Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kibic79
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7609 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 10:35

RC napisał:  

kiko napisał:  

anathema napisał:  

kiko napisał:  

a to czasem nie jest sprzed dwóch lat po mistrzostwach europy? :D tu za to coś aktualnego.

królowa Sofia

to jest z przed dwóch lat, ale jakże aktualne :)

aktualne? Nie wydaje mi się aby Holendrzy królową mieli :D

holendrzy maja krolowa beatrix , ale czemu dyskusja o holendrach przecierz to szatnia hiszpanow :)

http://e-dieselservice.pl/
RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 10:58

Olaf napisał:  

RC napisał:  

kiko napisał:  

anathema napisał:  

kiko napisał:  

a to czasem nie jest sprzed dwóch lat po mistrzostwach europy? :D tu za to coś aktualnego.

królowa Sofia

to jest z przed dwóch lat, ale jakże aktualne :)

aktualne? Nie wydaje mi się aby Holendrzy królową mieli :D

To źle Ci się wydaje:D

Ups, no fakt, ale tym razem właśnie to królowa Beatrix zawita do szatni Holendrów świętować mistrzostwo:)

Bukowe
Samo
Kibic
Na forum od 6968 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 11:08
Jedno jest pewne, jutro Hiszpanie będą płakać.Mistrz Mistrz Holandia Mistrz!!!

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 11:10

Samo-Eric Cartman napisał:  
Jedno jest pewne, jutro Hiszpanie będą płakać ( ... )

Ze szczęscia chyba... Cool

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 13:00

eM napisał:  

Samo-Eric Cartman napisał:  
Jedno jest pewne, jutro Hiszpanie będą płakać ( ... )

Ze szczęscia chyba... Cool

:D

mimo że lubie Holendrów, podzielam zdanie kolegi, jutro wygrywa Hiszpania. Ma wiecej argumentów, szczególnie po stronie defensywy. Zasadniczo ten meczyk bede oglądał bez jakis aspektów emocjonalnych i trzymał kciuki za dobre spotkanie.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 14:51
a ja jednak mam nadzieję, że Holendrzy wejdą na wyżyny swoich możliwości grając w finale pierwszy raz od wielu lat i wykorzystają swoją okazję :) trochę to bardziej życzeniowe niż obiektywne ale wierzę, że się uda :)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6222 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 16:38

anathema napisał:  
Ma wiecej argumentów, szczególnie po stronie defensywy .

Co ty gadasz , Hiszpanii obrona bez Puyola to sito..

Dziś wygra Urugwaj a jutro Holandia:)

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 17:57

xAdamx90 napisał:  

anathema napisał:  
Ma wiecej argumentów, szczególnie po stronie defensywy .

Co ty gadasz , Hiszpanii obrona bez Puyola to sito..

Dziś wygra Urugwaj a jutro Holandia:)

Ooo, dawno większych bredni nie widzialem. Pigue to tylko dodatek. oczywiscie dla ciebie obrona to tylko tych czterech z tyłu. Alonso sie nie liczy, a Busquets jak wiadomo to drewno.

Obrona Hiszpanii to sito-a to ciekawe. Nawet jak wypadłby Puyol to spokojnie maja go kim zastąpić.

Za to atak Holendrów z drewnianym van Persiem czy totalnym wynalazkiem Huntelaarem budzi grozę ;) daj spokój z takimi argumentami bo sie zwyczajnie błaźnisz.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 20:04
Pomimo że nienawidzę i jednych i drugich w finale będę raczej kibicował Holandii, która wygra 1:0. A bramka padnie w ten sposób że Van Bommel zajebie komuś koske w okolicy lini środkowej, (sędzia Łeb póści grę), i uruchomi podaniem Robbena który ośmieszy jednego z hiszpańskich obrońców, a akcje zakończy strzałem Van Persie zamykając mordy krytykom :D

Babilon Team
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 20:18

Orło napisał:  
, a akcje zakończy strzałem Van Persie zamykając mordy krytykom :D

to jest nawet zbyt abstrakcyjne dla fantastyki hihi kurde, ale jak jutro wyjdzie w I składzie to niezła lipa:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 22:41
ehhh ta ostatnia poprzeczka... mimo wszystko wielkie brawa dla urusów, Suarez coś dzisiaj rozregulowany, za to Forlanowi dalej wchodziło. Powiem szczerze, że Forlana jakoś średnio lubiłem przed mundialem, oglądając mecze Urugwaju dostrzegłem w nim takiego lidera, który spełnił swoją rolę i ma mały plusik u mnie:)
Heh Niemcy, dziwnie to brzmi, skoro w ich reprezentacji znajdziemy całą paletę innych nacji:d

Sam mecz w sumie dobry(kulminacja chyba pierwsze 15 min drugiej połowy, gdzie dosłownie szła akcja za akcją), sporo bramek, sporo akcji, i to jest to!!! a nie pitolenie się co po niektórych zespołów:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Cywil
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 00:28
Zasrane szkopy... dobrze, że to mecz o trzecie miejsce a nie finał ale tak czy inaczej zwycięstwo niemców nie ma prawa cieszyć.

Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 01:33

Cywil napisał:  
Zasrane szkopy... dobrze, że to mecz o trzecie miejsce a nie finał ale tak czy inaczej zwycięstwo niemców nie ma prawa cieszyć.

Widac mnie to prawo nie dotyczy, bo cieszy mnie, ze Niemcy wygrali ten braz. Szkoda tylko, ze nasza reprezentacja jest niemal w samym ogonie europejskich druzyn. Tak juz tam sie ciagnie z malymi wyjatkami po przemianach ustrojowych w 1989 roku :) Bede zadowolony ze zlota dla Hiszpanii :)

Cywil
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 11:23
Kacapy się nie zakwalifikowali to kibicujesz szkopom? Nie dość, że komunista to jeszcze germanofil...

Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 12:51

Cywil napisał:  
Kacapy się nie zakwalifikowali to kibicujesz szkopom? Nie dość, że komunista to jeszcze germanofil...

A czemu im nie kibicowac? Niezle graja niemal zawsze, do tego nie poddaja sie i graja do konca, trudno ich za to nie podziwiac. W polfinale bylem jednak za Hiszpania. Dzieki wygranej Niemcow cale podium bedzie europejskie, a to tez mnie cieszy, chociaz oczywiscie wolalbym zeby tam byli Polacy.

DavidPS1948
Kibic
Na forum od 6112 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 13:43
Jest rok 2010 nie 1945 wiec dlaczego nie kibicować Niemcom ,nawet gra tam 3 Polaków.

szpadel*
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 13:45

RaZ3r napisał:  
Jest rok 2010 nie 1945 wiec dlaczego nie kibicować Niemcom ,nawet gra tam 3 Polaków.

No z tymi Polakami to duże nadużycie.

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 14:15
Niestety ten brąz to im zafundował Musslera, zawalił pierwsze dwie bramki - szczególnie tą drugą. Suarez miał wczoraj też piłę prawie na pustą bramkę i nie strzelił nawet w światło... Forlan jak zwykle nie zawiódł. Szkoda tej poprzeczki na koniec...

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Porto
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 16:56
Szkoga mi urusów bo zasłużyli na medal, jeśli dziś Villa Maravilla nie strzeli bramki Diego powinien dostać nagrodę za najlepszego zawodnika mistrzostw. No chyba że wygra Holandia to nagrode dostanie Sneijder i złotą piłkę będzie mieć na bank.

Samo
Kibic
Na forum od 6968 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 17:44
A My swoje, Mistrz Mistrz Holandia Mistrz :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763355119 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005