Potem ginie ci polowa waznych rzczy bo sporo w nich jest w katalagach typu aaa, aaaa, bbb, bbbb, !aaaa blaa itd w jakis dziwnych miejscach, ze zapominasz o nich Jak u mnie windowsa raz na 3 lata musze profilaktycznie przeinstalowac Nie ma linuks, ktory jest niezawodny gdy winda odmawia poszluszestwa Mozna czasami ponaprawiac pare, rzeczy oby doprowadzic Winde do ponownej uzywalnosci. Uzywalbym Linuksa caly czas, gdyby mial wiecej przydatnego softu .
za pomoca jakiego programu moge wyciac kawelek mp3, i jak to zrobic jak juz z gory thx, i prosze o pomoc
podbijam bo to dla mnie pilne jest :/
Acid Pro.....sam go uzywalem..i nie jest ciezki w obsludze wiec powinienes sobie poradzic
cooledit chyba najlepszy jest
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 16/02/2006 10:57
Czy jest w Polsce bardziej cyniczny manipulant niż prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Michał Listkiewicz (53 l.)? Nie. Na szczęście ludzie sami oddają własne bilety Orłom Górskiego! – pisze Super Express.
Skandaliczne potraktowanie Orłów Górskiego, którym w chamski sposób odmówiono biletów na mecze mistrzostw świata w Niemczech, już nie jest sprawą ściśle piłkarską.
To sprawa narodowa, w którą zaangażował się nawet premier Kazimierz Marcinkiewicz. Do naszej redakcji dzwonią ludzie chcący przekazać własne bilety legendarnym zawodnikom. Tymczasem "Listek" próbuje manipulować opinią publiczną i opowiada, że czarne jest białe! Ohyda!
Na stronie internetowej PZPN wydano oświadczenie, że... w Niemczech jednak znajdą się legendarni zawodnicy. Jacy? Orły Górskiego będzie reprezentował Grzegorz Lato. To typowe, cyniczne podejście w piłkarskiej centrali. Lato, który do niedawna był senatorem, ma dużo znajomości i w wielu sprawach może pomóc. Więc będzie "ambasadorem polskiej piłki". Ale już o tych Orłach, którzy w 1974 r. przyprawiali nas o dumę, a dziś nie są na świeczniku, nikt nie pamięta!
- Ci, co są na topie, to są doceniani. A my, szaraczki, nie. Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść - mówi Adam Musiał (58 l.), który jest dziś gospodarzem obiektu Wisły Kraków i trzyma się z dala od PZPN. Ot, zwykły człowiek, który przychodzi do pracy rano, a wychodzi wieczorem.
Odp: temat ogórkowy - 16/02/2006 14:41
Byc moze wszedles na jakas strone, ktora chciala zainstalowac na twoim kompie Spyware'a lub jakis inny syf, ktorego niedaloby sie usunac bez formata
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 16/02/2006 16:23
Wie ktoś ile jest dokładnie państw na świecie ? (ale tylko te niepodległe - czyli bez jakiś Samoa itp. i rozdzielając W.Brytanie)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 16/02/2006 17:18
HL, znalazlem ten plik, kliknalem prawym klawiszem, lecz byly tam dostepne jedynie "normalne" funkcje... Mozesz cos poradzic?
PS: mam winde 98.
moglby mi ktos wyjasnic o co chodzi?
ktos sie chcial wlamac do mojego komputera?
Nie do samego konca, pochodzi od spama bo musiales wejsc przypadkowo na jakas stronke zasyfiona i cosik zaakceptowac ( na 100% ) i sciagnieto exploita na Twojego kompa - to nie jest do konca exploit a spybot ( takie gowienko ktory powoduje otwieranie niechcianych reklam ) - tego nie da sie usunac - jednak potrzebny jest format.
Odp: temat ogórkowy - 16/02/2006 19:11
Jak wiadomo ptasia grypa dotrze i do Polski.. Jeżeli już nie dotarła. Dziś wracając ze szkoły pomyślałam co się stanie z tymi kaczkami koło Kościoła Serca Jezusowego.. I proszę się ze mnie nie śmiać bo nie jest to odpowiedni moment. Po prostu smutno się robi
Mam maly dylemat a mianowicie zgrywajac filmy przez nero nieraz idzie wszystko normalnie a czasem wlacza sie jakies kodowanie video i zaczyna sie dluga rzezba,nie wiem czy to format filmu ma znaczenie czy moze cos innego,czy mozna to jakos wylaczyc,ktos cos doradzi..
ponawiam pytanie bo w ferworze walki v-pl kontra online przeszlo bez echa,moze tym razem..
Jak wiadomo ptasia grypa dotrze i do Polski.. Jeżeli już nie dotarła. Dziś wracając ze szkoły pomyślałam co się stanie z tymi kaczkami koło Kościoła Serca Jezusowego.. I proszę się ze mnie nie śmiać bo nie jest to odpowiedni moment. Po prostu smutno się robi
pelno takich miejsc w Szczecinie jest, nie tylko tam. ja mieszkam przy jeziorku Słonecznym i sie o okoliczne kaczki nie martwie jak zyja na codzien w takim syfie jaki jest w tym scieku co sie jeziorem zwie to zadna ptasia grypa im nie straszna
niech sie grypa lepiej ich boi
co do posta nizej to juz dawno mowili ze temperatura zabija wirusa z igly widly ludzie robia. wiadomo ze ryzyko jest ale bez przesady
Ostatnio edytowany przez: tribu, 16 lutego 2006, 20:18 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 16/02/2006 20:17
A co do tej Ptasiej grypy to choroby były , są i zawsze będą . I ludzie tylko tą ptasią grypę tak nagłaśniają , a dzisaj gadal w tvnie taki specjalista , że jeżlei sie umyje ręce , i tego zarażonego kurczaka ugotuje czy usmaży to raczej sie nikt nie zarazi.Na pewno w Polsce jest już ptasia grypa tylko jeszce nie wykryta , co do tego jestem w 100 % przekonany.
Sądził się moze już ktos z PZU o świadczenie z Polisy Posagowej?
Interesuje mnie dokładnie jak szczecinskie sady rejonowe obliczaja wartosc naleznego swiadczenia - wg. której metody:
1. Obliczaja ja waloryzując sume ubezpieczenia o inflację
2. Dzielą sume nalezna do wyplaty przez owczesna srednia placa, obliczajac wspolczynnik, ktory nastepnie mnoza przez srednie miesieczne wynagrodzenie z np. 02.2006r. pomniejszone o skladki na podatek dochodowy i ubezpieczenie spoleczne.
a takze, o ile procent zmniejszaja wyplate ze wzgledu na inflacje - czy jest to 50% (zasada pol na pol - rownego ryzyka obu stron) czy 30% (uznajac ze PZU to profesjonalista i w większym stopniu ponosi ryzyko inflacji)
Jest to bardzo wazne, wiec prosze o szybkie i rzeczowe odpowiedzi.
Pozdrawiam
ponawiam, nie wierze ze nikomu z was Rodzice polisy posagowej nie wykupili
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.