Napisać podanie, wypełnić ankietę i formularz zgłoszniowy i wraz z trzema zdjęciami wysłać.
Potem piszesz test z wiedzy humanistycznej, potem matematyczno-przyrodniczej a na koniec egazmin sprawnościowy.
Potem przez 2 lata jesteś praktykantem (terminatorem) i po tym okresie jesteś już w pewłni gotowy...
< Achtung Ironie! >
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 28/04/2006 16:02
"Kibiców zaprasza się się serdecznie na spotkanie. Być może po raz pierwszy od dawna stadion Arkonii wypełni się po brzegi, jak za starych dobrych lat, gdy Arkonia grała w Ekstraklasie... /KRY/ "
słyszałem że kiedyś arkonia grała w 2lidze ale o ekstraklasie nic mi nie wiadomo czy to prawda??
"Kibiców zaprasza się się serdecznie na spotkanie. Być może po raz pierwszy od dawna stadion Arkonii wypełni się po brzegi, jak za starych dobrych lat, gdy Arkonia grała w Ekstraklasie... /KRY/ "
słyszałem że kiedyś arkonia grała w 2lidze ale o ekstraklasie nic mi nie wiadomo czy to prawda??
Grala grala....ale i tak
"Arkonia to nie szczecinski klub, to milicyjny klub i za to c*** jej w dziob"
Skład Polski: Mateusz Struski (41 min. - Przemysław Kazimierczak) - Grzegorz Piesio (60 min. - Łukasz Uszalewski), Błażej Augustyn, Konrad Urbaniak, Tobiasz Mueller, Radosław Mikołajczak, Dawid Kubowicz (41 min. - Piotr Kasperkiewicz), Kacper Tatara (41 min. - Adrian Stępień), Bartłomiej Ławkiel (41 min. - Kamil Radulj), Mateusz Stąporski (41 min. - Kamil Grosicki), Patryk Małecki (41 min. - Grzegorz Goncerz).
Polska - USA 2:0 (1:0)
Bramki: Mateusz Stąporski (37 min.), Kamil Grosicki (71 min.).
Skład Polski: Mateusz Struski (41 min. - Przemysław Kazimierczak) - Grzegorz Piesio (60 min. - Łukasz Uszalewski), Błażej Augustyn, Konrad Urbaniak, Tobiasz Mueller, Radosław Mikołajczak, Dawid Kubowicz (41 min. - Piotr Kasperkiewicz), Kacper Tatara (41 min. - Adrian Stępień), Bartłomiej Ławkiel (41 min. - Kamil Radulj), Mateusz Stąporski (41 min. - Kamil Grosicki), Patryk Małecki (41 min. - Grzegorz Goncerz).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.