Odp: temat ogórkowy - 15/03/2006 21:30
BTR to pewnie sie znamy ale ja chodze od 4miesiecy A te małolatki co chodza na włefach to raczej nie bo każda w tej szkole jest brzydka(nawiedzona szkoła)hehe a ja chodze duuuzo mniej czasu od ciebie i widziałem już kilka starszych
Moze ktos z Was mi pdpowie.
Szukam dobrej silowni. Najwazniejsze by mozna bylo bez strachu zostawic rzeczy w szatni i isc pocwiczyc. Fajnie gdyby byl w miare nowy i urozmaicony sprzet. Polecicie cos? Z gory thx za odp.
Pzdr
Mi sie podoba w Formie (Zawadzkiego) i calkiem fajnie jest tez w Active (ok. Kołątaja lub Helios)...No chyba ze jestes bardziej wyrafinowany to polecam Fitness World w Radissonie
mysle ze to troszke za wysoka szkola jazdy dosyc drogo...ja polecam Popeya na Slonku,Arniego na Majowym i Herkulesa w centrum...tanio i w sumie dobrze, Activ tez jest dobry ale trzeab sie wiecej szarpnac
Arni na Majowym najlepszy chyba najwięcej sprzetu w mieście i dużo brać kibicowska tam ćwicząca Popeya też dobry ale gorszy od Arni pod wzgledem sprzetu i atmosfery
Ps. Ekipant niewie co traci
Ja polecam siłke RELAX w Dąbiu(ja tam chodze)Leci dobra muza szafki sa na klucz jest prysznic kible itd.I gów..prawda ze na arnim jest najwiecej sprzetu bo jest tyle samo co na relaxie!!Na arnim same sterydy sa://.więc polecam jeszcze raz Relax Szczecin:A no i panienki też sa dla zainteresowanych hehe
Co ty za głupoty gadasz w RELAX jest sprzet ale do fitnesu a nie ciężkiej pracy siłowej, dlatego ci co chcą wybrać typowy trening siłowy wybierają Arni, bo są tam sztangi olimpiskie i sprzet bardzo zadbany, na której siłce masz 6 gryfów orgonalnych.Zresztą za dużo cyganów w tym Relax.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Ja polecam siłke RELAX w Dąbiu(ja tam chodze)Leci dobra muza szafki sa na klucz jest prysznic kible itd.I gów..prawda ze na arnim jest najwiecej sprzetu bo jest tyle samo co na relaxie!!Na arnim same sterydy sa://.więc polecam jeszcze raz Relax Szczecin:A no i panienki też sa dla zainteresowanych hehe
Co ty za głupoty gadasz w RELAX jest sprzet ale do fitnesu a nie ciężkiej pracy siłowej, dlatego ci co chcą wybrać typowy trening siłowy wybierają Arni, bo są tam sztangi olimpiskie i sprzet bardzo zadbany, na której siłce masz 6 gryfów orgonalnych.Zresztą za dużo cyganów w tym Relax.
Na poczatek polecilbym Popeya na slonku,dopiero po jakims czasie Arniego,zeby nie pchac sie odrazu na gleboka wode,sprzet w Arnim jest rewelacyjny,w Popeyu troche gorszy ale tez na poziomie.
Na poczatek polecilbym Popeya na slonku,dopiero po jakims czasie Arniego,zeby nie pchac sie odrazu na gleboka wode,sprzet w Arnim jest rewelacyjny,w Popeyu troche gorszy ale tez na poziomie.
To fakt Arni ma rewelacjny sprzęt i do trgo orginalny ulepszony przez własciciela gdyż lata doświadczeń które posiada spowodowały że wiedział jak podrasować sprzęt Do tego sporo doświadczonych ludzi tam chodzi a więc potrafią pomuc dobrać odpowiedni trening oraz korygować błedy które powstają podczas ćwiczeń ( wiadomo każdy organizm lubi oszukiwać). Popeya nie jest złą siłownią też sporo ludzi tam chodzi ale sprzet mniej zadbany i w miejszej ilości, duży plus to muzyka która tam leci
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
To fakt Arni ma rewelacjny sprzęt i do trgo orginalny ulepszony przez własciciela gdyż lata doświadczeń które posiada spowodowały że wiedział jak podrasować sprzęt Do tego sporo doświadczonych ludzi tam chodzi a więc potrafią pomuc dobrać odpowiedni trening oraz korygować błedy które powstają podczas ćwiczeń ( wiadomo każdy organizm lubi oszukiwać). Popeya nie jest złą siłownią też sporo ludzi tam chodzi ale sprzet mniej zadbany i w miejszej ilości, duży plus to muzyka która tam leci
Wszystkie mecze piłkarskich mistrzostw świata zobaczymy w kodowanym Cyfrowym Polsacie. Kto nie ma dekodera, połowę spotkań obejrzy w otwartym Polsacie, połowę w Telewizji Polskiej. Finał mistrzostw (9 lipca) zobaczą widzowie TVP i kodowanego Polsatu Sport Extra.
