Jedno jest pewne, jutro Hiszpanie będą płakać ( ... )
Ze szczęscia chyba...
mimo że lubie Holendrów, podzielam zdanie kolegi, jutro wygrywa Hiszpania. Ma wiecej argumentów, szczególnie po stronie defensywy. Zasadniczo ten meczyk bede oglądał bez jakis aspektów emocjonalnych i trzymał kciuki za dobre spotkanie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 14:51
a ja jednak mam nadzieję, że Holendrzy wejdą na wyżyny swoich możliwości grając w finale pierwszy raz od wielu lat i wykorzystają swoją okazję trochę to bardziej życzeniowe niż obiektywne ale wierzę, że się uda
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ma wiecej argumentów, szczególnie po stronie defensywy .
Co ty gadasz , Hiszpanii obrona bez Puyola to sito..
Dziś wygra Urugwaj a jutro Holandia
Ooo, dawno większych bredni nie widzialem. Pigue to tylko dodatek. oczywiscie dla ciebie obrona to tylko tych czterech z tyłu. Alonso sie nie liczy, a Busquets jak wiadomo to drewno.
Obrona Hiszpanii to sito-a to ciekawe. Nawet jak wypadłby Puyol to spokojnie maja go kim zastąpić.
Za to atak Holendrów z drewnianym van Persiem czy totalnym wynalazkiem Huntelaarem budzi grozę daj spokój z takimi argumentami bo sie zwyczajnie błaźnisz.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 20:04
Pomimo że nienawidzę i jednych i drugich w finale będę raczej kibicował Holandii, która wygra 1:0. A bramka padnie w ten sposób że Van Bommel zajebie komuś koske w okolicy lini środkowej, (sędzia Łeb póści grę), i uruchomi podaniem Robbena który ośmieszy jednego z hiszpańskich obrońców, a akcje zakończy strzałem Van Persie zamykając mordy krytykom
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 22:41
ehhh ta ostatnia poprzeczka... mimo wszystko wielkie brawa dla urusów, Suarez coś dzisiaj rozregulowany, za to Forlanowi dalej wchodziło. Powiem szczerze, że Forlana jakoś średnio lubiłem przed mundialem, oglądając mecze Urugwaju dostrzegłem w nim takiego lidera, który spełnił swoją rolę i ma mały plusik u mnie
Heh Niemcy, dziwnie to brzmi, skoro w ich reprezentacji znajdziemy całą paletę innych nacji:d
Sam mecz w sumie dobry(kulminacja chyba pierwsze 15 min drugiej połowy, gdzie dosłownie szła akcja za akcją), sporo bramek, sporo akcji, i to jest to a nie pitolenie się co po niektórych zespołów
Zasrane szkopy... dobrze, że to mecz o trzecie miejsce a nie finał ale tak czy inaczej zwycięstwo niemców nie ma prawa cieszyć.
Widac mnie to prawo nie dotyczy, bo cieszy mnie, ze Niemcy wygrali ten braz. Szkoda tylko, ze nasza reprezentacja jest niemal w samym ogonie europejskich druzyn. Tak juz tam sie ciagnie z malymi wyjatkami po przemianach ustrojowych w 1989 roku Bede zadowolony ze zlota dla Hiszpanii
Kacapy się nie zakwalifikowali to kibicujesz szkopom? Nie dość, że komunista to jeszcze germanofil...
A czemu im nie kibicowac? Niezle graja niemal zawsze, do tego nie poddaja sie i graja do konca, trudno ich za to nie podziwiac. W polfinale bylem jednak za Hiszpania. Dzieki wygranej Niemcow cale podium bedzie europejskie, a to tez mnie cieszy, chociaz oczywiscie wolalbym zeby tam byli Polacy.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 14:15
Niestety ten brąz to im zafundował Musslera, zawalił pierwsze dwie bramki - szczególnie tą drugą. Suarez miał wczoraj też piłę prawie na pustą bramkę i nie strzelił nawet w światło... Forlan jak zwykle nie zawiódł. Szkoda tej poprzeczki na koniec...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/07/2010 16:56
Szkoga mi urusów bo zasłużyli na medal, jeśli dziś Villa Maravilla nie strzeli bramki Diego powinien dostać nagrodę za najlepszego zawodnika mistrzostw. No chyba że wygra Holandia to nagrode dostanie Sneijder i złotą piłkę będzie mieć na bank.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763355119 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.