O dżizys ... Tak właśnie wygląda stara Lokomotywa. :O
Niezla przemiana , ciekawe jakie klimaty beda tam grane
Wystroj kompletnie nie pasujący do repertuaru To powinno byc cos w stylu hard techno Tokio z kolorowymi neonami w podłodze, barierkach i suficie. A tak, jakis zamek ze steropianu...pffff
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 17/04/2006 20:53
Nie ze steropianu tylko sztucznego kamienia haha Hard techno bylo i niestety już nie wróci do ciuchci. Pomysł z neonami niezły ale takie latino lambada i bajlando mogą okazać się jeszcze lepsze
O dżizys ... Tak właśnie wygląda stara Lokomotywa. :O
Niezla przemiana , ciekawe jakie klimaty beda tam grane
Wystroj kompletnie nie pasujący do repertuaru To powinno byc cos w stylu hard techno Tokio z kolorowymi neonami w podłodze, barierkach i suficie. A tak, jakis zamek ze steropianu...pffff
Zgadzam sie mi też ten wystrój nei pasuje, ale wybiore się w piątek i ocenie jak to wygląda nocą Mam nadzieje że się nie zawiode...
Odp: temat ogórkowy - 18/04/2006 13:30
Zawsze Dan Petrescu mówi to, co myśli. Nawet, jeśli ma świadomość, że jego słowa nie spodobają się Polakom. - Jestem samotnym Rumunem w Polsce, ale nie poddam się, bo przyjechałem tu walczyć - twardo zadeklarował w rozmowie z Przeglądem Sportowym.
Zawsze Dan Petrescu mówi to, co myśli. Nawet, jeśli ma świadomość, że jego słowa nie spodobają się Polakom. - Jestem samotnym Rumunem w Polsce, ale nie poddam się, bo przyjechałem tu walczyć - twardo zadeklarował w rozmowie z Przeglądem Sportowym.
Hmyyyyy robi się zniego taki drugi Panik.
http://www.sport.wp.pl/kat,32282,wid,8273289,wiadomosc.html?rfbawp=1145359314.025&ticaid=11735&_ticrsn=3
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: temat ogórkowy - 18/04/2006 15:07
Dziś miała miiejsce dziwna sytuacja, na mailia mojej matki przyszło potwierdzenie głosowania na tego romana. A na 100% ona nie głosowała bo nie wie nawet o co w tym chodzi... Oj coś ostre wałki się tam dzieją... (głosowanie na bosmana)
Ostatnio edytowany przez: Żyleta, 18 kwietnia 2006, 15:22 [1 raz(y)]
Dziś miała miiejsce dziwna sytuacja, na mailia mojej matki przyszło potwierdzenie głosowania na tego romana. A na 100% ona nie głosowała bo nie wie nawet o co w tym chodzi... Oj coś ostre wałki się tam dzieją... (głosowanie na bosmana)
To trzeba tak samo robić. Wpisywać meile jakie się zna(znajomych itp) to na pewno też troche głosów przybędzie.
No tak ale skąd wiesz ze ta osoba potwierdzi??;//ja bym nie potwierdził jak bym nie wiedział oco biega
Racja nie każdy potwierdzi,ale ktoś na pewno to zrobi,przykład tego typa co prowadzi. Nie wydaje mi się, aby miał taką zgraje zwolenników. Ilość głosów można zwiększyć też poprzez zakładanie tematów na różnych forach co się wypowiadacie, albo po przez głosowanie z meila brata, mamy, taty itd.
Odp: temat ogórkowy - 18/04/2006 22:16
Szukam osoby chetne na wyjazd na mecz Niemcy-Polska w Dortmundzie dnia 14.06.2006 bus jest 16 osobowy cena w 2 strony zamknie sie w 200pln od osoby.kontak [email protected] lub gg 6088588
miejsc wolnych 11+(3 to wstepna rezerwacja) czyli 8 na bank
"Właściciele lokalu otwarcie odcinają się od skojarzeń z Lokomotywą. Na pytanie o brzmienia odpowiadają zdecydowanie: „Nie będzie muzyki techno. Stawiamy na house, współczesną muzykę klubową z dużą domieszką funky. Bardzo taneczne rytmy.” Mają to zapewnić najlepsi didżeje grający z winyli, adaptery traktujący jak instrument. Można ich usłyszeć m.in. w Warszawie, współpracują też ze stacjami radiowymi. W niedziele towarzyszyć nam będą Mr. Root & Cherry.
Selekcja (wstęp od 21 roku życia) oraz opłaty (15zł) przy wejściu mają podnieść poziom lokalu. W adidasach będzie mógł jedynie wejść David Beckham, choć i on może mieć z tym problemy…
Black Pearl zmieści około 1500-2000 osób. Na pokładzie przewidzianych jest 300-400 miejsc siedzących.
Imprezy będą odbywać się w piątki i w soboty, a przyszłości może również w inne dni tygodnia (na przykład różnego rodzaju imprezy tematyczne, w niedziele przeznaczone specjalnie dla dzieci itp.). W planach jest również drugi parkiet."
Odp: temat ogórkowy - 20/04/2006 14:16
ale sie wnerwiłem teraz ściagałem chyba z 20godzin epoke lodowcową 2 przez BearShare ściągneło mi sie wreszcie przed chwilą i co sie okazuje??wyświetla sie jakieś gówno na winampie czas trwania 5minut i jakis gwiazdki lataja z dziwną muzyczką ......czy ktos wie oco moze chodzić??bo normalnie chyba tego kompa za okno wyj....e:/:/
ale sie wnerwiłem teraz ściagałem chyba z 20godzin epoke lodowcową 2 przez BearShare ściągneło mi sie wreszcie przed chwilą i co sie okazuje??wyświetla sie jakieś gówno na winampie czas trwania 5minut i jakis gwiazdki lataja z dziwną muzyczką ......czy ktos wie oco moze chodzić??bo normalnie chyba tego kompa za okno wyj....e:/:/
Po pierwsze nie używaj bearshare'a do plików większych niż 50 Mb...
Po drugie Ktoś se po prostu w kulki poleciał
Po trzecie do takich rzeczy radzę używać torrenta albo jednego z for warezowych za pomocom których ściagasz normalnie z serwera http. Wg. mnie najlepsze to www.peb.pl i www.uncity.pl
aha. Jeśli koniecznie chcesz jednak go używać to możesz w trakcie ściągania właczyć podgląd ściagnietej częsci pliku i wtedy patrzysz czy to to co chcesz czy nie.
Ostatnio edytowany przez: Święty, 20 kwietnia 2006, 15:47 [1 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.