Odp: temat ogórkowy - 15/02/2006 16:02
Blagam o pomoc! Wczoraj, ze tak powiem GG mi sie zjebalo... Zamiast normalnego okienka pokazuje mi sie komunikat, ze "program wykonal nieprawidlowa operacje" itd. Zainstalowalem nowe GG (7.1), nie dzialalo, odinslalowalem, zainstalowalem, dalej to samo. Co to moze byc? Raczej mi zalezy na tym. Sprobowalem zrobic sobie moje konto na kompie siostry, wszystko dobrze dziala. Co sie moglo stac? Jest to moja pierwsza taka sytuacja. Pomocy!
sprobuj moze wyczyscic CALKOWICIE gg ... przez dodaj/usun a nastepnie w wyszukiwarce wyszukac danych elementow .. jesli nei pomoze to niewiem ja bym radizl zalozyc tlen i przez tlen gadac z gadu-gadu ;D
Jak jestem na gg to jak pisze do danej osoby to ta osoba do ktorej pisze nie widzie mojej tresci :/ a ja widze co on mi pisze :/ wiec o co chozi :/ wie ktos jak to naprawic ?
Blagam o pomoc! Wczoraj, ze tak powiem GG mi sie zjebalo... Zamiast normalnego okienka pokazuje mi sie komunikat, ze "program wykonal nieprawidlowa operacje" itd. Zainstalowalem nowe GG (7.1), nie dzialalo, odinslalowalem, zainstalowalem, dalej to samo. Co to moze byc? Raczej mi zalezy na tym. Sprobowalem zrobic sobie moje konto na kompie siostry, wszystko dobrze dziala. Co sie moglo stac? Jest to moja pierwsza taka sytuacja. Pomocy!
Tez tak kiedys mialem. Wtedy pomogl tylko format.
To mnie pocieszyles. Wyslalem jeszcze maila do GG, zobacze co odpowiedza.
Trzeba sie pobawic w rejestrze w wykasowywanie danych GG, ale jest to ryzykowne. Dziala to jak format, ale kasujesz tylko dane GG
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Tez tak kiedys mialem. Wtedy pomogl tylko format.
To mnie pocieszyles. Wyslalem jeszcze maila do GG, zobacze co odpowiedza.
Trzeba sie pobawic w rejestrze w wykasowywanie danych GG, ale jest to ryzykowne. Dziala to jak format, ale kasujesz tylko dane GG
nie ma to jak zajebiste gg uzywam konnekta 100% kompatybilnosci 0% problemow
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Jak jestem na gg to jak pisze do danej osoby to ta osoba do ktorej pisze nie widzie mojej tresci :/ a ja widze co on mi pisze :/ wiec o co chozi :/ wie ktos jak to naprawic ?
oj Mateusz Mateusz wystarczy ze ta osoba doda Cie albo odznaczy "Nie pokazuj wiadomosci od neiznajomych" - to sie znajduje tam gdzie jest status
zainstaluj sobie tlena i na to wtyczke gg. sa takie skiny ze tlen wyglada jak gg i jest stabilny u mnie sie kiedys gg zjebalo tak ze nawet format nie pomogl. polaczyc sie nie moglem z serwerem, nie wiem czy to czasem wina sieci nie byla mojej no ale niewazne polecam tlena a jezeli nie tlena to jakis inny komunikator z nakladka gg.
Sprubój odinstalować GG i zainstalowac na innej partycjii.
oj Mateusz Mateusz wystarczy ze ta osoba doda Cie albo odznaczy "Nie pokazuj wiadomosci od neiznajomych" - to sie znajduje tam gdzie jest status
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2006 20:43
hmm nie zauwazylem w swoich wypowiedziach czegos takiego jak 'zajrze tu za pol roku", czy cokolwiek innego, chyba mnie z kims mylicie. a zagladam po lubie kontrowersyjne rzeczy czytac...
Nie instaluj nowych wersji, nie dotykaj rejestru. Najedz prawym przyciskiem myszy na plik gg.exe i wybierz opcje "uruchom w trybie zgodnosci z Win 98ME". Pomoze...
PS. V zajebisty jestes - formata robic bo gg nie dziala
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2006 21:49
Sądził się moze już ktos z PZU o świadczenie z Polisy Posagowej?
Interesuje mnie dokładnie jak szczecinskie sady rejonowe obliczaja wartosc naleznego swiadczenia - wg. której metody:
1. Obliczaja ja waloryzując sume ubezpieczenia o inflację
2. Dzielą sume nalezna do wyplaty przez owczesna srednia placa, obliczajac wspolczynnik, ktory nastepnie mnoza przez srednie miesieczne wynagrodzenie z np. 02.2006r. pomniejszone o skladki na podatek dochodowy i ubezpieczenie spoleczne.
a takze, o ile procent zmniejszaja wyplate ze wzgledu na inflacje - czy jest to 50% (zasada pol na pol - rownego ryzyka obu stron) czy 30% (uznajac ze PZU to profesjonalista i w większym stopniu ponosi ryzyko inflacji)
Jest to bardzo wazne, wiec prosze o szybkie i rzeczowe odpowiedzi.
Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.