Jeden z pracowników TVP powiedział gazecie, że telewizja publiczna pokaże mecz otwarcia (Niemcy - Kostaryka) oraz wszystkie spotkania z udziałem Polski (9 czerwca z Ekwadorem, 14 czerwca z Niemcami i 20 czerwca z Kostaryką). Otwarty kanał Polsatu pokaże mecz o trzecie miejsce. Zastrzegł sobie jednak prawo do transmisji spotkań w grupach z udziałem najlepszych drużyn: Brazylii, Argentyny, Anglii, Holandii, Hiszpanii, Francji i Włoch.
Polsat Sport Extra ma pokazać na żywo wszystkie 64 mecze. Dziennik pisze jednak, że jeśli liczba sprzedanych dekoderów nie zadowoli szefa stacji, Zygmunt Solorz będzie chciał zarobić na reklamach i przeniesie mundial do Polsatu Sport, który przez sieci kablowe może oglądać 3 miliony abonentów.
Negocjacje w sprawie zakupu praw telewizyjnych przez Polskę trwały kilkanaście miesięcy.
nie bede komentowal bo po co sie denerwowac... kolejne nieobejrzane MŚ przez pedalow z pierdolonej tvp...
Niemcy 2006 - mistrzostwa dla wybranych...
Ostatnio edytowany przez: tribu, 17 marca 2006, 08:31 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 17/03/2006 09:43
``Thierry Henry, jeden z najlepszych napastników świata, po sezonie przejdzie z Arsenalu do Barcelony. - Mam jego ustną obietnicę - oznajmił triumfalnie prezes katalońskiego klubu Joan Laporta, który liczy, że zapłaci za Francuza nie więcej niż 10 mln funtów – pisze Gazeta Wyborcza.
Mamy go! - ogłosił w czwartek Laporta. Według "Timesa" Katalończykom udało się namówić 28-letniego Francuza do podpisania czteroletniego kontraktu. Będzie zarabiał 100 tys. funtów tygodniowo.
Kontrakt Henry'ego z Arsenalem wygasa w czerwcu 2007 roku. Wiadomo było, że jeżeli "Kanonierom" nie uda się namówić swego kapitana do przedłużenia umowy, zgodzą się go sprzedać już teraz, żeby zarobić jakiekolwiek pieniądze.
(...) Jak będzie ustawiany Henry w Barcelonie? "Trener Frank Rijkaard i jego sztab szkoleniowy już pracują nad stworzeniem systemu, który pozwoli Francuzowi szybko odnaleźć się na Camp Nou i zaadaptować do gry u boku Ronaldinho i Eto'o " - twierdzi "Times". ``
Ale beda mieli pake,niewyobrazalna sila razenia W ataku Eto-Henry,w pomocy Ronaldinho-Messi
P.S Dzisiaj mamy świeto Dzien Świetego Patryka patrona Irlandii,takze jakas pianke trzeba dzis walnac
Odp: temat ogórkowy - 17/03/2006 18:07
"...W najbliższej kolejce rywalem Legii będzie Cracovia, która w dwóch tegorocznych meczach zdobyła jeden punkt. W Warszawie zagra dodatkowo w mocno osłabionym składzie. W Warszawie nie wystąpi az sześciu piłkarzy z podstawowego składu Psów. Warszawianie, którzy w tym sezonie przed własną publicznością wygrali siedmiokrotnie i doznali dwóch porażek, są zdecydowanymi faworytami. Jesienią pod Wawelem był remis 1:1..."
źródło: wp.pl
Ciekawie pomyłka związana z cracovią
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Potwierdziło się też, że Dariusz Kubicki dysponuje bardzo silną ławką rezerwowych. W drugiej połowie bramki zdobywali zmiennicy; Piort Włodarczyk i Sebastian Szałachowski. Cracovii na usprawiedliwienie pozostaje fakt, że w Warszawie grała bez sześciu piłkarzy z podstawowego składu.
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2006 10:02
Mam problem z tlenem a mianowicie nie moge gadac przez tlena z użytkownikami gg co wcześniej było mozliwe !!ktoś wie jak to zrobić ??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.