Odp: temat ogórkowy - 06/05/2006 18:01
z relacji wisla - gornik
4' - "Mogłeś być żywą legendą. Jesteś zwykłym /przekreślony numer 21/ judaszem" - tej treści transparent kibice wywiesili na płocie. Jej adresatem Tomasz Frankowski.
Odp: temat ogórkowy - 07/05/2006 10:21
http://epitafium.aircity.pl/freestyle-sawik.wmv dla leniwych
wchodzic i sciagac, bufforowac, ogladac
dodam tylko ze jest to zawodnik rocznika 89 Salos-u Szczecin ...
Filmik oceniam na 7~/ 10
a teraz mi powiedz czemu Sawik siedzi na lawce w starszych?,przyznam potrafi robic triki,ale na meczach sie kopie w czoło....
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 07/05/2006 18:55
Mam pytanko, czy jest na forum użytkownik który posiada całą dyskografię Pink Floyd i mógłby nagrać za jakaś małą opłatą ?
oddam zdjęcie - 07/05/2006 19:55
Posiadam unikatowe zdjęcie z meczu Górnik Łęczna - Pogoń 0-1 (runda jesienna) prześlę gratis. Nie ma takiego zdjęcia w żadnej galeri, ani też w archiwum. Zdjęcie wykonałem osobiście. Pozdrawiam kibiców którzy byli na tym właśnie meczu ( byłem pod sektorem wraz z synem ). Świnoujście to prócz kochanej Floty to tylko Pogoń. Pozdrawiam
mój adres : [email protected]
ja nie mam całej dyskografii ale mam następujące albumy:
The Piper At The Gates Of Dawn
A Saucerful Of Secrets
The Dark Side of the Moon
Wish You Were here
The Wall
A Momentary Lapse of Reason
The Division Bell
PULSE
Przyznaje sie popelnilem wielkkiego babola piszac sedziowska zamiast sadowa. Mimo, ze wiadomo o co chodzi to bije sie w piers. Nie powinno mi sie cos takiego zdarzyc, nie sprawdzilem to mam. Na swoja obrone mam jedynie to ze, ta aplikacja sadowa lezy poza sfera moich zainteresowan. [1:0 dla ciebie]. to jedno. Drugie nie szwankuje u mnie logika, tylko u kogo innego umiejetnosc skladnego pisania. Npisales we wczesniejszym poscie cytuje: "zdał egzamin/aplikacje sedziowska i jednoczesnie ma też uprawnienia adwokackie" - wiec ani nie napisales ze zdawal na adwokacka, a z twojego zdania wynika ze zdal od razu egzamin po aplikacji. W zaden sposob nie mozna zinterpretowac z twojego zdania, ze zzdal egzamin na aplikacje. wiec [1:1]
Czemu minales sie z powolaniem? "Wczesniejsze posty" to masz na mysli te na temat aborcji? Ja zdania nie zmienilem, a powiec ci, ze wiekszosc studentow prawa ma podobne. Moje posty byly pisane wprawdzie troszke prowokacyjnie, mialy w koncu wprowadzic pewien ferment myslowy, ale sens ich byl taki, by uzmyslowic co na ten temat sadzi czesc spoleczenstwa inna od radiomaryjnej. Uczyc sie musze, wiec zyczenia twoje przyjmuje z wdziecznoscia . Tylko drobna uwaga. Nie mozesz oceniac czy przynosze chlube studentom czy tez nie, znajac mnie tylko z drobnego wycinka mojego zycia.
A co do walki za wolnosc nasza i wasza. zacytuje ci, nie sparafrazuje, bo nie pamietam dokladnie cytat Oscara Wellesa: "Nie podobasz mi sie ty, nie podobaja mi sie twoje poglady, twoja religia, towj kolor skory, ale do ostatniej kropli krwi bede walczyl o twoja wolnosc." Taki jest sens liberalizmu, kwintesencja to wolnosc nie zaleznie czy jest wszechpolakiem, czy obywatelem polskim afrykanskiego pochodzenia.
a zeby nie bo zbyt slodko sparafrazuje ciebie: (a napisze to do ciebie)
hihihi student hhihihhihihhi
ps. zeby nie zajmowac forum to proponuje dyskutowac przez e-mail:
Moj to [email protected]
Pozostawiam tobie prawo wyboru drogi.
