Odp: temat ogórkowy - 09/03/2006 10:54
parodia...nic wiecej nie przychodzi mi na mysl..tekst z flagami to wogole mistrzostwo w wykonaniu psiarni ktora nawet podstawowki nie ukonczyla
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: temat ogórkowy - 09/03/2006 12:54
``Tego nikt by się po Grzegorzu Piechnie nie spodziewał. Obrażany Dickson odpowiadał przekleństwami pod adresem Grzegorza Piechny - czytamy w "Super Expressie".
- W Kielcach doszło do rasistowskich zachowań. My tego tak nie zostawimy. Wysłaliśmy już pismo do PZPN z prośbą o interwencję w tej sprawie. Dickson Choto był wielokrotnie obrażany przez kielczan - denerwuje się Dariusz Wdowczyk, trener Legii. A Grzegorz Piechna przyznaje:
- To prawda, powiedziałem do Choto "ty czarnuchu", ale to on zaczął, krzycząc do mnie "spierd..., ty kur...!". I ciął mnie bezlitośnie przez cały mecz. Ale to wszystko było w złości, w trakcie meczu. Potem podaliśmy sobie ręce i nie ma sprawy. Ja żadnym rasistą nie jestem - podkreśla "Kiełbasa".
Po meczu legioniści mieli największe pretensje do Piotra Wojdygi, trenera bramkarzy Korony, który w trakcie dyskusji z Choto miał do niego powiedzieć: - Ty czarna k...! ``
Co w tej Polsce sie dzieje tam sie Brozki z Golosiem bija,tu sie wyzywaja od czarnuchow wczesniej Lech uderzyl Wdowczyka za co dostal kare finansowa 6 tys.zł...jak w geccie
Heh,sądze że tak z pustym porfelem to nie ma co jechać.Po 1 trezeba podbić Mercem albo BMKą,po drugie zrobić spore zakupki.W efekcie wyjdzie Ci drożej niż jakbyś pojechał w miejsce gdzie takie sprawy załatwiają profesjonalistki...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
na tvn badz polsacie leci reklama (zapowiedz) filmu "Rzym" i w tle leci ciekawa melodia, wydaje mi sie, ze ja juz slyszalem, ale nie moge sobie przypomniec artysty/tytulu (moze slyszalem cos podobnego)
jakby ktos kojarzyl rytm prosze o odp
radio internetowe - 09/03/2006 18:50
mam zamiar założyć radio wiecie może gdzie można tanio dostać serwer schoutcsta z autopilotem? druga prośba jak wiecie gdzie znaleść to podajce adres do stronki gdzie są kody dla radia internetowego
Jeszcze bardziej mnie rozmieszyles tym pytaniem... Niestety Cie zawiode ale nie naleze to tejze organizacji... nie naleze do zadnej organizacji tego typu Zadowolony?
Pozdrawiam
Ps. Jak ktos wroci z treningu to moze napisac, jak to wszystko wyglada Z gory wielkie thx
``Tego nikt by się po Grzegorzu Piechnie nie spodziewał. Obrażany Dickson odpowiadał przekleństwami pod adresem Grzegorza Piechny - czytamy w "Super Expressie".
- W Kielcach doszło do rasistowskich zachowań. My tego tak nie zostawimy. Wysłaliśmy już pismo do PZPN z prośbą o interwencję w tej sprawie. Dickson Choto był wielokrotnie obrażany przez kielczan - denerwuje się Dariusz Wdowczyk, trener Legii. A Grzegorz Piechna przyznaje:
- To prawda, powiedziałem do Choto "ty czarnuchu", ale to on zaczął, krzycząc do mnie "spierd..., ty kur...!". I ciął mnie bezlitośnie przez cały mecz. Ale to wszystko było w złości, w trakcie meczu. Potem podaliśmy sobie ręce i nie ma sprawy. Ja żadnym rasistą nie jestem - podkreśla "Kiełbasa".
Po meczu legioniści mieli największe pretensje do Piotra Wojdygi, trenera bramkarzy Korony, który w trakcie dyskusji z Choto miał do niego powiedzieć: - Ty czarna k...! ``
Co w tej Polsce sie dzieje tam sie Brozki z Golosiem bija,tu sie wyzywaja od czarnuchow wczesniej Lech uderzyl Wdowczyka za co dostal kare finansowa 6 tys.zł...jak w geccie
Powtorze (nie tylko) swoje zdanie "Kiłbasa !!! Co ?? Ty Parówo !!!"
P.s Jak juz macie pisace takie cos poszukaj na necie itpp .. to lepiej nie piszcze szukam caly czas i tylko charakterystkyki sa ;/ wiec jak takiemcos chcecie pisac lepiej zachowacjei to dla siebie ;] i chialbym cos od was kto to przeczytal !
Odp: temat ogórkowy - 09/03/2006 22:15
Jun niedawno wrocilem z tesco i ...jestem zawiedziony,zadnych maniurek nie bylo a specjalnie na ta okazyjke "wzialem" prysznic...czuje sie oszukany
Dziś na onecie coś czytałem wypowiedz Piechny w której przyznał się publicznie do tego że powiedział do Choto "Ty czarnuchu.." Także ze skromnej paróweczki wyrasta nam gwazdeczka... w negatywnym tego słowa znaczeniu ..
Dziś na onecie coś czytałem wypowiedz Piechny w której przyznał się publicznie do tego że powiedział do Choto "Ty czarnuchu.." Także ze skromnej paróweczki wyrasta nam gwazdeczka... w negatywnym tego słowa znaczeniu ..
Przeczytaj mojeo poprzedniego posta i cytat w nim zawarty
taki tytuł możemy znaleźć na onecie w jednym z artykułów..
czyżby zawodnik Korony miał zmocnić nasza repre?
ogólnie mam mieszane uczucia.. dziwne że tacy zawsze przed jakimiś mistrzostwami się znajdują..
z drugiej strony mnóstwo krajów ma pełno takich jak Hernani w swojej reprezentacji
taki tytuł możemy znaleźć na onecie w jednym z artykułów..
czyżby zawodnik Korony miał zmocnić nasza repre?
ogólnie mam mieszane uczucia.. dziwne że tacy zawsze przed jakimiś mistrzostwami się znajdują..
z drugiej strony mnóstwo krajów ma pełno takich jak Hernani w swojej reprezentacji
Bron boze nie!! w Reprezentacji powinni grac tylko Polacy! zadne tam wynalazki jak Olisadebe czy ten Hernani,mam nadzieje ze sie nawet na lawke nie zalapie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.