Otóż chciałbym pograć w cs 1.6 ( mam kase na te wszystkie pierdoły)
Co musze zrobić kupić tylko klucz np. na allegro? Czy nikt mi nie wysle klucza, który po necie nie będzie chodził ?
Czy nie lepiej kupić gry itd.
Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć ?
Jak coś to pisać na 2804302
Z góry wielkie dzięki
Odp: temat ogórkowy - 01/05/2006 21:36
Sciagasz STEAMA (np. z www.counter-strike.pl), do instalacji jest wymagany cd-key, ktorego mozesz albo zakupic w sklepie (cena cs'a teraz to bodajze 20-30 zl.) i wtedy masz pewnosc ze nikt Ci sie na konto nie wbije i bedziesz mogl normalnie grac, albo druga mozliwosc mozesz kupic na allegro, lub zalatwic sobie od kogos na necie ale wtedy istnieje takie pradwopodobienstwo ze ten cd key zostal komus skradziony / jest zbanowany na servach z VAC itp. wiec lepiej wysuplac ta skromna kase i grac bez problemow.
Odp: temat ogórkowy - 01/05/2006 22:17
nurtujace mnie pytanie od dawna.... co sie dzieje z ta wielka sektorowka ?? bo jakos temat ucichl..... <jezeli glupie pytanie to przepraszam>
"wygral jakis Marek Dec....jebac go" ode mnie z Akademii Morskiej hehe
Jakby nie patrzeć - mój sąsiad
Jakby nie patrzeć - chodzilem z nim do podstawowki
A ten gość chyba kiedys wygrał z swoim bratem jakis konkurs na najlepszych bliźniaków - bardzo dawno temu. Jesli on wygral to co ja mysle czyli ten konkurs na twarz bosmana to ja przestaje pić te piwo - żartowalem
A tak na marginesie to gość mieszkał kiedys na moim osiedlu ale go od dawna niewiduje, wiec nie wiem czy jeszcze mieszka.
Odp: temat ogórkowy - 02/05/2006 11:32
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9923&wid=8294180&rfbawp=1146561786.216&ticaid=11883
coś o elektorwini jądrowej koło Szczecina
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
"wygral jakis Marek Dec....jebac go" ode mnie z Akademii Morskiej hehe
Jakby nie patrzeć - mój sąsiad
Jakby nie patrzeć - chodzilem z nim do podstawowki
A ten gość chyba kiedys wygrał z swoim bratem jakis konkurs na najlepszych bliźniaków - bardzo dawno temu. Jesli on wygral to co ja mysle czyli ten konkurs na twarz bosmana to ja przestaje pić te piwo - żartowalem
A tak na marginesie to gość mieszkał kiedys na moim osiedlu ale go od dawna niewiduje, wiec nie wiem czy jeszcze mieszka.
no kiedys obydwoje brali udzial w Narodowym Tescie Inteligencji...
a teraz chyba na osowie mieszkaja albo mieszkali..
Odp: temat ogórkowy - 02/05/2006 22:44
Czy ktoś dysponuje moze złotym gryfem z naszego herbu tylko, ze glownie chodzi tu o to zeby mial tak 400-500px wysokosci. Moze tez byc tak duzy herb, poradze sobie z wycieciem.
Odp: temat ogórkowy - 03/05/2006 00:10
W telewizji leci nowa reklama piwa Harnaś. Wiem, że to co tam śpiewają " bo ja Cię Kocham " jest z piosenki. Tylko pytanie teraz. Kto jest wykonawcą i jaki jest jej tytuł?
W telewizji leci nowa reklama piwa Harnaś. Wiem, że to co tam śpiewają " bo ja Cię Kocham " jest z piosenki. Tylko pytanie teraz. Kto jest wykonawcą i jaki jest jej tytuł?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.