RADMAN zeby nie kontynuowac tego watku w nieskonczonsc, to powiem tak
wielki szacunek dla Was - starej ekipy - za to, ze kiedys ta stronka naprawde odwalała znakomita robote, wtedy kiedy Pogoń miała cieżki chwile i trzeba bylo o tym pisac
wspomniales kiedys, ze relacje miedzy v.pl i online.pl byly rozne, od momentu kiedy ja pojawilem sie w redakcji postanowilm to zmienic i musisz mi przyznac, ze mi sie to udalo, wtedy zoe jeszcze był stałym bywalcem naszego forum i redaktorem mkspogon.net
gdy tylko dano mu dostep do v.pl - wszystko sie pozmienialo..... moglbym napisac cala histrorie
nie zrzucam winny na niego, pozostale redakcji obecnej nie znam, oceniam po metodach i sposobie dzialania i ocena tego jest negatywna
tak jak kiedys v.pl była dla mnie wzorem do nasladowania (nie do zgapiania pomysłow) tak teraz wydaje mi sie, że online jest wzorem dla obecniej redakcji v.pl...
podsumowujac i konczac ten watek, naprawde uwierzmi piszac już kilunastego posta czuje sie w stosunku do siebi fair, ze pisze prawde, nikomu nie zarzucam czegos co nie jest nieprawda, nie krzywdze nikogo, jak mi sie zarzuca (Mateusz)
ludzie typu bumelnat i obietywny2 pojaiwli sie tu po to, zeby zmienic moj punkt widzenia i im sie widac nie udaje
obiektywny2 dostał moje argumenty na forum, wie teraz o co chodzi i czekam az sie do tego ustosunkuje, albo jest tym za kogo sie podaje, ale to jakis prowokator
Polski napastnik Tottenhamu Londyn Grzegorz Rasiak został wypożyczony przez londyński klub do grającego w Championship, Southampton - informuje "Przegląd Sportowy".
Rasiak podpisał już czteroletni kontrakt ze "Świętymi", który zacznie obowiązywać po okresie wypożyczenia (lato 2006 roku). Umowa z Tottenhamem zawiera opcję wykupu Polaka za dwa miliony funtów.
- Nie szło Grześkowi w Londynie, a w Southampton, będzie mu na pewno łatwiej - powiedział selekcjoner polskiej reprezentacji Paweł Janas. - Nie pytał się mnie o transfer, ale i tak bym powiedział, że dobrze robi. Lepiej grać w niższej lidze niż siedzieć na ławce w wyższej - dodał.
- Dobrze zrobił. W ten sposób zwiększył swoje szanse na mundial - podsumował "Janosik".
W Southampton gra już dwóch Polaków, pomocnik Kamil Kosowski i bramkarz Bartosz Białkowski. Jeszcze dwa tygodnie temu braw "Świętych" bronił Tomasz Hajto.
ja pierdziele ale ten Janas jest slepy... tylu napastnikow mamy: Frankowskiego, Żurawskiego, Niedzielan sie przebudzil ostatnio, Saganowski, Piechna moze byc jak dobrze bedzie prezentowal sie wiosna, Smolarek, a Janas w drewno inwestuje...
Polski napastnik Tottenhamu Londyn Grzegorz Rasiak został wypożyczony przez londyński klub do grającego w Championship, Southampton - informuje "Przegląd Sportowy".
Rasiak podpisał już czteroletni kontrakt ze "Świętymi", który zacznie obowiązywać po okresie wypożyczenia (lato 2006 roku). Umowa z Tottenhamem zawiera opcję wykupu Polaka za dwa miliony funtów.
- Nie szło Grześkowi w Londynie, a w Southampton, będzie mu na pewno łatwiej - powiedział selekcjoner polskiej reprezentacji Paweł Janas. - Nie pytał się mnie o transfer, ale i tak bym powiedział, że dobrze robi. Lepiej grać w niższej lidze niż siedzieć na ławce w wyższej - dodał.
- Dobrze zrobił. W ten sposób zwiększył swoje szanse na mundial - podsumował "Janosik".
W Southampton gra już dwóch Polaków, pomocnik Kamil Kosowski i bramkarz Bartosz Białkowski. Jeszcze dwa tygodnie temu braw "Świętych" bronił Tomasz Hajto.
ja pierdziele ale ten Janas jest slepy... tylu napastnikow mamy: Frankowskiego, Żurawskiego, Niedzielan sie przebudzil ostatnio, Saganowski, Piechna moze byc jak dobrze bedzie prezentowal sie wiosna, Smolarek, a Janas w drewno inwestuje...
