Odp: temat ogórkowy - 16/04/2006 10:28
chuj bombki strzelil. spojrzcie w galerii bosmanposzukiwany na wynik Romana Smędzika. musi mieć wyjebiscie wielka rodzine albo mase wolnego czasu. Mamy dwa wyjscia - organizujemy totalna mobilizacje po raz drugi albo mozemy zaczac gratulowac panu Smedzikowi zwyciestwa :/ wybór należy do nas
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
chuj bombki strzelil. spojrzcie w galerii bosmanposzukiwany na wynik Romana Smędzika. musi mieć wyjebiscie wielka rodzine albo mase wolnego czasu. Mamy dwa wyjscia - organizujemy totalna mobilizacje po raz drugi albo mozemy zaczac gratulowac panu Smedzikowi zwyciestwa :/ wybór należy do nas
podobno miał sie konkurs skończyć i cale to glosowanie na poaczatku kwietnia a tu p. Romek wyprzeda S. o jakies 8 %
PS. jakie ustawienia mam wpisac w Outlooku(serwer poczty przychodzacej i wychodzacej ) mam konto na o2, a tam niema podanych tych serwerow:/ z gory dzieki
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
przed chwila dalem 3 glosy z moich kont pocztowych. trzeba sie ostro wziasc zeby cos tam osiagnac:/
PS. jakie ustawienia mam wpisac w Outlooku(serwer poczty przychodzacej i wychodzacej ) mam konto na o2, a tam niema podanych tych serwerow:/ z gory dzieki
Odp: temat ogórkowy - 16/04/2006 12:52
Sprawa jest naprawde ciężka, Romek wyprzedza S. na coś ok 800 głosów. Ludzie znacie fora internetowe napiszcie topici, nawet na forum LEGIA Live.
Odp: temat ogórkowy - 16/04/2006 20:40
Ja mam takie pytanko... wiem ze juz ktos o to pytal chyba Bator.
Posiadam nokie 2600 i chcialbym sciagnac jakis dzwonek czy cus... to musze uaktywniac jakies wapy i inne duperele
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437545 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.