Odp: temat ogórkowy - 08/05/2006 16:28
Tony Montana chetnie z Tobą podyskutuje - moj nr gg to 9374416 , chociaż nieukrywam ze wolłbym na forum Pogoni w temacie o polityce, albo cos podobnego - czekam z niecierpliwością. Tak na marginesie dodam ze znowusz bawisz się w punktowanie co naprawde Tobie chluby nieprzynosi bo ja jestem studentem architektury ( oczywiscie tez mam tam prawo, ale tylko budowlane ) a ty prawa; ja tego nie robie ( tzn. nieprzyznaje sobie punktow ), ale gdybym chciał to jednak raczej na moje by wyszło. Co do zrozumienia tekstu to widze ze sam masz wieksze problemy juz tak ogolnie napisze: nie wiem po co mi napisałeś że kiedyś etat sedziego wynosił 3 lata skoro ja wyraźnie napisałem że tak było i dałem do zrozumienia ze dzis już tego niema, tym sposobem aplikacja sądowa i zdanie egzaminu końcowego jest najłatwiejszym sposobem zostania adwokatem; odniosłem się to twojej wypowiedzi która traktowała tamten okres a nie dzisiejszy, pozatym jak ty uwazasz ze wtedy ktos kto był na etacie był sedzią no to sorry chyba coś nie tak z twoją wiedzą. Natomiast w czasach dzisiejszych to z tego co sie orientuje etat mozna podjąć w czasie aplikacji juz po pierwszym kolokwium - w ogóle to czy ja mam sie powtarzać czy Ty naprawde nierozumiesz co się pisze. Po drugie miałem na mysli ksiązki typu historia doktryn prawnych i politycznych i inne ksiazki do prawa a nie komplety do studiowania życiorysów członków MW - po co Tobie komplety członków MW?? - myślałem że zrozumiesz tamtą wypowiedź; i na końcu jeszcze raz dodam że punkty przyznajesz sobie za nic. Co do powołania juz niebede dyskutował, ale fakt faktem że troche szwankuje twoja wiedza, a przeciez jest to zakres twoich konmpetencji, czyżby ( ja ) student architektury lepiej sie orientował od Ciebie?? - pewnie nie jesli chodzi o ogólną wiedze z tej profesji którą Ty kiedyś pewnie w jakiś sposob bedziesz miał zaszczyt pełnić ( może jako adwokat, radca o ile dobrze Tobie pojdzie na studiach ), ale akurat w tej sprawie nie popisałeś się moim zdaniem. To ja powinienem mieć prawo nie wiedzieć takich rzeczy, a jednak okazuje sie że to student prawa nie ma w tym zakresie zbyt kompetentnego zdania. Pozdr.
Ostatnio edytowany przez: IS, 8 maja 2006, 17:06 [2 raz(y)]
To nie jest nowość te zdjecie ukazało sie na okladce polityki 9 lat temu ( ktos tam napisał że to była wybiórcza ). Zdjecie zrobione razem z widzewskim fc Tomaszów Maz. Po drugie to straciłem szacunek dla "dziennika" za tą publikacje, zachowuja sie jak fakt i inne gowna a myslalem że beda stanowic przeciwwage dla Gazety Wybiorczej. Po trzecie ktoś zwrocil uwage, ale w innym temacie że RW nie jest aż tak bardzo przywiazany do Szczecina jak to komus sie wydawało wczesniej; otóz chcialbym zapewnić wszystkich że RW czesciej pojawia sie na meczach Pogoni niż "swojego" Widzewa aczkolwiek sentyment jeszcze mu pozostal do druzyny ktorej kibicowal w latach młodzienczych - jak dla mnie zdjecie bez zadnej rewelacji i zapewne prawie kazdy ma takie zdjecia w swoich zbiorach, badz zbiorach kolegów - ach te liceum też tak mialem i zapewne wiekszosc forumowiczow też, wiec niedziwcie sie czlowiek jest tylko czlowiekiem i rozne zwariowane rzeczy robił w swoim życiu.
Ostatnio edytowany przez: IS, 8 maja 2006, 23:08 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 09/05/2006 18:23
mam pytanko czy ktos mogl by mi podac program ktorym mozna otwierac torrenty ?? bo kompletnie nie kapuje o co chodzi z gory thx
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.