Odp: Pchli targ - 18/05/2006 20:20
Sprzedam combo gitarowe (piec) firmy CRATE model GX-15 o mocy 15W, jak na taka moc jest dosc konkretny. (wbudowany przester, 6 pokretel do regulacji). Dorzucam do niego kabel. Można go oczywiście wcześniej zobaczyć / przetestować. W razie czego gg:3198003. Cena to ok. 200zl
Odp: Pchli targ - 19/05/2006 15:48
mam do sprzedania 30 nr TMK jesli byl by ktos zainteresowany to gg w profilu (cena okolo 90zł) stan wszystkich bardzo dobry.........pozdro
Odp: Pchli targ - 23/05/2006 01:05
Sprzedam:
- Fiata Croma (1989), 190 tys. przebiegu, 5-cio drzwiowy, granatowy, duzo nowych wymienionych czesci (chlodnica, opony itd.), w bardzo dobrym stanie (przeglad wazny do konca roku), z swietnym radiem marki Pioneer. Cena: 2 tys. zł
- Korki "Copa mundial" firmy Adidas, prawie nieuzywane, rozmiar 43 i 1/3. Cena do uzgodnienia.
Odp: Pchli targ - 23/05/2006 18:27
Opaskę Pogoni (tą od MW a nie ten badziew z lotto ; P ) odkupię pilnie i chętnie ;D
Życznia mam dwa; stan moze być obojętny a cena powinna być nie za wysoka ;>
Ostatnio edytowany przez: Plum, 23 maja 2006, 18:35 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pchli targ - 23/05/2006 22:25
Potrzebuje wrecz na gwalt "Mechaniczna pomarancze" Stanleya Kubricka. Jesli ktos jest w posiadaniu (najlepiej na plycie i jest w stanie mi nagrac) - prosze o kontakt GG: 2522673 oczywiscie, nie chce za darmo.
PS. jeszcze lepiej by bylo, gdyby ktos mial w posiadaniu ksiazke Anthony'ego Burgessa pod tym samym tytulem (ew. pod tytulem "Nakrecana pomarancza")
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Pchli targ - 23/05/2006 23:17
To moze coś ode mnie..
Telefon SE t610 z dwiema ladowarkami w tym jedna samochodowa, bateria jak i stan bdb cena 320 zl
widze, ze rozne rzeczy sa sprzedawane, wiec ja po ostatnich porzadkach rowniez troche ich mam
gazety brawo sport i pilka nozna, przez 5 lat wszystkie numery z lat 90 dla kolekcjonerow pewnie, cena mysle, ze 100 zl
zauwazylem rowniez sprzedaz aut, wiec ja tez, Opel Vectra 96 rok 1.7TD stan bdb, tylko wsiadac i jechac, 1.5 roku w kraju, nowe zawieszenie, czesci eskploatacyjne, paski, swiece, filtry, uklad oddechowy, opony, silnik brzytwa, zwiedzil troche eskapad Pogoni wiec chetnie mimo sentymentu sprzedam w dobre rece, cena 16.900 zl auto bardzo ekonomiczne
co by tu jeszcze sprzedac hmmm moze szalik Vasyla Legii laczony z Haga, jesli V chcesz odzyskac to sie odezwij poki chetnych nie ma
to moze teraz KUPIE, chetnie widzialbym laweczke w swoim pokoju
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Pchli targ - 29/05/2006 23:47
Mam ochote kupic Honde Civic (94-96) Hatchbacka (nie wiem jak to sie pisze) czyli popularna żabe..Narazie sie nie pali ale zawsze lepiej miec jakas perspektywe...jakby mial ktos jakies info to prosze na gg
Mysle, ze mozesz sie jeszcze porozgladac, w podobnej cenie masz duzy wybor aut, Civic jest fajna z wygladu, ale z komfortu jazdy nie bedziesz zadowolony, wiadomo, ze to nie auto na wygody, ale duzo trzaskow moze cie wkurwiac jak i elementy wykonczeniowe, zreszta teraz ciezko ja kupic w dobrym stanie. Jesli jednak sie uparles, na giełdzie na płoni co tydzien jest czerwona, cena tysiac euro, taka laska ją ma, ale ma tez niezla astre, jesli chodzi o akcenty sportowe, cena taka sama. Niedlugo auta pewnie pojda do gory, wiec jest dobry okres na kupno.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.