Odp: temat ogórkowy - 17/05/2006 20:53
dzis ok. 18-20 na boisku przy ul.Witkiewicza moznabylo spotkac.. Olgierda Moskalewicza i Bartka Lawe "Naszego Arkowca"
Olo sam z wlasnej inincjatywy nawet powiedzial ''Czesc.'' wymiana 2-3zdan - bardzo milo z jego strony... , a Bartek dalej lupal w siatko-noge
Daj pan spokoj.
Po co ci teraz szkola , do wrzesnia czy pazdziernika jakos sie przebunkrujesz.
Nie odbieraj tylko przypadkiem poleconych i nie stawiaj sie na WKU!
w srode na oratorium na sztucznej trawie przy ulicy witkiewicza grali sobie w piłke Olo Moskalewicz, Radek Biliński,Bartosz Ława i jakis nieznany zawodnik
Żandarmeira przyniosla mi cos na chate (zawiadomienie) , ze mam sie wstawic 22 maja w WKU wiec szukam szkoly zeby im przyniesc zaswiadczenie , ze sie ucze by miec spokoj ale szkoly sa od wrzesnia policealne a dzienne od pazdziernika:/ wiec boje sie , ze do wrzesnia bede juz w wojsku a nie mam zamairu tam narazie isc jak ktos wie gdzie sa zapiasy w szkolach albo jak Mi pomoc to prosze o taka pomoc.pozdro
Odp: temat ogórkowy - 18/05/2006 22:35
Jak żes taki bojazliwy to atakuj pierwsza lepsza szkole policealna.
Zaplacisz wpisowe , czesne i bankowo cie przyjma.
Sprobuj np tu:
PROFESJA Policealna Szkoła Rozwoju Zawodowego
Rayskiego 26/5
70-426 Szczecin
tel. 0914335064, fax 0914851435
w srode na oratorium na sztucznej trawie przy ulicy witkiewicza grali sobie w piłke Olo Moskalewicz, Radek Biliński,Bartosz Ława i jakis nieznany zawodnik
i jak im szło??
normalnie - siatkonoga 2/2 + Olo poszedl pozniej pobiegac na dol na piachy i tyle
Odp: temat ogórkowy - 19/05/2006 15:36
No nawet nawet ta piosenka Finów Ale jak takie coś jak Litwa mogło przejść... pomysł może fajny ale nic poza tym...szkoda Ich Troje bo na tle tego wczorajszego badziewia to nawetdobrze wypadli...choć jakoś mi troche nie pasowali ale wiadomo, że jak już raz wpadliśmy do tych półfinałów to już do usranej śmierci nie wyjdziemy... kraje głosują po sympati... piosenka aż takiego dużego znaczenia nie ma...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 19/05/2006 18:06
A ja tam się ciesze, że w finale święta komercji i popkultorowej papki szumnie nazywanym świetem piosenki nie będzie polskiego przedstawiciela.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.