Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 09/05/2008 23:01
A mi się najnowszy odcinek Losta bardzo spodobał, chyba jeden z najlepszych 4 sezonu. Cały odcinek trzyma w napięciu i wbrew temu co piszesz jednak trochę się wyjaśnia (np. dekonspiracja Michaela, śmierć kapitana, potwierdzone złe zamiary ludzi ze statku).
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 30/05/2008 21:36
to co się stało w Lostach teraz to jest normalnie... brak mi słów!!
jak ochłonę to troche więcej napisze
ps. aż się wzruszyłem omentami [SPOILER:
co sie kurna stało z tą wyspą?? co się stanie z Saywerem i w ogole szkoda ze tylu ludzi nagle zginęło
ps2. przeszedł ktoś grę lost? jak się skończyła?]
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 30 maja 2008, 21:43 [1 raz(y)]
CSI Las Vegas - już 5 sezon.. Trzyma niesamowicie klimat, chyba najlepszy sezon ze wszystkich (chociaż na wyrost nie chwalę, dopiero 6 odcinków obejrzałem). W CSI pojawia się wielu znanych aktorów z innych seriali (był Sucre z PB, Ballick, kilku z Heroes, Sayid z LOST)
Sliders - 3ci sezon. Pamiętacie to? MOC - dobre lata 90te... Aż miło popatrzeć
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 26/06/2008 13:27
Sliders fajne fajne kiedys to byla rewelacja,przenosiny w czasie co chwile nowy swiat wkurwiajaca troche ta przerwa ale niedawno wznowili Weeds s04 i Supernatural nadal leci takze jest co ogladac no i mozna filmy nadrobic
Coś brakuje producentom PB jakichś lepszych pomysłów,ciekawe kto następny do "zmartwychwstania" ?!
Jak dla mnie na drugim sezonie powinno się zakończyć,bo robi się coraz większa"rzeźba"...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 1 lipca 2008, 10:36 [1 raz(y)]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 02/09/2008 16:19
taka cisza, a przeciez dwa nowe odcinki Prison Break wyszly jak na razie kazdy serial typu tasiemcowego konczylem po kilku odcinkach 4tego sezonu. zobaczymy jak tym razem bedzie
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
``Jack oraz jego kolega ze studiów Leo, zostają zwerbowani do CIA, gdzie pod okiem Harveya Torritiego (pseudonim Czarnoksiężnik) uczą się szpiegowskiego rzemiosła. Z tej samej uczelni zostaje zwerbowany Jewgienij Tsipin, z tym że do KGB. Zostaje on wysłany do USA w celu przeprowadzenia tajnej operacji jako Eugene Dogson. Zimna wojna pokazana 'od kuchni' na przestrzeni prawie 40 lat aż do upadku Związku Radzieckiego.``
3 odcinki po okolo poltorej godziny kazdy, kto lubi klimaty szpiegowskie i historyczne warto obejrzec, fajnie zrobiony sierial przeprwadza nas przez 40lat ``zimnej wojny`` miedzy Usa a Rosja w jednej z glownych rol Michael Keaton.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.