Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
....
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6054 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 05/10/2009 17:02
zapisujcie się zapisujcie, ja już swój zespół zgłosiłem :D

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 06/10/2009 14:54
Jak na pierwszy raz całkiem nieźle - zebrało się bodajże 14 osób.

Będą chętni na:
Piątek godz. 16:30-17:00 boisko przy Romera? ja gwarantuje 4-5 osób :]

Menczak90
Kibic
Na forum od 6670 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 06/10/2009 18:20

kiko napisał:  
to jak? organizujemy coś? są chętni?

Ja Jestem Chętny tylko gdzie teraz sie zapisac .. grałem w tym sezonie w Red Boxie .. moim zdaniem Kiepskie.... a sędziowanie pozostawia wiele do życzenia... pzodro

Zajmik
Kibic
Na forum od 5892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 09/10/2009 10:49
Jest już zarejestrowanych ponad 10 drużyn, w niedzielę widzę że odbędzie się już pierwszy meczyk, tak więc wszystko idzie powoli do przodu:)

Zajmik
Kibic
Na forum od 5892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 12/10/2009 14:43
Artykuł o lidze pojawił się na szczecińskim portalu:
http://www.wiadomosci.wszczecinie.pl/jak_nie_pogon__to8230,16583,fakty_opinie_wywiady,0,0

E.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 12/10/2009 14:56

Zajmik napisał:  
Jest już zarejestrowanych ponad 10 drużyn, w niedzielę widzę że odbędzie się już pierwszy meczyk, tak więc wszystko idzie powoli do przodu:)

Graliśmy w niedziele :) playarena.pl zapowiada się obiecująco ;]

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 12/10/2009 15:43
Ja bym prosil aby ktos mnie na gg informowal kiedy bedzi ejakis trening i gdzie- nie zawse mam czas wejsc na forum... prosilem o to wczesniej ale nikt si nie odezwal i nie przyjechalem. Moge jak cos wziac zawsze kolesia moze nawet kilku. Gralem kiedys z kolegami ladnych pare lat w salosie;)

MKS
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 12/10/2009 15:55

Vega napisał:  
Ja bym prosil aby ktos mnie na gg informowal kiedy bedzi ejakis trening i gdzie- nie zawse mam czas wejsc na forum... prosilem o to wczesniej ale nikt si nie odezwal i nie przyjechalem. Moge jak cos wziac zawsze kolesia moze nawet kilku. Gralem kiedys z kolegami ladnych pare lat w salosie;)

jaki rocznik jesteś ?:D :P

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 12/10/2009 16:14

Vega napisał:  

3386441 napisz na gg, jak będziemy grać dam Ci znać :]

jednak do halowej ligi RedBox można się jeszcze zgłaszać - start 7 listopad -> klik

Ostatnio edytowany przez: kiko, 13 października 2009, 21:00 [1 raz(y)]

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 15/10/2009 20:11

Cytat:  
Już 7 listopada startuje pierwsza edycja Szczecińskiej Ligi Halowej Red Box Soccer World. Piłkarze tej ligi będą rozgrywać spotkania w hali przy ulicy Świętoborzyców 40.

Wszystkie drużyny biorące udział w rozgrywkach otrzymają pamiątkowe dyplomy. Trzy najlepsze zespoły w każdej z lig nagrodzone będą atrakcyjnymi pucharami, medalami oraz talonami na zakup sprzętu JAKO. Nagradzane są również zespoły z najlepszą obroną i najskuteczniejszym atakiem. Przyznawany jest również Puchar Fair - Play.

Zgłoszenia drużyny są przyjmowane w salonie Red Box i u organizatorów.

