Odp: temat ogórkowy - 25/02/2006 22:43
Mam pytanko odnosnie bear share, jak mam to skonfigurowac itd.,bo mi wyskakuje rejestracja za ktora trzeba zaplacic 19$;/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
3) kwas węglowy + wodorotlenek glinu -->mrowczan glinu + woda ---- nie wiem czy to jest dobrze napisane !!
Jak ktos umie dobrze chemie bym był wdzieczny za pomoc !
pewien jestes, ze wzory strukturalne? hmm... ? a... w sumie cos nie tak jest napisane, bo octan sodu czy mrowczan glinu otrzymywany jest z kwasu mrowkowego czy octowego... chyba z tego co pamietam
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Angielska prasa nie daje spokoju Davidowi Beckhamowi, gwiazdorowi Realu Madryt i reprezentacji Anglii. Po wywiadzie udzielonym jednej z tamtejszych gazet, cała Anglia śmieje się teraz z tego zawodnika.
Pomocnik Realu Madryt przyznał się bowiem, że nie potrafi rozwiązywać zadań z matematyki swojego sześcioletniego syna Brooklyna.
"Jego zadania są czasem takie trudno - wyjaśnił Beckham. - Ja w szkole uczyłem się zupełnie innych rzeczy".
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437572 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.