Mulak weź se koło i pierdolnij się w czoło, ile ty masz lat że o takie rzeczy pytasz? a nie mogłeś zapytać tej bodajże Karoliny co jej się w kolano stało, a nie od razu "spiskowe" teorie wysnuwać o ciąży pozamacicznej... hmmm... tak se myśle czy ty naprawde o to pytasz czy tylko wlazłeś tu żeby sobie śmiechy robić?? :>
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
<k25> cześć
<aOna> cze
<aOna> znamy sie?
<k25> no jeszcze nie, ale zagadałem do Ciebie celem stricte ekonomicznym
<aOna>
<k25> znaczy chodzi o kasę ...
<aOna> no?
<k25> ustalmy fakty.... jesteś pełnoletnia?
<aOna> tak mam 21 lat
<k25> ok. to teraz tak...czy chciałabyś w miły i przyjemny sposób zarobić 1000 złotych?
<aOna> a jak?
<k25> słyszałaś może o tzw "Becikowym"?
jakie to teraz proste
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
<k25> cześć
<aOna> cze
<aOna> znamy sie?
<k25> no jeszcze nie, ale zagadałem do Ciebie celem stricte ekonomicznym
<aOna>
<k25> znaczy chodzi o kasę ...
<aOna> no?
<k25> ustalmy fakty.... jesteś pełnoletnia?
<aOna> tak mam 21 lat
<k25> ok. to teraz tak...czy chciałabyś w miły i przyjemny sposób zarobić 1000 złotych?
<aOna> a jak?
<k25> słyszałaś może o tzw "Becikowym"?
jakie to teraz proste
... niestety taka jest prawda... a pozmiej z dzieckiem co ? na smietnik ...
W piątek byłem wraz ze swoja klasą na basenie, ale te zdarzenie wydarzyło się 2 miesiące temu. A mianowicie byla impreza wiadomo alkohol i sex. Wtedy przezyłem swój pierwszy raz . Długo to nietrwało, bo wstyd sie przznać może 15 sekund. Szybko wyjołem pena i na kolano sie spóściłem jej. Zas wracając do basenu widziałem ze ma guza na kolanie dziewczyna o imieniu Karolina( ta z która robiłem to). Czy to mozliwe aby byla w ciązy pozamacicznej. Slyszałem ze takie cos jest mozliwe. Nie mam pracy, jestem młody i napewno nie gotowy do ojcostwa. Becikowe niby 1000 zl ale to dla mnie zadne pocieszenie. Pozdrawiam i prosze o rady co mam dalej robic.
Od dwóch miesięcy mojego istnienia na tym forum nie widzialem ani nie czytałem takich betonów jakie widze tu od tygodnia ze strony nie których osób tak jak: Bumelant, Plus, Tony montana a teraz Mulak. Ludzie zabierzcie się w końcu z tego forum bo głowa puchnie jak się czyta takie teksty. Tutaj jakiś gość się zwierza z swojego "pierwszego", na topicu o polityce ktoś mi wytyka całą litanie na temat jednego błędu ortograficznego, że już w końcu przestałem odpisywać, bo mnie to śmieszy, 4 dni temu mieliśmy z kolei jakiś zmasowany atak na forumowiczów ze strony trzech osób które zarejestrowały się w jednym dniu, 5 dni temu z kimś pisałem i okazało się że to brat piszącego posty na forum. Ja pierd... ludzie ogarnijcie się troche, albo znajdźcie sobie inne fora na temat takich spraw.
Odp: temat ogórkowy - 12/02/2006 21:37
Narodowiec nie wrzucaj plusa do jednego worka z bumelantem czy mulakiem, czyli kims kto sobie dla jaj skopiowal cos ze stron bravo albo stron rownie glupich. A to ze masz kompleksy i probujesz je leczyc na forum, mowi sie trudno. Przezyję.
