Odp: temat ogórkowy - 05/04/2006 15:56
potrzebny jest dobry łatwy w obsudze program do pomniejszania zdięć, dajcie linka gdzie można taki ściagnąc, najlepiej jak by był w wersji jezykowej polskiej
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: temat ogórkowy - 05/04/2006 19:14
czy forum futbolnet.pl będzie dalej istniało bo jak tam wchodze to nikogo niema, postów też nie przybywa a jak chce sie zalogować to pisze że konto nie istnieje
Odp: temat ogórkowy - 05/04/2006 19:38
mieszka ktos na osiedlu ksiazat pomorskich? jesli tak to mozecie mi napisac w ktorym miejscu -najlepiej adres jest tam stacja benzynowa ale na ktorej takze gaz sie tankuje i jak znacie ta stacje to co sadzicie o niej to pytanie w zwiazku z propozycja pracy stad pytam
Tu niema co sie smiac...6 dnia,6 miesiaca, 06 roku zejdzie na swiat antychryst i wszysscy zginiemy A 06.06.06 jest Koncert Metallicy w Berlinie rownie wazna rzecz Wlasciwie juz wiadomo w kim ten antychryst sie ujawni- Jimmy Hetfield
Odp: temat ogórkowy - 05/04/2006 21:36
Wie ktoś gdzie można sie zapisac na Kick-Boxing w szczecinie??
Najlepiej jakby to było na prawobrzeżu ale tu chyba takiego klubu nawet niema :/wiec w centrum też moze być
mieszka ktos na osiedlu ksiazat pomorskich? jesli tak to mozecie mi napisac w ktorym miejscu -najlepiej adres jest tam stacja benzynowa ale na ktorej takze gaz sie tankuje i jak znacie ta stacje to co sadzicie o niej to pytanie w zwiazku z propozycja pracy stad pytam
Chyba na Lotosie mozna gazik zatankowac ale nie jestem pewien bo nigdy tego nie uzywalem w samochodzie
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Z tego co wiem to tam jest tylko Lotos, stacja jest zaraz obok Lidla i jakiegos warsztatu szybkiej obslugi. OC do tej stacji to nic Ci o niej nie powiem bo z niej nie korzystam (bylem kilka razy, ale tylko na myjni)
Odp: temat ogórkowy - 06/04/2006 14:38
Jezeli ktos w najblizszym czasie bedzie udawal sie do Oder Center w Schwedt (szczegolnie Media Markt) to niech podbije do mnie na GG - pilne
Odp: temat ogórkowy - 06/04/2006 16:23
MAm pytanko... posiadam Panasonica p341i który mi spadł i nie chce sie wlaczyc, orientuje sie ktos co moglo sie w nim zepsuc?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.