadko kiedy dostepne byly 100ml, zazwyczaj 50ml... no ale mimo to powodzenia zycze w dalszym zarabianiu.
Odp: Pchli targ - 09/09/2006 14:43
Taka mala ciekawostka orginalne perfumy w strefie pomiedzy Austria a Czechami wachaja sie w cenie od 40 do 70 eur wiadomo ze te nowe sa drozsze, pojemnosc 75 -100ml.Kiedy porownywalem do cen w Wiedniu roznica byla do 8 eur na sztuce tzn taniej
Odp: Pchli targ - 09/09/2006 16:33
oka,beda zdjecia,zobaczysz.osobiscie w domu ich nie mam,ja je tylo zalatwiam od kogos innego,bo to koles sprowadza,mnie to boli,w jaki on to sposob robia jesli chodzi o pojemnosc,nie mowilem,ze kazdy ma 100ml pojemnosciniektore maja 100,inne 50,hugo boss kulka ma 90ml,dolce gabana ma 125ml,ale meska tylko,wiec nie mzona mowic o porownaniu na podstawie pojemnosci.a skoro juz takie problemy z tegorobicie,chlopaki,czy ja kogos zmuszam do kupowania tego??:>tymczasem pozdro,czas szykowac sie na PRYZYSTAN NA BOSMANA
Odp: Pchli targ - 09/09/2006 17:08
btw co za problem kupic 1 orginalna Lacoste i wkleic zdjecie an forum, a reszte sprzedawac podrobione? cos mi sie zdaje ze dlatego kilka dni, bo szukacie orginalnej Lacosty
btw co za problem kupic 1 orginalna Lacoste i wkleic zdjecie an forum, a reszte sprzedawac podrobione? cos mi sie zdaje ze dlatego kilka dni, bo szukacie orginalnej Lacosty
nie kilka dni na to,tylo widzisz,cyfrowki niestety nie jestem posiadaczem,a po 2 zdjecie w fonie moge zrobic,ale nie mam kabelka,zeby je zgrac na dysk od razu,jak zrobie.poza tym,jesli Vasyl chce zobaczyc kody,moge sie z nim nawet ustawic na miescie czy gdzies,zeby sobie na zywo zobaczyl i zeby ludzie tacy jak ty mi nie pierdolili,ze fotki walne z jakiejs perfumerii.a nawet gdyby,to i tak nic nie da,bo niektorzy ogarniaja perfumy bardzo dobrze,i przy zakupie moga sprawdzic,czy wszystko jest.pozdro
nie kilka dni na to,tylo widzisz,cyfrowki niestety nie jestem posiadaczem,a po 2 zdjecie w fonie moge zrobic,ale nie mam kabelka,zeby je zgrac na dysk od razu,jak zrobie.poza tym,jesli Vasyl chce zobaczyc kody,moge sie z nim nawet ustawic na miescie czy gdzies,zeby sobie na zywo zobaczyl i zeby ludzie tacy jak ty mi nie pierdolili,ze fotki walne z jakiejs perfumerii.a nawet gdyby,to i tak nic nie da,bo niektorzy ogarniaja perfumy bardzo dobrze,i przy zakupie moga sprawdzic,czy wszystko jest.pozdro
Bardzo chetnie ustawie sie i zobacze te perfumy. Mowie o perfumach Lacoste, Burberryy. Jesli sa oryginalne to napisze i sam wezme.
jak cos,gg mam w profilu,wiec wal na gadu i mozna sie ustawic,problemu nie ma najmniejszego.pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.