Dodam jeszcze to:
Kibice Tottenhamu na internetowych forach pożegnali Grzegorza Rasiaka. Nie było to jednak miłe pożegnanie – czytamy w „Gazecie Wyborczej”.
Oto cytaty:
"Dziękujemy Ci, Boże"
"Dobrze, że odchodzi. Od dziś wiem, że Jezus mnie kocha, a George Burley jest ślepy",
"Proszę, zabierzcie go na zawsze"
"Zbyt wiele punktów straciliśmy, żeby zobaczyć, jakim jest piłkarzem, ale lepiej późno niż wcale"
"To najgorszy piłkarz, jakiego widziałem od bardzo długiego czasu"
Więcej w "Gazecie Wyborczej"
Zupelnie nie rozumiem, dlaczego w kadrze musza grac ci, ktorzy sa bez formy. Rasiak na każdym kroku udowadnia, ze jest pilkarzem slabym i jeden mecz (na tournee na Ukrainie) wiosny nie czyni. Osobiscie w kadrze widze tylko 4 napastnikow: Zurawski, Frankowski, Niedzielan i Smolarek. Saganowski gra nierowno i potrzebuje dobrych podan, aby wykorzystac sytuacje. rasiak natomiast powinien zostac tam gdzie jego miejsce - w Derby. W So'ton watpie aby odgrywal czolową rolę, no ale zobaczymy...Moze przebudzi sie po raz kolejny.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 09/02/2006 17:51
Witam!
W Krakowie jest na ukończeniu monografia opisująca występy polskich drużyn w europejskich pucharach.Brakuje nam bardzo zdjęcia z meczu Pogoń Szczecin-FC Koeln (19.09 lub 3.10.1984r.)Bardzo byśmy prosili (wydawnictwo "Dobre Inspiracje"-Kraków) o pomoc w tej sprawie.
takie cos dostalem na poczte
jak ktos moze pomoc prosze o kontakt
Witam!
W Krakowie jest na ukończeniu monografia opisująca występy polskich drużyn w europejskich pucharach.Brakuje nam bardzo zdjęcia z meczu Pogoń Szczecin-FC Koeln (19.09 lub 3.10.1984r.)Bardzo byśmy prosili (wydawnictwo "Dobre Inspiracje"-Kraków) o pomoc w tej sprawie.
Mam jakieś stare zdjecia Pogoni,ale czy akurat to te to trudno mi określić.
Witam!
Mam jakieś stare zdjecia Pogoni,ale czy akurat to te to trudno mi określić.
w sumie wklejlem calosc maila i tez nie wiem o co chodzi, moze o jakas z meczu, sytuacje bramkowa etc...
Zdjeć mam około 100, są na nich Leśniak,Dymek,Olo,Szubert, ale są też starsze na których nikogo nie rozpoznaje.Nie ma problemu aby je udostępnić, jak coś to na gg.
w sumie wklejlem calosc maila i tez nie wiem o co chodzi, moze o jakas z meczu, sytuacje bramkowa etc...
Zdjeć mam około 100, są na nich Leśniak,Dymek,Olo,Szubert, ale są też starsze na których nikogo nie rozpoznaje.Nie ma problemu aby je udostępnić, jak coś to na gg.[/cytat]
to prosze wysli jakas ciekawa fotke z tego meczu z FC Koeln na poczte [email protected]
z gory dzieki
Zdjeć mam około 100, są na nich Leśniak,Dymek,Olo,Szubert, ale są też starsze na których nikogo nie rozpoznaje.Nie ma problemu aby je udostępnić, jak coś to na gg.
to prosze wysli jakas ciekawa fotke z tego meczu z FC Koeln na poczte [email protected]
z gory dzieki[/cytat]
Chodzi o to że nie wiem czy którekolwiek jest z tego meczu, dla mnie poprostu wyglądają staro.Pozatym nie mam skanera.Jakby co to można się zgadać i podwioze je aby ktoś je zobaczył.
Odp: temat ogórkowy - 09/02/2006 20:26
Jeśli chodzi o zdjęcia z meczu z FC Koeln, to wydaje mi się, że Kurier swego czasu opublikował przynajmniej jedno, z (bodajże) Leśniakiem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.