Odp: temat ogórkowy - 21/04/2006 22:42
Witam jadąc do szkoły spieszyło mi sie i niestety napotkałem na swojej drodze kanara w tramwaju. Wlepil mi 75 zł, da rade jakos odwołać sie do tej decyzji aby umożyli lub coś?? Prosze o odp
Odp: temat ogórkowy - 21/04/2006 23:50
Jak masz wazna sieciowke to da rade ! a jak to jest twoj 1 mandat to nie plac raczej ci nic nie zrobia ! ( chyba )
ok juz sciagam, a moglbys mi powiedziec (jesli masz zainstalowanego itd.) czy chodzi on przez anti blaxx i czy w grze są polskie napisy czy cus ?z gory wielkie thx
A ja mam takie pytanie czy juz mozna sciagnac dzialajacego CM 2006 ?
od dawna
ok juz sciagam, a moglbys mi powiedziec (jesli masz zainstalowanego itd.) czy chodzi on przez anti blaxx i czy w grze są polskie napisy czy cus ?z gory wielkie thx
jest do tego crack, powinienes miec na plycie, i nie nie ma polskich napisow
Ktoś wie czy można jakoś wyłączyć poczte głosową w Plusie nie idąc do salonu etc. ?
popatrz w ustawieniach komorki. ja mam siemensa i idzie przez ustawienia wylaczyc. a jezeli tak sie nie da to mozna zadzwonic do serwisu glosowego tam gdzie sie tez roaming wlacza. ale nie pamietam numeru.
Odp: temat ogórkowy - 23/04/2006 20:07
Pierwsza wiosenna burza dzis U mnie na wiosce jeblo tak, ze pradu nie bylo przez 15 minut W centrum tez tak ostro?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432080 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.