Odp: Pchli targ - 26/04/2006 15:21
SPRZEDAM bluzę czarną z kapturem z nadrukiem z przodu "PORTOWCY SZCZECIN", na kapturze zółty Gryf. Rozmiar XL, była raz prana. Cena do do gadania --> gg w profilu. Sprzedaję ponieważ kupuję taką samą ale "L" - inaczej bym nie sprzedawał.
Odp: Pchli targ - 29/04/2006 07:50
To obnize, nie wiem ile kosztuje kierowalem sie cena naklejona na okladce z tylu a tam jest 32 zł.
Widze ze w tym empiku tez kosztowala 32 zl. ale obnizyli o 3 zl. (czyli az o 1 zl. mniej od mojej ceny), ten egzemplarz ksiazki ktory posiadam jest nawet nie czytany, bo mam 2 sztuki w domu i dlatego chce sprzedac, cene moge nieznacznie obnizyc od tej z empiku
Jak ktos zainteresowany ta lub innymi ww. propozycjami zapraszam na gg (ceny w niektorych wypadkach do negocjacji)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 29 kwietnia 2006, 07:59 [1 raz(y)]
SPRZEDAM bluzę czarną z kapturem z nadrukiem z przodu "PORTOWCY SZCZECIN", na kapturze zółty Gryf. Rozmiar XL, była raz prana. Cena do do gadania --> gg w profilu. Sprzedaję ponieważ kupuję taką samą ale "L" - inaczej bym nie sprzedawał.
[cytat=oczko82]SPRZEDAM bluzę czarną z kapturem z nadrukiem z przodu "PORTOWCY SZCZECIN", na kapturze zółty Gryf. Rozmiar XL, była raz prana. Cena do do gadania --> gg w profilu. Sprzedaję ponieważ kupuję taką samą ale "L" - inaczej bym nie sprzedawał.
już nieaktualne
Ostatnio edytowany przez: db1948, 30 kwietnia 2006, 17:20 [2 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 06/05/2006 17:41
Jezeli ma ktos jakies halowki-albo jakies buty do gry w pilke byle nie korki <moga byc z takimi malymi koreczkami> w dobrym stanie rozmiar 43-44 i chcialby sprzedac to za jakas rozsadna cene to jestem zainteresowany
Odp: Pchli targ - 13/05/2006 19:27
Nokie 6020+ladowarka za 300pln stan idelany gwarancja wazna jeszcze 14 miechow.
dla zainteresowanych gg w profilu.pozdro
Ostatnio edytowany przez: Zbylu, 15 maja 2006, 16:30 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.