btw dzisiaj w wyborczej jest bardzo fajny slowniczek polsko-portugalski kilka fajnych zwrotow mozna sie nauczyc w stylu: jestes kiepskim pilarzem, sprzedales mecz, wracaj do Brazylii
Odp: temat ogórkowy - 24/02/2006 16:06
Chciałbym poinformować iż prezentacja Pogoni odbędzie się juto o 10:30 w... odremontowanej auli LO 1. Jednak udział w niej wezmną jedynie tzw. vipy i 50 wybranych uczniów szkoły....
Chodze do tej szkoły ale dla mnie to troche dziwne...widać kontakty pana B. robią swoje..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 24/02/2006 22:12
Witam wszystkich. Potrzebuje pilnie pomocy. Najlepiej jakiegos speca od układów cyfrowych lub byłego ucznia TME lub ZSŁ . Potrzebowałbym pilnie zasadę działania układu UCY7493N, szukałem tego na necie ale nigdzie nie mogę znaleźć. Będę wdzięczny chociażby za najmniejszą pomoc.
Odp: temat ogórkowy - 24/02/2006 22:31
Kibice Pogoni Szczecin oraz Legii Warszawa będą mogli obejrzeć spotkania swoich zespołów w Kielcach. Mimo prac remontowych, które przebiegają na stadionie przy ul. Szczepaniaka, zarząd Kolportera Korony zdecydował, że kibice obu tych drużyn będą mogli bez przeszkód wejść na stadion. Zgodnie z regulaminem rozgrywek 5% z pojemności całego stadionu powinno być przeznaczone dla gości. W przypadku naszego obiektu ta liczba wynosi 300 osób i właśnie tyle biletów zostanie wysłanych w poniedziałek do Szczecina oraz Warszawy.
Witam wszystkich. Potrzebuje pilnie pomocy. Najlepiej jakiegos speca od układów cyfrowych lub byłego ucznia TME lub ZSŁ . Potrzebowałbym pilnie zasadę działania układu UCY7493N, szukałem tego na necie ale nigdzie nie mogę znaleźć. Będę wdzięczny chociażby za najmniejszą pomoc.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 25/02/2006 16:16
sciagal sobie ktos juz simlocka korzystajac z kodow z http://www.simlock.free.pl/ Mam pytanie czy w ten sposob nie zepsuje sobie swojej nokii 6020 i czy po sciagnieciu simlocka nadal gwarancja bedzie wazna. a w razie czego da sie w analogiczny sposob wpisujac kod zalozyc simlocka, tak by sladu nie bylo. Nie znam sie na telefonach wiec niech nie dziwi naiwnosc moich pytan
No ja też o tej godzinie i było ich pelno łącznie z trenerem - najwieksza radoche miely dzieciaki ktore w kolejce po autografy się ustawiały. A tak na marginesie dodam że fajne nawet te brazylijki - to chyba były żony tych piłkarzy.
sciagal sobie ktos juz simlocka korzystajac z kodow z http://www.simlock.free.pl/ Mam pytanie czy w ten sposob nie zepsuje sobie swojej nokii 6020 i czy po sciagnieciu simlocka nadal gwarancja bedzie wazna. a w razie czego da sie w analogiczny sposob wpisujac kod zalozyc simlocka, tak by sladu nie bylo. Nie znam sie na telefonach wiec niech nie dziwi naiwnosc moich pytan
Telefonu raczej nie zepsujesz ale gwarancje tracisz,nie znam sposobu na "zalozenie simlocka"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.