Odp: temat ogórkowy - 19/02/2006 17:27
Orientuje sie moze ktos z was ile kosztuje orginalna koszulka Pogoni razem z ksywka i numerem w sklepie lotto na pl.grunwaldzkim lub tez w innym punkcie? Aha i ile czasu trwa dorobienie tych nadrukow?
Odp: temat ogórkowy - 19/02/2006 17:40
Potrzebuje informacji na temat ETA, IRA i neofaszystów jesli ktos posiada jakis filmik lub artykuł byłbym wdzieczny. Bez tekstow w stylu google.com bo co mialem znalezc to juz znalazlem
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Od soboty zespół szczecińskiej Pogoni trenuje w niemieckim Bersinghausen. Piłkarze przenieśli się tam z ośrodka Oscar Inn pod Sao Paolo, gdzie spędzili kilka tygodni.
"Drużyna już została zbudowana. Nie mamy sygnałów, by ktoś jeszcze miał dojść do tego zespołu - powiedział Piotr Baranowski, rzecznik prasowy MKS Pogoń SSA. - Już czas najwyższy, by ci, co są zaczęli się aklimatyzować i zgrywać. Do ligi zostało niewiele czasu."
Z Brazylii do Niemiec przyleciało 21 nowych Brazylijczyków oraz Edi Andradina, Julcimar, Sergio Batata i Tavares. Pozostali zawodnicy po kilku dniach wolnego przejechali do Niemiec z Polski. Najważniejsi z nich to Boris Pesković, Rafał Grzelak i Przemysław Kaźmierczak. Ten ostatni być może wiosną zmieni rolę w zespole. Trenerzy przymierzają go bowiem do roli napastnika.
"Na pozycji defensywnych pomocników mamy Cleissona i Marala, z którymi Przemek przegrywa rywalizację, a potrafi się zastawić, ma doskonałe warunki i mocny, niesygnalizowany strzał co wielokrotnie zaprezentował - jak choćby w jesiennym meczu z Legią. Być może sprawdzi się w roli napastnika, choć i tam jest na razie rezerwowym - ocenił Baranowski."
Pogoń w Niemczech będzie przebywać do przyszłego czwartku. Zagrać ma m.in. sparingi z Hannoverem i Widzewem Łódź. W poniedziałek, 27 lutego odbędzie się prezentacja zespołu w Szczecinie. Potem drużyna wyjedzie do Gutowa Małego, gdzie w ośrodku będącym własnością Antoniego Ptaka będzie przygotowywać się do ligowego debiutu w Kielcach przeciwko Koronie.
``
za wp.pl
Odp: temat ogórkowy - 19/02/2006 19:59
UWAGA Bumelant chyba już na stałe wpisał się w ramy tego forum bo stale tu zagląda, a tak jak juz ktos pisal dopiero za pół roku miał tu zajrzeć. Użytkownicy Pogoń on - line godz. 19.58 - Bronek, bumelant, crls, drops_ona, kosmos22, narodowiec, Pogon v Wieden, Pucha, Zen.
Ps. fajna zabawa - zawsze jak bedzie tu zagladal Bumelant to należy mu przypominac o tym na temacie ogórkowym że już mial sie tutaj niepojawiać.
Odp: temat ogórkowy - 19/02/2006 21:48
hehe...widze ze o mnie pamietasz... milo czytac ze o mnie pamietacie. Tylko sprostuje... To chyba obiektywny czy tam qwerty pisal ze tu nie zaglada... ja lubie poczytac to kontrowersyjne forum
Odp: temat ogórkowy - 20/02/2006 00:11
hmm ilekroc sie pojawie ktorys z 'wielkich' raczy wychwycic moja obecnosc.
Pelne wyrazu, przepelnione glebszym sensem sformulowania w stylu 'spierdalaj', 'bumelant to ...(wstaw co chcesz...) sa tak urocze, ze z przyjemnoscia wam jeszcze potowarzysze... chyba lubie co poniektorym depnac na odcisk...
Tylko czego sie cisnieniujecie, skoro jestem dla was zerem?!?!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 20/02/2006 16:39
w jakim playerze takie napisy odtworzyc?
[791][833]{C:$aaccff}Rome [01x01] The Stolen Eagle
chodzi mi o to zeby ten program ta pogrubiona czesc rozumial
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.