Odp: temat ogórkowy - 09/04/2006 21:19
Mam taki problem z odtwarzaniem roznych filmikow. Posiadam Winde 98, mam najnowszego WMP, niedawno sciaganego DivX-a, a niektore filmiki albo w ogole mi nie chodza, lecz jest sam dzwiek (WMP), albo w ogole nie chodza (filmik przeslany z telefonu kolesia), albo chodza, lecz obraz wyglada jak pozak slajdow (WMP i DivX). A DivX-ie mam taki problem, ze przy odtwarzaniu niektorych filmikow ekran sie powieksza, dzwiek sie zacina, ale leci, a obraz stoi w miejscu. Czy ktos moze mi cos poradzic? Przez ta sytuacje nie moge zobaczyc jak Tedunio na wolno niszczy Eldo.
Ps. 2 odp. do Bratana poniżej..
Nie jest beznadziejna. Trzeba ją tylko zrozumieć. Czytać między wierszami i patrzeć troszke inaczej na zdarzenia w niej opisywane. Przeczytałam CAŁE 4 lektury od gimnazjum. Nigdy nie udało mi się dokończyć. A tę nie dość, że poszłam do księgarnii i sama kupiłam to jeszcze przeczytałam w niecałe 2 godziny. Ale o gustach sie nie dyskutuje.. Pozdrawiam Ciebie
Ps. 3 W a ż n e
Niedawno w Playboy`u był kalendarz na ten rok. Jak sie nazywa ta brunetka na okładce z kocimi oczami? Help!
Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 10 kwietnia 2006, 00:14 [3 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 09/04/2006 21:25
Tydzień temu skończyliśmy ją omawiać na lekcjach J.Polskiego. Beznadziejna jest....:/
Właśnie pani od polaka mówila ze dziewczyny na temat tej lektury mają zupelnie inne zdanie niż chlopacy
Ostatnio edytowany przez: Bratan, 9 kwietnia 2006, 21:36 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 10/04/2006 15:14
Wie ktoś co to jest " wartość opałowa paliwa " i "gęstość paliwa" ?? ptorzebuje to pilnie na jutro a na necie niemoge znaleść
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Odp: temat ogórkowy - 10/04/2006 21:01
Dziś w Kronice podczas materiału o radnych, pojawił się tekst, że rozmawiano na temat budowy drapacza chmur w Szczecinie. Wie ktoś coś o tej inwestycji?
Dziś w Kronice podczas materiału o radnych, pojawił się tekst, że rozmawiano na temat budowy drapacza chmur w Szczecinie. Wie ktoś coś o tej inwestycji?
hmm...
Francuzi z Paryza albo Amerykanie z New Yoprk maja nam dac tak jak dostalo USA od Francji ? .. bo cos mi sie niezdaje zeby nasz Sz.P. prezydent zaczal robic co DOBREGO dla tego miasta .. wiec .. ALLELUJA
hmm...
Francuzi z Paryza albo Amerykanie z New Yoprk maja nam dac tak jak dostalo USA od Francji ? .. bo cos mi sie niezdaje zeby nasz Sz.P. prezydent zaczal robic co DOBREGO dla tego miasta .. wiec .. ALLELUJA
pytałem poważnie... z tego co na Szczecin.pl napisali, to głosowali w sprawie jakiś protestów o budowę budynku 100m (czyli większy o 8m od PAZiMu) w okolicach Potulickiej...
Odp: temat ogórkowy - 10/04/2006 21:54
bo cos mi sie niezdaje zeby nasz Sz.P. prezydent zaczal robic co DOBREGO dla tego miasta .. wiec .. ALLELUJA[/cytat]
a co do prezydenta Szczecina chyba zblizaja sie wybory trza wybrac kogos kto ma w sercu Pogońmoze akurat cos zacznie sie dziac wokol naszego stadionu uwiecznieniem kadencji Jurczyka jest podgrzewana murawa a jego nastepcy...?
hmm...
pytałem poważnie... z tego co na Szczecin.pl napisali, to głosowali w sprawie jakiś protestów o budowę budynku 100m (czyli większy o 8m od PAZiMu) w okolicach Potulickiej...
Prawdopodobnie powstanie tam obiekt o chatakterze sortowo-rekreacyjnym...radni głosowali własnie za taką koncepcją. Tyle wyczytałem na niebieskim pasku informacyjnym podczas jakiegoś programu na TV7
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
bo cos mi sie niezdaje zeby nasz Sz.P. prezydent zaczal robic co DOBREGO dla tego miasta .. wiec .. ALLELUJA
a co do prezydenta Szczecina chyba zblizaja sie wybory trza wybrac kogos kto ma w sercu Pogońmoze akurat cos zacznie sie dziac wokol naszego stadionu uwiecznieniem kadencji Jurczyka jest podgrzewana murawa a jego nastepcy...?[/cytat]
Nowe wyższe płoty
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432064 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.