za to powiedz mi jaka pojemnosc musi miec skuter zeby mozna bylo jezdzic na nim w wieku <16lat .. ? oczywiscie pomijajac to ze tzreba miec karte itp itd
Odp: temat ogórkowy - 25/04/2006 21:44
Własnie też powili zaczynam myśleć o zakupie skuterka. Wiem, że do prowadzenia wystarczy dowód osobisty [do osiemnastki coraz blizej] nie wiem jak ma się sprawa poniżej 18 roku życia.
Ale wiem, że w Policach jest całkiem dobry salon ze skuterami [ mają też bielty na Pogoń] ;D
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Własnie też powili zaczynam myśleć o zakupie skuterka. Wiem, że do prowadzenia wystarczy dowód osobisty [do osiemnastki coraz blizej] nie wiem jak ma się sprawa poniżej 18 roku życia.
Ale wiem, że w Policach jest całkiem dobry salon ze skuterami [ mają też bielty na Pogoń] ;D
musisz miec karte motorowerowa idziesz na Polcje i sie pytasz(na Kaszubska) do wydzialu drogowego lub cos takiego
Powodzenia dla piszacych jutro i pojutrze testy ;D
dzieki wielkie
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
po drugie wie ktoś może co z tym konkursem bosmana? 6 kwietnia (notabene 20 dni temu) miałbyć finał ;] a głosować na str dalej można etc.. ma ktoś jakieś info ;] może sam zaiteresowany (S.) ?
po pierwsze chciałbym zauważyć że jest 26 KWIETNIA =] kolejna rocznica wyzwolenia Szczecina
po drugie wie ktoś może co z tym konkursem bosmana? 6 kwietnia (notabene 20 dni temu) miałbyć finał ;] a głosować na str dalej można etc.. ma ktoś jakieś info ;] może sam zaiteresowany (S.) ?
Turniej Bosmanów (06 kwietnia C.H.R Galaxy - start godz. 16.00)
Spotkanie Bosmanów - półfinał (22 kwietnia) - szczegóły niebawem
Podchody Bosmanów - finał (26 kwietnia) - szczegóły niebawem
Parada Bosmanów - uroczyste wręczenie nagrody (07 maja) - szczegóły niebawem
Wychodzi na to ze to dzisiaj ten final ale zadnych szczegołow nie podali oprocz tego ze nasz kandydat ma 19,4 % a jakis Roman Smędzik 24,2 %
po pierwsze chciałbym zauważyć że jest 26 KWIETNIA =] kolejna rocznica wyzwolenia Szczecina
Nazwalbym to rocznica zdobycia Szczecinia przez wojska radzieckie, przez co wyzwolenie spod hitleryzmu. Wazniejsza data dla nas Polakow jest data 5 lipca, kiedy to oficjalnie Szczecin stal sie polskim miastem.
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 26 kwietnia 2006, 15:08 [1 raz(y)]
Legia będzie szukać napastników
- Mam kontakty we Francji, a przez Mariusza Piekarskiego także w Brazylii i Portugalii. Jestem w tym fachu od roku i dopiero nabieram doświadczenia – powiedział „Życiu Warszawy” Marek Jóźwiak, który zajmuje się sprowadzaniem piłkarzy do Legii.
- Jak udało mi się sprowadzić Moussę Ouattarę? Nie tylko Moussę, ale także Rogera i Edsona. To kwestia układów, znajomości, obserwacji wybranych piłkarzy w meczach i nieujawniania ich nazwisk mediom. W całej Europie mamy ludzi, którzy współpracują z Legią. Dostaję cynk, wsiadam w samolot i lecę oglądać kandydata do gry na Łazienkowskiej.
- Kogo trener Wdowczyk polecił mi szukać po zakończeniu sezonu? Na razie chodzi o napastników – wyjawił Jóźwiak.
Więcej w "Życiu Warszawy"
Pszczolek ma racje. Po chuju ta rocznica 26kwietnia. Ale zdaje mi sie, ze stal sie polskim miastem 5lipca, a nei 7.
może i macie racje obnibusem nie jestem ale wkońcu nie ja wymyśliłem tą date a przy okazji to wlasnie 26 kwietnia w całym mieście zaczynaja wywieszać flagi, sądze że oni tez sie tej daty trzymają ;]
Pszczolek ma racje. Po chuju ta rocznica 26kwietnia. Ale zdaje mi sie, ze stal sie polskim miastem 5lipca, a nei 7.
P.S
5 lipca to takze moje urodziny ;D
Proste
26 Kwietnia -Wyzwolenie Szczecina [i chyba też Polic] przez boahterskich żołnierzy Armi Czerwonej [w zależonośći od poglądów dodaj do tego zdania trcohę ironi.Proponowana dawka to 50%] ; D
5 Lipca -przekazanie władzy w polskie ręce
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
gdzie w Szczecinie moge kupic dobry skuter najlepiej nowke prosze o jakies sprawdzone adresy i gdzie ceny sa w miare tez moga byc uzywane z gory wielkie thx
Na Ku sloncu przed castorama masz jakis sklep ze skuterami.
Odp: temat ogórkowy - 26/04/2006 21:36
Kto wie czy wybierajać sie na studia dyrekcja zwraca uwagę :
- Jaką szkołędanu uczeń ukończył czy wazniejsze są wyniki matur
Odp: temat ogórkowy - 27/04/2006 11:32
Jest taka sprawa. Potrzebne mi są zdjęcia ziemi z kosmosu,najlepiej takie jak się patrzy z mira,z chmurami itd.Jeśli ktoś ma linki gdzie takie są to bardzo prosze(ew.wkleić) bo ja tego nie ogarnę,nigdy nie umiałem sobie radzić z kompami...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: temat ogórkowy - 27/04/2006 13:54
Nie wiem nikt kto wygrał na Bosmana? W sumie wg. tego co tam pisze wczoraj był finał,szkoda tylko że tak często tą strone aktualizują...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: temat ogórkowy - 27/04/2006 15:36
uwaga na nr gadu gadu zaczynajacy sie na 88.... ktos pisze ze Ciebie znam itd. wysyla link na ktorym jest niby jej fota a tam virusy :/
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431976 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.