Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 03/04/2008 12:53
ee jaki wałek z tym Lostem pojawil sie nanecie taki tytul jak zwykle przynajmniej to mi TED znalazl wlaczam i leci Lost po 2min napis: Sorry, we appear to have lost LOST. We Will now return to Flavor of Love , kurwa mac.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 04/04/2008 18:38
Ja dzis odrobiłem zaległości z Southem a mianowicie odcinkiem 1203 ( dla tych co w necie będą szukać ), z tym motywem z kotami .. Takich odcinków, aby więcej przemyślane kupa nawiązań, fajnych pare postaci, i sam klimat bajki, do, której przenosili się bohaterowie na haju . Bardzo przypadło mi do gustu.
Jeszcze mam do obejrzenia odcinek ze środy, ale nie wiem czy będzie coś lepszego, podjarany na maxa jestem, a może to i dla tego, że odcinek z kotami jako pierwszy z serii South Park został wyemitowany w wersji MATURE z jakimiś pierdołami, czyli cenzora sie go nie tyczy praktycznie. Polecam.
P.S. Jak ktoś śledzi to warto czasem zajrzeć na amerykańskie wiki z ciekawostkami, ja zaraz ściągam muzyczke z Heavy Metal .
CBS Jak pisze Brian Stelter w The New York Times, kablowa stacja Comcast prowadzi rozmowy z CBS Paramount Network Television w sprawie przejęcia Jericho. Informacja wydaje się wiarygodna, ponieważ została uzyskana od dwóch osób, chcących zachować anonimowość, które były na rozmowach między CBS, a Comcast'em.
Miejmy nadzieję, że wyniki rozmów między stacjami będą korzystne dla fanów serialu.
Poza tym, Carol Barbee, producentka serialu, powiedziała, że prowadzi rozmowy z kilkoma stacjami telewizyjnymi w sprawie, przejęcia przez nie praw do emisji serialu. Tymczasem fani wysyłają setki listów do innych stacji w tej właśnie sprawie.
Nieoficjalnie spekuluje się, że Jericho może zainteresować (oprócz wspomnianego Comcasta) stacje Sci-Fi lub The CW.
Emisja serialu Jericho zakończyła się miesiąc temu. Od tego czasu nie ma jednoznacznych informacji co do kontynuacji.
źródło: mseriale
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Po pierwsze, trzecia seria "Dextera" będzie liczyć 12 odcinków. To tyle samo epizodów ile w przypadku dwóch poprzednich serii.
Po drugie, zdjęcie do nowego sezonu ruszą już w czerwcu.
Po trzecie, premierę trzeciej serii kanał Showtime planuje na miesiąc październik. Jednak nauczeni doświadczeniami z poprzednich lat, powinniśmy się spodziewać, że przynajmniej dwa przedpremierowe odcinki ujrzą światło dzienne już pod koniec sierpnia.
Po czwarte, ekipę serialową opuszcza Daniel Cerone, producent wykonawczy "Dextera". Cerone otrzymał atrakcyjną ofertę od kanału ABC i teraz będzie zajmował się produkcją serii "Dirty Sexy Money".
Po piąte, James Remar (Harry Morgan) zapowiedział, że jeśli otrzyma tylko propozycję gry w nowej serii, to przyjmie ją bez wahania. Producenci nie ukrywają, że również chętnie zobaczą aktora w nowej odsłonie "Dextera".
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 28/04/2008 10:11
No i już po LOST 4x09
Cały odcinek mi ciarki po plecach chodziły, niesamowity klimat. [SPOILER: Akcje z Black Smoke, chociaż najlepsze z 14 J A trailer 4x10 to już w ogóle mnie zaskoczył - o co kmon oni chyba powinni zginąć ]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 02/05/2008 10:32
Ma ktoś link do Wszystkich odcinków serialu Kompana Braci (Po polsku,albo z napisami) na rapidszarze ? Jesli ktos ma to niech napisze w tym temacie ! A jesli niema na rapiszarze to na innym dobrym serwerze
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 02/05/2008 12:41
chyba coś netload obniżył loty - możliwe, że wiadomo dla czego.. mniej osób przez te kotki ściąga z Rapidshare, to przesiedli się na inne serwisy.. btw. RS za te kotki-pieski powinni komputerowy odpowiednik MALINY dostać
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 02/05/2008 14:02
Obejrzałem LOST 4x10
[SPOILER: Odcinek raczej nudny, mało akcji.
Nazwałbym go zapychaczem hehe. Ciekawe stwierdzenie Rose na temat Jacka i jego choroby. "Na tej wyspie wszyscy zdrowieją".
Hurley "We are all dead" "Somebody is going to visit you" Ciekawe o kogo mu chodzi.
Co to znaczy, że Sawyer zdecydował się zostać na wyspie?
Kurcze same pytania już w ogóle nic nie rozumiem ]
[SPOILER][SPOILER: Hurley powiedział jeszcze "szóstka z oceanic" czyli ze ze wszystkich bohaterów przeżyje tylko 6? czyli kate,hurley,jack, sawyer,said,] dobrze to ogarniam czy cos przegapiłem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.