A co do wytykania bledow: jak ci DzeM wytknal blad, to zamiast napisac zdarza sie wielce sie obraziles i wynalazles mu, ze w innym temacie tez popelnil blad. Taka postawa nazywa sie obsesja na swoim punkcie i tyle.
wiec wielce unizenie pozdrawiam
Ps. Montana pisze sie tak jak nazwisko, czyli z wielkiej literki
W piątek byłem wraz ze swoja klasą na basenie, ale te zdarzenie wydarzyło się 2 miesiące temu. A mianowicie byla impreza wiadomo alkohol i sex. Wtedy przezyłem swój pierwszy raz . Długo to nietrwało, bo wstyd sie przznać może 15 sekund. Szybko wyjołem pena i na kolano sie spóściłem jej. Zas wracając do basenu widziałem ze ma guza na kolanie dziewczyna o imieniu Karolina( ta z która robiłem to). Czy to mozliwe aby byla w ciązy pozamacicznej. Slyszałem ze takie cos jest mozliwe. Nie mam pracy, jestem młody i napewno nie gotowy do ojcostwa. Becikowe niby 1000 zl ale to dla mnie zadne pocieszenie. Pozdrawiam i prosze o rady co mam dalej robic.
Od dwóch miesięcy mojego istnienia na tym forum nie widzialem ani nie czytałem takich betonów jakie widze tu od tygodnia ze strony nie których osób tak jak: Bumelant, Plus, Tony montana a teraz Mulak. Ludzie zabierzcie się w końcu z tego forum bo głowa puchnie jak się czyta takie teksty. Tutaj jakiś gość się zwierza z swojego "pierwszego", na topicu o polityce ktoś mi wytyka całą litanie na temat jednego błędu ortograficznego, że już w końcu przestałem odpisywać, bo mnie to śmieszy, 4 dni temu mieliśmy z kolei jakiś zmasowany atak na forumowiczów ze strony trzech osób które zarejestrowały się w jednym dniu, 5 dni temu z kimś pisałem i okazało się że to brat piszącego posty na forum. Ja pierd... ludzie ogarnijcie się troche, albo znajdźcie sobie inne fora na temat takich spraw.
Jeśli takie płazy się mają tu wypowiadać to znaczy, że to ludzie poniżej minimalnego poziomum inteligencji, ale niechce ich więcej już komentować bo to nie jest smaczne wręcz paskdne ... pozdrawiam naszych z forum Pogońonline. Narodowiec niełam sie olej ich
Wielkie, silne państwo polskie potrzebne jest nie tylko nam do naszego rozwoju narodowego, do urzeczywistnienia naszych celów i spełnienia naszych zadań. Niemniej jest ono potrzebne do utrwalenia pokoju, a z nim warunków wielkiej pracy cywilizacyjnej całej Europy.-Roman Dmowski "Polityka polska i odbudowa państwa"
Jeśli takie płazy się mają tu wypowiadać to znaczy, że to ludzie poniżej minimalnego poziomum inteligencji, ale niechce ich więcej już komentować bo to nie jest smaczne wręcz paskdne ... pozdrawiam naszych z forum Pogońonline. Narodowiec niełam sie olej ich
Niestety ale sa ludzi i ludzie ... poprostu zostawmy ich pogadaja - skoncza, a jak nie to moderatory pomoga ... na ludzka glupote nikt nic nie poradzi
Pozdro Narodowiec,NR (Narodowy Radykalizm)
Odp: temat ogórkowy - 12/02/2006 21:53Narodowiec daj spokój tak jest zawsze o tej porze roku.. sezon ogórkowy wkońcu.. lepiej dać wajhe na lus i czytać tylko to co Cie interesuje a tzw. gwiazdki jednego sezonu poporstu ignorować
no powiedz że nie mam racji pozdr:>
=================================
edit: widze że z kolegą wyżej sie dogadam ;]
dobra i konkretna wypowiedz, wiesz coraz bardziej podejrzewam ze od jakiegos czaus osoby ktore sie tutaj rejestruja i pisza totalne bzdury, jest to pewno typowa prowokacja
przeciez nie wszyscy musza sie kochac, i wszystkich lubic
to forum ma bardzo duza ilosc swoich stalych czytelnikow, ktorzy pisza rzeczy na poziomie, a liczba wciaz rosnie wiec nie ma sie co przejmowac
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
dobra i konkretna wypowiedz, wiesz coraz bardziej podejrzewam ze od jakiegos czaus osoby ktore sie tutaj rejestruja i pisza totalne bzdury, jest to pewno typowa prowokacja
przeciez nie wszyscy musza sie kochac, i wszystkich lubic
to forum ma bardzo duza ilosc swoich stalych czytelnikow, ktorzy pisza rzeczy na poziomie, a liczba wciaz rosnie wiec nie ma sie co przejmowac
pozdro narodowiec
