Jestem w 3 gim .. Nie przerabiamy PANA TADEUSZA !!! mialem przeczytac dany rodzial i napisac zyciorys niejakiego HRABIEGO ... nie boj sie nic do matury jeszce troche lat mam wiec zdaze przeczytac !
Czytal ktos z was PANA TADEUSZA ? Albo ktos ogarnia cos z tej lektury ? Mam takie pytanie ?
Mam napisac Zyciorys Hrabiego ! Hrabia to był Jan Soplica Moze ktos mi na to odpowiedziec kim był Hrabia !
Mogę zrozumieć, że nie chce Ci się przeczytać Pana Tadeusza, choć na pewno przyda Ci się na maturze
ale, że nawet nie chce Ci się wziąć jakiegokolwiek opracowania to już mnie rozbroiłeś...
Jestem w 3 gim .. Nie przerabiamy PANA TADEUSZA !!! mialem przeczytac dany rodzial i napisac zyciorys niejakiego HRABIEGO ... nie boj sie nic do matury jeszce troche lat mam wiec zdaze przeczytac !
wszyscy mówią że zdąrzą... ja w tym roku żadnej lektury nie przeczytałem a przy każdej nowej mówie że wezme z biblioteki
Czytal ktos z was PANA TADEUSZA ? Albo ktos ogarnia cos z tej lektury ? Mam takie pytanie ?
Mam napisac Zyciorys Hrabiego ! Hrabia to był Jan Soplica Moze ktos mi na to odpowiedziec kim był Hrabia !
Mogę zrozumieć, że nie chce Ci się przeczytać Pana Tadeusza, choć na pewno przyda Ci się na maturze
ale, że nawet nie chce Ci się wziąć jakiegokolwiek opracowania to już mnie rozbroiłeś...
wszyscy mówią że zdąrzą... ja w tym roku żadnej lektury nie przeczytałem a przy każdej nowej mówie że wezme z biblioteki
Od czego są streszczenia nie no nalezy przecyztac jakąs lekture bo sie przyda na egzaminach itp !
Odp: temat ogórkowy - 05/03/2006 21:24
Mam pytanie. Czemu zostałem zablokowany?? Nie używam od 2 dni konta, dzisiaj wchodzę próbuje napisać post, a tam zablokowany jestem. Proszę o odpowiedź!!!
Pogoń Szczecin
Od 1948---------do Dziś--------------Na Zawsze
Odp: temat ogórkowy - 05/03/2006 21:40
A ja mam takie pytanko...widział ktos film "Hostel" jak tak to niech krótko opisze czy warto wydać na to pieniądze czy lepiej ściagnąć ?
A ja mam takie pytanko...widział ktos film "Hostel" jak tak to niech krótko opisze czy warto wydać na to pieniądze czy lepiej ściagnąć ?
ściagaj
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 06/03/2006 15:47
Poras ty łajzo! Jak cię tylko spotkam to ci łeb urwę przy samych jajach!! Jeszcze jeden taki numer frajerze to się inaczej policzymy!!
P.S Cobra, jeszcze raz wielkie dzięki
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: temat ogórkowy - 06/03/2006 17:41
Ponawiam pytanie o akyulaną cenę koszulek(+ napis) Pogoni w sklepie lotto w Szczecinie.
Mieszkam w Policach i nie za bradzo mam po drodze aby zawitać do sklepu...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ponawiam pytanie o akyulaną cenę koszulek(+ napis) Pogoni w sklepie lotto w Szczecinie.
Mieszkam w Policach i nie za bradzo mam po drodze aby zawitać do sklepu...
Sprecyzuj jaki rodzaj koszulek.Meczowe nie wiem, inne koszulki Pogoni 25zl.
Wie ktos jaki jest nowy numer All playera?
2. Wejście na stadion od ul. Twardowskiego będzie zamknięte z przyczyn technicznych. Prosimy korzystać z wejść na stadion od ul. Witkiewicza i od ul. Karłowicza, od godziny 15. 30.
3 Kasy biletowe czynne będą w sobotę od godziny 10.00
4. Wjazd na parking od ul. Karłowicza zamknięty zostanie w dniu meczu o godzinie 17.30.
5. Obowiązuje bezwzględny zakaz wnoszenia na stadion napojów alkoholowych w tym piwa oraz środków pirotechnicznych. Karana będzie nawet próba jednostkowego odpalenia racy, która w wiadomy sposób została „przemycona” na stadion. Pokazy pirotechniczne wymagają specjalnego zezwolenia, które określają przepisy o organizacji imprez masowych.
6. Zabronione jest umieszczanie na terenie stadionu flag, haseł i symboli o treściach nazistowskich, faszystowskich, rasistowskich czy też pochwalających przemoc lub terroryzm.
7. Zapraszamy kibiców do kulturalnego dopingu i informujemy, że zachowanie się publiczności podczas zawodów będzie poddawane ocenie w rankingu Orange Ekstraklasy, w którym kibice Pogoni zawsze są bardzo wysoko
6. Zabronione jest umieszczanie na terenie stadionu flag, haseł i symboli o treściach nazistowskich, faszystowskich, rasistowskich czy też pochwalających przemoc lub terroryzm.
a komunistycznych
Nie ujęli, bo więdzą że na Twardowskiego taka flaga nigdy się nie pojawi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.