Odp: temat ogórkowy - 15/02/2006 09:50
ma ktos moze taki programik - powerd dvd? tylko nie interesuja mnie zadne trial ale full wersja. jak cos to prosze kontakt na priv. dzieki z gory.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2006 12:12
Na jakims szczecinskim forum chodza foty jakis 2 dziewczyn maturzystek jak sie zabawiaja z jakimis manymi...ma ktos linka?
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2006 14:08
``Artur Boruc spotkał się wczoraj z kibicami Legii w pubie przy Łazienkowskiej. Obiecał, że jeśli Legia zdobędzie mistrzostwo Polski, postawi kibicom tysiąc piw.
Boruc przyleciał z Glasgow do stolicy na trzy dni. Wykorzystało to Stowarzyszenie Kibiców Legii i zaprosiło bramkarza na spotkanie. Artur został przywitany gromkimi brawami. Powitał kibiców „eLką”, ułożoną z palców prawej dłoni. Sympatycy Legii zadawali mu pytania na każdy temat.
"Najmilej wspominam mecz z Wisłą (1:0),kiedy zdobyliśmy mistrza - wspominał czasy na Łazienkowskiej Boruc - spuszczenie Widzewa do II ligi i mój gol z karnego oraz ostatnie 5:1 z Wisłą przy Łazienkowskiej. Myślę, że Legia w tym roku na 99 proc. zdobędzie mistrza. Przyjadę na ostatni mecz z Wisłą i wspólnie będziemy świętować tytuł. Postawię kibicom tysiąc piw, jeśli zdobędziemy mistrzostwo"
"Wrócę do Warszawy, do Legii. Jeśli nie jako piłkarz, to na trybuny" – wyznał na koniec Boruc``
To sie nazywa przywiazanie do barw i szacunek dla kibicow....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.