edit: pierwsza połowa bez rewelacji ale wiadomo było, że nie rzucą się do mega ofensywnej gry w meczu o taką stawkę a szpaku tak pierdoli o tym, jakiej gry ludzie oczekiwali że już wole vuvuzele słuchać.
Śmiesznie by było jakby wpadła do bramki ta piłka kiedy Holendrzy oddawali ją Casillasowi
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 11 lipca 2010, 21:23 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
LA ROJA!! kurs: @2.0(regulaminowy czas gry) jedziemy!!
Skontrowalem w przerwie na caly mecz X po 2.10 wiec lekko do przodu Najnudniejszy finał ever...moze w dogrywce cos sie ruszy choc watpie, takze szykujemy sie na karne
Jak mam to rozumiec? Wynik koncowy? Wydawalo mi sie ze chodzi o 90min, bo ciagle NIBY zakład mam w grze,ten kupon postawiony w przerwie juz kasa dodana do konta a ten nadal trwa...czyli jesli Hiszpania wygra to kupon wejdzie? zaklad w bet365.
1 11/07/2010 Holandia v Hiszpania
(Wynik końcowy) Hiszpania 2.00 Brak Odbędzie się
Stawka: 210,51 Zysk: 210,51
Jak mam to rozumiec? Wynik koncowy? Wydawalo mi sie ze chodzi o 90min, bo ciagle NIBY zakład mam w grze,ten kupon postawiony w przerwie juz kasa dodana do konta a ten nadal trwa...czyli jesli Hiszpania wygra to kupon wejdzie? zaklad w bet365.
jeżeli to zakład na zwycięstwo w regulaminowym czasie gry gdzie miałeś do wyboru 1 X 2 to poszedł po bandzie, jeżeli był zakład bez remisu to jeszcze masz szanse.
Ja też grałem Holandię z remisem na jednym kuponie i też już weszło jednego rogu zabrakło w regulaminowym czasie gry... ale strzały celne i kartki weszły
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 22:53
Tak chujowego meczu na tym mundialu dawno nie widzialem. Nawet jak graly ogorki pokroju Hondurasu, to przynajmniej druga druzyna cos prezentowala, a dzisiaj nic kompletnie. Nie jest to efekt gry zachowawczej, po prostu brzydki mecz, w ktorej wiecej fauli i zlosliwosci niz celnych strzalow. Puchar powinien zostac w RPA, bo zadnej ekipie sie nie nalezy. Dodac do tego fakt, ze Holandia nie ma napastnika, Hiszpania ze swoimi podaniami chce wejsc do bramki, a sedzia pomaga Holendrom (spokojnie jeszcze 2 czerwone kartki mogl pokazac), to mamy taka paldine jaka ogladamy.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 23:07
Niech już nikt nie mówi, że zapisy wideo nie są potrzebne. Webb zjebał Holendrom rzut rożny, poszła kontra i Hiszpanie wcisnęli gola. Takie coś nadaje się do Piłkarskich Dowcipów. Brawa za determinacje Holendrów, brawa dla Hiszpanów za ładną i składną grę, a Webbowi wymierzam karę 40 batów z polewaniem pleców octem.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
No ta...caly turniej gral slabo,niewiem jakim cudem do finalu doszli z tak slabym bramkarzem,maja farta chlopaki
Nie, ale nie uważam, żeby zagrał na tyle wybitnie, żeby go od razu uznawać najlepszym piłkarzem turnieju (jeśli chodzi o samych bramkarzy to jak najbardziej pokazał się z dobrej strony np. w meczach z Chile czy Paragwajem).
Według mnie to miano należy się bez dwóch zdań Diego Forlanowi.
Niech już nikt nie mówi, że zapisy wideo nie są potrzebne. Webb zjebał Holendrom rzut rożny, poszła kontra i Hiszpanie wcisnęli gola.
Dokladnie, ta sytuacja w której Snejder strzelał i piłka odbiła się bodajże od łokcia Fabregasa to kpina. W ogóle Webb mylił się w obie strony często - w pierwszej połowie ewidentna czerwień dla czarnucha, który wjechał Alonso w klatę, w dogrywce dla Robbena (konsekwencja 2 zółtych).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 11 lipca 2010, 23:14 [3 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763359755 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.