hehe bez skojarzeń, co do nowych nabytków jestem pozytywnie zaskoczony ich wnętrzem, a przynjamniej tym co widać na zdjęciu http://www.mkm.szczecin.pl/foto/big/1144926762.jpg
Odp: temat ogórkowy - 13/04/2006 22:55
Oni pozbyli sie swojego starego złomu,a do tego za pieniądze,a te wnętrze u nas i tak długo w takim stanie niestety nie będzie
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: temat ogórkowy - 13/04/2006 23:12
dziala wam gg
ps. jaka to byla strona gdzie byly podane serwery czy dzialaja czy nie (bylo to kiedys w tym temacie)
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 13/04/2006 23:14
nie działało.. potem działało, ale do nikogo nie dochodziło to co pisałem, a teraz znów sie to ścierwo spierdoliło.
Odp: temat ogórkowy - 14/04/2006 13:03
Może nie wywiad z vp.pl tylko wywiad dla wyborczej..., tutaj też jest.
Pozatym to nic nowego, już wcześniej zapowiadał,ze po tej rundzie dokona kolejnych "wzmocnień" z Brazyli.
Wzmocnienia w cudzysłowie z wiadomych względów...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Hiszpański menedżer Raul Diaz twierdzi, że mógłby znaleźć drugoligowe kluby z Hiszpanii, które zatrudniłyby Michała Łabędzkiego i Bogusława Wyparłę z Łódzkiego KS.
Diaz oglądał środowe spotkanie piłkarzy ŁKS z Ruchem Chorzów i był pod wrażeniem gry obu łódzkich zawodników.
Bliżej nieznany do tej pory w Polsce menedżer, który na wizytówce ma napisane, że posiada licencję FIFA, przyjechał na kilka dni do Polski. Był chyba wyraźnie zagubiony, bo pytał dziennikarzy, na który mecz powinien wybrać się w sobotę. Diaz twierdzi, że przyjechał do naszego kraju z konkretną propozycją dla piłkarza Kolportera Korony Kielce Grzegorza Piechny.
Źródło: "Dziennik Łódzki"
Labedzki i Wyparlo... "bladzi" to odpowiednie slowo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.