Odp: temat ogórkowy - 10/02/2006 23:32
18 lat nauki, 5 lat studów, 4 lata w tyrce, 2,5 roku ze szmulką, PONAD ROK NA FORUM (zawszw mądrze!!!)...Pogoń na zawsze !!!
Może jakaś gwiazdeczka (odpuść sobie belki)...JUN POMYŚL NAD TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 10 lutego 2006, 23:37 [1 raz(y)]
Min tak jak wspomniany FAKT który został wypromowany przez Michała a w dalszej fazie wypiął się na niago i co gorsze był przeciwko niemu(?)
O co tu chodzi?
Michał ma zajebiste poparcie w karaju i za "grancen" i jeżeli człowieczku jesteś przeciwko IchTroje to się więcej nie odzywaj, oky!!!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 11 lutego 2006, 13:30 [1 raz(y)]
Min tak jak wspomniany FAKT który został wypromowany przez Michała a w dalszej fazie wypiął się na niago i co gorsze był przeciwko niemu(?)
O co tu chodzi?
Michał ma zajebiste poparcie w karaju i za "grancen" i jeżeli człowieczku jesteś przeciwko IchTroje to się więcej nie odzywaj, oky!!!!!
Nie rozumiem...ponoc to wolny kraj i kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie na kazdy temat...wiec dlaczego jak nie lubie, nie podoba mi sie muzyka ktora robi nie mialbym o tym powiedziec?
Szydzić jednak można nad każdym, prawda?
M.in tak jak wspomniany FAKT który został wypromowany przez Michała a w dalszej fazie wypiął się na niago i co gorsze był i jest
przeciwko niemu(?)
O co tu chodzi?
Nie rozumiem...ponoc to wolny kraj i kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie na kazdy temat...wiec dlaczego jak nie lubie, nie podoba mi sie muzyka ktora robi nie mialbym o tym powiedziec?[/cytat]
Sorki jeżeli wypowiedziałem się w jakiś nie kulturalny sposób, ale miejmy WSZYSCY swoje zdanie (ja lubię to Ty lubisz owo) i ch.. niech tak zostanie
Masz najzajebistrze prawo wypowiedzieć się na każdy temat, ale na tenn temat więcej się nie wypowiadaj, oky?
Wejdź, a prawdopodobnie nigdy nie byłeś na, stronę IchTroje
Pozdawiam
Ostatnio edytowany przez: fan57, 11 lutego 2006, 14:36 [5 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 11/02/2006 15:13
wie ktos moze czy bedzie jutro transmisja z meczu Celtic - Rangers, lecz na inne stacji niz Polsat Sport ? Moze jakas transmisja w TV na necie ?
O co tu chodzi?
A ja zaryzykuję i powiem, że mi też Ich Troje się nie podoba. Pal sześć już ich muzykę bo niektóre kawałki są jeszcze jako tako strawne ale sposób zachowania i ubierania się Michała to już blisko pedalstwa. Pióra w tyłku, czerwone włosy, płaszcze, spódnice itp. Dla mnie to koleś bliski "kochających inaczej".
A już całkiem uważam go za prymitywa po tym, jak zaangażował się w kampanię wyborczą Samoobrony. Jeśli zrobił to ze względu na poglądy i osobowość lidera Leppera to zakrawa na głupka.
Jeśli zaś tylko dla kasy to zachował się jak dziwka. I tak źle i tak niedobrze. Takie jest moje zdanie i przy nim zostaję.
Borsuk, jeżeli o Ciebi chodzi, to nic doCiebie nie mam
,cytat=borsuk]
Ja też i nigdy się na nich nie zawiodłem.
Szydzić jednak można nad każdym, prawda?
M.in tak jak wspomniany FAKT który został wypromowany przez Michała a w dalszej fazie wypiął się na niago i co gorsze był i jest
przeciwko niemu(?)
O co tu chodzi?
Nie rozumiem...ponoc to wolny kraj i kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie na kazdy temat...wiec dlaczego jak nie lubie, nie podoba mi sie muzyka ktora robi nie mialbym o tym powiedziec?
Sorki jeżeli wypowiedziałem się w jakiś nie kulturalny sposób, ale miejmy WSZYSCY swoje zdanie (ja lubię to Ty lubisz owo) i ch.. niech tak zostanie
Masz najzajebistrze prawo wypowiedzieć się na każdy temat, ale na tenn temat więcej się nie wypowiadaj, oky?
Wejdź, a prawdopodobnie nigdy nie byłeś na, stronę IchTroje
Pozdawiam[/cyta
Masz racje nie bede sie wypowiadac na temat Ich Troje tylko dlatego ze wychodze z zalozenia ze o gustach sie nie dyskutuje ja lubie to Ty cos innego tak jak napisales...ale nie doczepilbym sie jakbys to w poscie wczesniej troche innymi slowami napisal...Rowniez Podrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.