Odp: temat ogórkowy - 15/05/2006 15:43
hahahahah fajny ten ziemniak............<lol2>ale jestem przekonany że on jest z poznania a nie z azerbejdżanu..........
Odp: temat ogórkowy - 15/05/2006 21:39
Mam takie śmieszne pytanie.
Czy posiada ktoś opis lądowania do 360 flipa ? wiem że poradniki gówno dają ale lektura nie zaszkodzi.
chodzi o to że trick jest zajebiscie ciężki do wylądowania w praktyce, jak już mi się uda to szlif, a po przeczytaniu będe o troszkę mądrzejszy ^^
Odp: temat ogórkowy - 15/05/2006 21:44
mam pytanie - nie wiecie gdzie w Szczecinie mozna kupic koszulke typu "jestem paprykarzem i jestem z tego dumny" wiem ze jest sklep internetowy ale ciekaw jestem czy mozna taka kupic gdzies na miejscu
mysle ze zdjecie jest nie do konca prawdziwe, po prostu skrypt odczytuje ustawienia twojego operatora i nanosi nazwe miasta na zdjecie w celu marketingowym (co bys skorzystał z usług płatnej strony )
Odp: temat ogórkowy - 16/05/2006 09:04
Wy chyba naprawde coś macie z tym Choszcznem.Ostatnio dość orginalny i często poruszany temat "napinaczy" którzy chcą reklamować to miasto,ale reklama jest tu zbędna.Zaczyna sie to robić wkurwiające i przypałowe.Co do fotki to fajna panna i mogła by kiełbase ehe pogrilować z ekipą z golfa pozdro Emigrant
Ale lepszą reklamą byłoby gdyby wkleić zdięcie (prawdziwe) Barta87 leżącego na frycie z dopiskiem patologia z Ch...
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Pogrilowac by mogla mogla...zjadla by jakas kielbaske> kazdy by mine ucieszyl a co do lezacego na frycie BARTA87 to byl by napewno widok okrutny...a tak chociaz "Mkwak" ma jednego klienta pozdro ToMeK
Odp: temat ogórkowy - 16/05/2006 18:22
Dostał ktos moze na swoją poczte wiadomosc od PZPN w sprawie biletow na mistrzostwa ja wczoraj dostałem dziwna wiadomosc ze nalezy sie spieszyc z wpłatami za bilety ... a wczesniej nic nie dostałem zadnej info ze zostałem wylosowany..chu* wie co tu teraz robic;]
Dostał ktos moze na swoją poczte wiadomosc od PZPN w sprawie biletow na mistrzostwa ja wczoraj dostałem dziwna wiadomosc ze nalezy sie spieszyc z wpłatami za bilety ... a wczesniej nic nie dostałem zadnej info ze zostałem wylosowany..chu* wie co tu teraz robic;]
przedewszytkim sprawdz dokladnie maila - moze ktos chce zarobic ?
no i wyslij im zapytanie - mzoe odpowiedza ?
Bogusław Pietrzak został wczoraj po południu zwolniony z funkcji trenera trzecioligowej Wisły II Kraków. W dzisiejszym meczu przeciwko Górnikowi Wieliczka zespół poprowadzi jego następca Andrzej Bahr.
Odp: temat ogórkowy - 17/05/2006 14:11
W tym tygodniu mozna spotkac duzo znanych osob , w poniedzialek widzialem Ediego z rodzinka, Nenece i Lilo chyba, a dzisiaj przy rabie spotkalem Bartka Ławe
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.