Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
DeeMeN.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6671 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 07/07/2010 22:20
Ogień kurwa ! Taki chuj ! impra

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 07/07/2010 22:21
Ośmiornicy nie oszukasz koncert

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 07/07/2010 22:35
Jedyny plus tego meczu to fakt, że szwabki odpadną i mają sporą szansę przegrania meczu o trzecie miejsce. Taktyka taktyką, ale człowieka szlag trafia jak musi oglądać takie cuś. Ja chcę oglądać futbol ofensywny, futbol totalny, szybkie akcje, wiele strzałów, piękne bramki a nie pitu pitu. Taktiku paniku auf wiedersehen!!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
M.
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 07/07/2010 22:36
Teraz niech się dzieje co chce:) ważne,że kurwy niemieckie przegrały

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 07/07/2010 23:12
Jeszcze niech Urugwaj z Suarezem w przodzie rozjebie niemieszków i nic mi do szczęścia nie potrzeba :)

Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 10:07
Moim zdaniem Urugwaj nie ma za duzych szans na braz i Niemcy zdobeda go znowu podobnie jak 4 lata temu. W finale stawiam na Hiszpanow. W sumie nalezy im sie taka rekompensata od losu za to ze czesto byli mistrzami eliminacji a w turniejach finalowych jak zwykle mieli pecha i zawodzili. Chcialbym zeby podium bylo cale europejskie tak jak 4 lata temu, wbrew opiniom niektorych fachowcow ktorzy twierdzili ze beda rzadzily na tym turnieju ekipy z Ameryki Poludniowej :)

Dziad
Kibic
Na forum od 5943 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 10:17
ja proponuje przyjąć taką poprawkę do konstytucji : "Obywatel polski zobowiązany jest do wspierania drużyny przeciwnej, gdy w spotkaniu biorą udział niemieckie kurwy"

Urugwaj!!! :D

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
lukas86
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 13:32
Nie wiem gdzie dać, więc zapytam tutaj. Czy ktoś wie dlaczego Urugwaj ma cztery gwiazdki na koszulce? Szperając po necie dowiedziałem się, że dwie za tytuł mistrza świata i dwie za złote medale igrzysk olimpijskich. Ale nigdzie nie mogę się dowiedzieć dlaczego, jako jedyni wliczają wygrane na IO i dlaczego jako jedyni umieszczają je, nie nad herbem, a w herbie? Może ktoś z Was zna odpowiedź?

TYLKO POGOŃ!
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 13:55
Forlan z Suarezem rozpykają niemieckich lalusiów, Urugwaj!

Pogoń Szczecin MKS!
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 14:28
no i ile bramek Hiszpanom strzeliła ta cudowna maszyna niemiecka? ile , ja sie pytam ? ;)

wczoraj przeżyłem szok-, byłem w jednym ze szczecinskich lokali, 90% bywalców było za Niemcami-no kurwa, jak można być za Niemcami??

Niemcy ukarani za taktyke, ja sie ogromnie ciesze bo mam finał jaki obstawiałem praktycznie od początku :D

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Daiman
Kibic
Na forum od 7692 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 15:56
No i Hiszpanie poszli dalej zaprzeczając moim słowom(mieli nic nie ugrać). Przyznam że jak Potugalię i Paragwaj przeszli szczęśliwie, to teraz byli zespołem zdecydowanie lepszym i zasłużyli na wygraną. Widać było, że Szkopy nie wytrzymali tego meczu, Hiszpanie ich dosłownie zabiegali. Jednak zmęczenie może być kluczowe w finale, bo półfinał zdecydowanie mniej sił kosztował Holandię która do tego ma jeden dzień odpoczynku więcej. Fajerwerków też się nie spodziewam. Szczerze to juz mam przed oczami ogólny lament jak to antyfutbol wygra z finezją :P

No Pain, No Glory

Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 16:24

lukas86 napisał:  
Nie wiem gdzie dać, więc zapytam tutaj. Czy ktoś wie dlaczego Urugwaj ma cztery gwiazdki na koszulce? Szperając po necie dowiedziałem się, że dwie za tytuł mistrza świata i dwie za złote medale igrzysk olimpijskich. Ale nigdzie nie mogę się dowiedzieć dlaczego, jako jedyni wliczają wygrane na IO i dlaczego jako jedyni umieszczają je, nie nad herbem, a w herbie? Może ktoś z Was zna odpowiedź?

Któryś z gości w studiu coś o tym wspominał. Urugwaj zdobył te dwa złote medale na IO przed 1930 czyli zanim powstały MŚ. A wtedy to właśnie piłkę nożną na IO traktowali jako mistrzostwa świata. Dostali te dwie gwiazdki i tak już zostało.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 08/07/2010 16:44
e Viva ESPANIA! :)

Cywil
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 09/07/2010 12:19

lukas86 napisał:  

Włosi również mają gwiazdki w herbie.

lukas86
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 09/07/2010 13:08

Cywil napisał:  

lukas86 napisał:  

Włosi również mają gwiazdki w herbie.

Masz rację. Zupełnie o nich zapomniałem, coś mi się tak dziwnie wydawało, że Urugwaj jest jedyny. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

TYLKO POGOŃ!
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 09/07/2010 21:57

kiko napisał:  

a to czasem nie jest sprzed dwóch lat po mistrzostwach europy? :D tu za to coś aktualnego.

królowa Sofia

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 09/07/2010 22:51

anathema napisał:  

kiko napisał:  

a to czasem nie jest sprzed dwóch lat po mistrzostwach europy? :D tu za to coś aktualnego.

królowa Sofia

to jest z przed dwóch lat, ale jakże aktualne :)

e: RC chodzi o pierwszy filmik po finale Euro 2008 :]

Ostatnio edytowany przez: kiko, 9 lipca 2010, 23:00 [1 raz(y)]

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 09/07/2010 22:58

kiko napisał:  

anathema napisał:  

kiko napisał:  

królowa Sofia

aktualne? Nie wydaje mi się aby Holendrzy królową mieli :D

Bukowe
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 09/07/2010 23:30
Podobno Platini zasłabł i wylądował w szpitalu w Johannesburgu.

Olaf
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 10/07/2010 07:03

RC napisał:  

kiko napisał:  

anathema napisał:  

kiko napisał:  

królowa Sofia

aktualne? Nie wydaje mi się aby Holendrzy królową mieli :D

To źle Ci się wydaje:D

Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763355176 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005