Powiem szczerze ( i tutaj to samo podejrzewam co JuN )że jak na to wszystko patrze od kilku tygodni i przyglądam się temu co piszą niektóre osoby które dopiero co się zalogowały to też mam wrażenie że komuś zależy na tym aby to forum ośmieszyć, argument pamiętnego i nielubianego przez nas bumelanta o "poziomie gimnazjalnym" nie był przypadkowo użyty, w tym sensie że ta osoba może bedzie próbowała sie zarejestrować po kilka razy na tym forum pod innym nickiem i ośmieszać całe środowisko związane z tym serwisem tylko poto aby np. przeforsować na siłę swój wcześniejszy argument - tego się boje, dlatego teraz o tym pisze żeby uprzedzić takie działania osób które są w stanie to zrobić - mam nadzieje że tak niebędzie. Chociaż z drugiej strony to nie wiem czy jest się czego bać bo ta osoba wyżej wspomniana przezemnie nie miala żadnej siły argumentu - tzw. dziecinny oręż apologetyczny który wprawiał mnie i nie tylko mnie w osłupienie pod względem treści i śmieszności zamieszczanych postów no i trzeba przyznać że Cobra_s nieźle sobie z nim radził. Być moze to tylko niepotrzebna teoria spiskowa z mojej strony, ale zawsze warto być wyczulonym na takie rzeczy. Tak czy tak nie jest źle, prawie wszyscy trzymają fason i stronie tak jak pisał JuN przybywa nowych czytelników - wczoraj o ile dobrze widziałem na forum poraz pierwszy od dłuższego czasu było okolo a może i ponad 30 osób o jednej godzinie. Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowany przez: IS, 13 lutego 2006, 11:45 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 13/02/2006 08:28
Jeżeli Twoje dziecko używa poniższych sformułowań nie musi od razu oznaczać, że jest ono potencjalnym narkomanem. Nie wykluczone jednak, że w jego środowisku pojawiły się narkotyki i warto na ten temat porozmawiać.
hehe ale rzeczy mozna w necie znalesc
Mały słowniczek slangu związanego z narkotykami
bajzel - miejsce handlu narkotykami
bongo (fajka wodna), lufka, fifka, fifa – akcesoria do wdychania i palenia narkotyków
buzować, grzać, ładować, hajcować – odurzać się,
być w ciągu, być w cugu – codziennie zażywać narkotyki,
być na głodzie, być na skręcie – odczuwać objawy abstynencyjne,
być na haju – być pod wpływem narkotyku,
cent - 1cm³ "kompotu"
ciśnienie - psychiczny przymus wzięcia narkotyku
cyknąć, huknąć, dać w kanał, wjechać – wstrzyknąć narkotyk,
czysty – osoba bez narkotyku,
ćpun, grzejnik - narkoman
dać sobie w kanał - przyjąć narkotyk dożylnie
diler- handlarz narkotyków, pośrednik,
działka - jednorazowa dawka środka psychoaktywnego
garowanie - domowa produkcja "kompotu"
giety - (gramy) porcje narkotyku,
głód, skręt - stan związany z odstawieniem narkotyku
grzanie - przyjmowanie narkotyku
haluny - omamy
hera gsm - żartobliwe określenie subkultury młodych heroinistów
jarać, palić, przypalić, kopcić – palić marihuanę,
jazda, trzepanie, odlot, podróż, kręcenie - stan po zażyciu narkotyku
joint, skręt - papieros z czystą marihuaną, czasem połączony z tytoniem
kanał - żyła
kirać - wąchać klej
linia - działka kokainy
listek - znaczek lub papierek nasączony "kwasami"
łapać haluny - mieć omamy
łapać paranoję - mieć zaburzenia psychiczne po używaniu narkotyków
mach - jednorazowe zaciągnięcie się dymem substancji psychoaktywnej
makiwara - wywar ze słomy makowej
odjazd, odlot, jazda, podróż – stan odurzenia po zażyciu narkotyku,
pompka, sprzęt - strzykawka
przymulić – zaaplikować środki psychotropowe,
psychotropy – leki psychotropowe,
pukać - brać narkotyki dożylnie
skun – marihuana nasączona innymi narkotykami,
snifować - wciągać narkotyk do nosa
speed - metaamfetamina
srebro, folia - folia aluminiowa używana przez osoby przyjmujące brown sugar drogą wziewną
street walker - osoba działająca bezpośrednio wśród czynnych narkomanów
ścieżka - działka heroiny
towar, dragi, materiał – narkotyki ogólnie
trawiarz, zielarz – palacz marihuany
wąchać, żąchać, kleić się, dmuchać, przydmuchiwać – odurzać się za pomocą inhalantów.
