ha mało co tej kamery nie rozwalil " a ksiadz Tadeusz powinien dostac nobla nobla " haha wogule jaki agresor wrsod tych staruszek skad one tyle sily maja
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy - 08/03/2006 18:04
Ekipant widze że ćwiczysz na siłce bo na zdieciu z szalikami stoi kreatyna gainer itd.Podobno ten gainer 737 jest taki nie zabardzo Jakie jest twoje zdanie (bo wkońcu go bieżesz)Ja sobie zapodam jutro mass xxl 4.8kg
Odp: temat ogórkowy - 08/03/2006 21:42
UWAGA Oszustki w marketach - ja się naciąłem
Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ja rzadko, ale czasem się mi zdaża i te informacje moga sie przydac. Chce was ostrzec przed tym, co mi sie przydarzylo. Padlem ofiara przebieglych oszustek. Zdarzylo mi sie to w TESCO w Tychach, ale moglo i gdzie indziej i komus innemu. Oszustki dzialaja nastepujaco:
Dwie ladne dziewczyny kolo 20 przychodza do waszego samochodu, kiedy ladujecie zakupy do bagaznika. Zaczynaja myc szyby a piersi im doslownie wyskakuja z bluzek. Kto by nie popatrzyl? Jak im podziekujecie i zaproponujecie pieniadze za wykonana prace, odmówia i poprosza, by ich lepiej podrzucic do nastepnego TESCO. Jezeli sie zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczna sie nawzajem piescic. Nastepnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera sie do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.
Mój portfel zostal wlasnie tak skradziony w zeszly czwartek, piątek, dwa razy w sobotę i wczoraj tez
UWAGA Oszustki w marketach - ja się naciąłem
Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ja rzadko, ale czasem się mi zdaża i te informacje moga sie przydac. Chce was ostrzec przed tym, co mi sie przydarzylo. Padlem ofiara przebieglych oszustek. Zdarzylo mi sie to w TESCO w Tychach, ale moglo i gdzie indziej i komus innemu. Oszustki dzialaja nastepujaco:
Dwie ladne dziewczyny kolo 20 przychodza do waszego samochodu, kiedy ladujecie zakupy do bagaznika. Zaczynaja myc szyby a piersi im doslownie wyskakuja z bluzek. Kto by nie popatrzyl? Jak im podziekujecie i zaproponujecie pieniadze za wykonana prace, odmówia i poprosza, by ich lepiej podrzucic do nastepnego TESCO. Jezeli sie zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczna sie nawzajem piescic. Nastepnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera sie do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.
Mój portfel zostal wlasnie tak skradziony w zeszly czwartek, piątek, dwa razy w sobotę i wczoraj tez
Odp: temat ogórkowy - 09/03/2006 08:42
[cytat=JuN]UWAGA Oszustki w marketach - ja się naciąłem
Odp: temat ogórkowy - 09/03/2006 10:03
My w Szczecinie już od dawna mamy na Twardowskiego firmę pirotechniczną, która jest jedną z najlepszych w Polsce jeżeli chodzi o swój fach, a nazywa się ona "Młode Wilki".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.