co prawda to prawda mi sie 4 sezon w przeciwienstwie do 3 podoba. calkiem pozytywny jest.
jeszcze raz powtorze: turku kończ ten mecz!! pora skonczyc kompromitowanie tego serialu.
co do dextera to fajnie ze 3 sezon sie robi. taka mila odskocznia od reszty znow bedzie. tak jak ostatnio obejrzalem 5 sezonow 6 stop pod ziemia. serial nie powala sensacja w kazdym odcinku, nie ma w nim duzo akcji i innych bajerow ale bardzo fajnie sie ogladalo. jak komus sie podoba rodzina soprano to moze sprobowac i tego bo podobnie zrobiony jest (tez przez hbo). serial opowiada o rodzinie prowadzacej dom pogrzebowy
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 19/02/2008 18:13
ludzie, czego to oni nie wymysla to i tak to bedzie wygladalo srednio czy tez badziewnie. kazdy juz ma tego serialu przesyt i oglada praktycznie tylko z przyzwyczajenia( ja w czasie obiadu wlaczam) i pewnego sentymentu (np. ja dopiero od lostow i pb zaczalem sciagac jakies seriale- wiadomo byyo wczesniej family guy, south park, futurama, that 70's show, przyjaciele, ale jednak to nie ta sama mania co po ukazaniu sie tych 2 seriali ;] )
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
to byly czasy wyzej wymienione to jedne z pierwszych produkcji od ktorych zaczela sie moja przygoda serialowa na samym poczatku bylo 9 sezonow X-Files obejrzane w niecale 2 miesiace
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 19/02/2008 19:24
Ostatni odcinek 3 sezonu PB poza paroma pomysłami bardzo słaby, dobrze, że już koniec mam nadzieję że mierna końcówka sezonu była spowodowana tylko i wyłącznie strajkiem scenarzystów a nie wyczerpaniem się u nich ciekawych pomysłów i że 4 sezon będzie lepszy (no i wreszcie ostatni bo już nie ma co tego ciągnąć).
komentarz YT : "Watch Mulholland Drive and all you ignorants will understand how much inappropriate was Llorando for Prison Break. But I guess you don't sense much."
Trzecia seria serialu „Skazany na Śmierć” zagości w Polskich domach już w kwietniu 2008. Początkowo telewizja Polsat planowała emisję trzeciego sezonu w maju jednak dość nieoczekiwanie zmieniła plany. Według „Tele Tygodnia” pierwszy odcinek trzeciej serii zobaczymy już 6 kwietnia (niedziela). Trzeci sezon prawdopodobnie będzie emitowany podobnie jak poprzednie serie – w każdą niedziele o 20:00.
a co do ostatniego odcinka to było do przewidzenia że taki będzie skoro planowany jest kolejny sezon choć miejscami było widać skutki strajku scenarzystów.. trzeba mieć nadzieję, że w IV sezonie będzie lepiej choć wiadomo, że kolejny sezon nigdy nie przebije poprzedniego
a ostatnia scena niezła, musieli czymś zrekompensować a Sucre jeszcze czymś zaskoczy
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 21 lutego 2008, 18:35 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 21/02/2008 22:15
No i mamy nowy znacznik spoiler dajemy {spoiler} tu piszemy tekst np o nowym odcinku losta, zeby nie spoilerowac {/spoiler} Oczywiscie klamerki zamieniamy na nawiasy kwadratowe. A i piszcie jakie serialu i jakiego odcinka spoiler dotyczy zeby nikt sie nie nadzial.
A i jeśli chcemy przeczytać tekst po prostu go zaznaczamy
Prison break 3x13
[SPOILER: No ciekawie pod koniec się zrobiło. Co dalej z Sucre?. W ogole jakby temat tego generala z koncowki 2 sezonu przygasł, ciekawe czy powróci w 4 sezonie]
Nie czytać przed oglądaniem.
[SPOILER:
Zostałem nieźle zrobiony w bambuko. Cały odcinek zastanawiałem się, kim jest ojciec dziecka Kate. Takiego rozwiązania bym się nie spodziewał <kopara w dół>.
Nasuwają się dodatkowe pytania:
-Kim jest do cholery Ben?
-Dlaczego go szukają i kto go szuka?
-Dlaczego Miles chce 3.2 mln $ za niego? Może to jakieś hasło czy coś. tak jak było z siostra Naomi przez telefon
-Dlaczego mimo tego że Kate wiedziała iż jest poszukiwana wydostała się z wyspy?
-Dlaczego Jack kłamie?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.