zapodać, podać - zażyć narkotyk
zejście, zwała, zjazd – końcowa faza działania narkotyku
Jeżeli Twoje dziecko używa poniższych sformułowań nie musi od razu oznaczać, że jest ono potencjalnym narkomanem. Nie wykluczone jednak, że w jego środowisku pojawiły się narkotyki i warto na ten temat porozmawiać.
hehe ale rzeczy mozna w necie znalesc
bajzel - miejsce handlu narkotykami
bongo (fajka wodna), lufka, fifka, fifa – akcesoria do wdychania i palenia narkotyków
buzować, grzać, ładować, hajcować – odurzać się,
być w ciągu, być w cugu – codziennie zażywać narkotyki,
być na głodzie, być na skręcie – odczuwać objawy abstynencyjne,
być na haju – być pod wpływem narkotyku,
cent - 1cm³ "kompotu"
ciśnienie - psychiczny przymus wzięcia narkotyku
cyknąć, huknąć, dać w kanał, wjechać – wstrzyknąć narkotyk,
czysty – osoba bez narkotyku,
ćpun, grzejnik - narkoman
dać sobie w kanał - przyjąć narkotyk dożylnie
diler- handlarz narkotyków, pośrednik,
działka - jednorazowa dawka środka psychoaktywnego
garowanie - domowa produkcja "kompotu"
giety - (gramy) porcje narkotyku,
głód, skręt - stan związany z odstawieniem narkotyku
grzanie - przyjmowanie narkotyku
haluny - omamy hera gsm - żartobliwe określenie subkultury młodych heroinistów
jarać, palić, przypalić, kopcić – palić marihuanę,
jazda, trzepanie, odlot, podróż, kręcenie - stan po zażyciu narkotyku
joint, skręt - papieros z czystą marihuaną, czasem połączony z tytoniem
kanał - żyła
kirać - wąchać klej
linia - działka kokainy
listek - znaczek lub papierek nasączony "kwasami"
łapać haluny - mieć omamy
łapać paranoję - mieć zaburzenia psychiczne po używaniu narkotyków
mach - jednorazowe zaciągnięcie się dymem substancji psychoaktywnej
makiwara - wywar ze słomy makowej
odjazd, odlot, jazda, podróż – stan odurzenia po zażyciu narkotyku,
pompka, sprzęt - strzykawka
przymulić – zaaplikować środki psychotropowe,
psychotropy – leki psychotropowe,
pukać - brać narkotyki dożylnie
skun – marihuana nasączona innymi narkotykami,
snifować - wciągać narkotyk do nosa
speed - metaamfetamina
srebro, folia - folia aluminiowa używana przez osoby przyjmujące brown sugar drogą wziewną
street walker - osoba działająca bezpośrednio wśród czynnych narkomanów
ścieżka - działka heroiny
towar, dragi, materiał – narkotyki ogólnie
trawiarz, zielarz – palacz marihuany
wąchać, żąchać, kleić się, dmuchać, przydmuchiwać – odurzać się za pomocą inhalantów.
zapodać, podać - zażyć narkotyk
zejście, zwała, zjazd – końcowa faza działania narkotyku
Mocne niektóre sformułowania Niektórzy ludzie nigdy nie zmądrzeją i będą dalej umieszczać takie bzdury w necie.
Mały słowniczek slangu związanego z narkotykami
Nie koniecznie tylko z narkotykami,są tam słowa urzywane w życiu codziennym które mają inne znaczenia dla człowieka który zażywa -(buzować, grzać, ładować, hajcować) narkotyki
pzdr
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
1 link piękny Pamiętam jak sama się zestrachałam Ma ktoś może linka do tego czegoś ?
hah 1 link 1 klasa 2 tym bardziej ywmieklem ... "Nawet Ronaldinho,Beckham i Zdidane !! " haha ..
heh jak to robilem pamietam 1 raz to tyklko duzo oczy zrobilem nic wiecej a gralem na sluchawkerach
PS.JuN zamocne tez ...
PS2. http://miodek.patrz.pl
Ostatnio edytowany przez: Safe, 13 lutego 2006, 12:02 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.