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 17:32
Potrzebuję nazw szkół (bądź samych sal) przy których są dobre hale sportowe. Sam się w tym nie orientuję, więc jak ktoś gdzieś chodził bądź zna fajne hale nadające się do pogrania w piłkę prosiłbym o podanie ich nazw (adres/dzielnica też może być).
Dziś dzwoniąc na tenisową dowiedziałem się, że wolne terminy na piłkę od pon do pt to... godzina 23:00 - jedynie cena była znośna: za 1,5h przy wynajmowaniu pojedynczym 93zł lub z opcją na 3 miesiące 83zł (w tym szatnie i prysznic).

Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 17:40
Na Tenisowej od 23 nie wynajmiesz calej hali tylko 1 sektor, a wiec 1/3 calej hali. Wtedy gra 3+1 jest tam idealna. (Wiem, bo czasem gram).
Ze swojej strony moge polecic hale na Ku Sloncu u Salezjanow. Mniej wiecej to samo co na Swietoborzycow. Gralem tam w SLF i z chlopakami wynajmowalismy hale za 10 zl od osoby (3 druzyny po 5 osob). Latwo wynajac tez hale przy seminarium na Papieza Pawla VI. Zadna rewelacja, ale bramki sa, szatnie sa i niedrogo z tego co pamietam, tylko z terminami juz moze byc krucho.

Macieja
Kibic
Na forum od 6224 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 17:56

kiko napisał:  
Potrzebuję nazw szkół (bądź samych sal) przy których są dobre hale sportowe. Sam się w tym nie orientuję, więc jak ktoś gdzieś chodził bądź zna fajne hale nadające się do pogrania w piłkę prosiłbym o podanie ich nazw (adres/dzielnica też może być).
Dziś dzwoniąc na tenisową dowiedziałem się, że wolne terminy na piłkę od pon do pt to... godzina 23:00 - jedynie cena była znośna: za 1,5h przy wynajmowaniu pojedynczym 93zł lub z opcją na 3 miesiące 83zł (w tym szatnie i prysznic).

Hala na willowej.Zespół Szkół Budowy Okrętów,drogo z pewnością nie jest,ale nie wiem jak z terminami.

Macias
Kibic
Na forum od 7727 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 18:25

Przema napisał:  
Na Tenisowej od 23 nie wynajmiesz calej hali tylko 1 sektor, a wiec 1/3 calej hali. Wtedy gra 3+1 jest tam idealna. (Wiem, bo czasem gram).
Ze swojej strony moge polecic hale na Ku Sloncu u Salezjanow. Mniej wiecej to samo co na Swietoborzycow. Gralem tam w SLF i z chlopakami wynajmowalismy hale za 10 zl od osoby (3 druzyny po 5 osob). Latwo wynajac tez hale przy seminarium na Papieza Pawla VI. Zadna rewelacja, ale bramki sa, szatnie sa i niedrogo z tego co pamietam, tylko z terminami juz moze byc krucho.

w jakim zespole grałeś?

My z kolei gramy na zakolu, w SP 68, niezbyt duża ale na grę 4+1 jest odpowiednia. Cena- bodajże 75zł za godzinę grania.

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 21:07
SP 51 na Kaliny (jest tam super hala ale nei znam kosztow), z tego co wiem kiedys byla dosc tania hala na Narutowicza (nie gastronomik na 3 maja tylko inna)

MKS
ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 21:32
W Załomiu jest nowiutka (wyremontowana) hala. Chcą coś koło 40 zł za godzinę, ale terminy niemal wszystkie zajęte. I jednak od centrum jest kawałek.

Zajmik
Kibic
Na forum od 5892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 26/10/2009 15:20
Liga w Szczecinie już oficjalnie wystartowała !!! Odbyły się pierwsze mecze, kolejne już niebawem. Jest już zapisanych ponad 30 drużyn. W każdej chwili można się jednak dołączyć.
Panel ligowy dla miasta Szczecina:
http://playarena.pl/12151,amatorskie_ligi,pi%C5%82ka_no%C5%BCna,szczecin,szczecin_-_1_liga_(open).html

MARC
Kibic
Na forum od 5864 dni

Piłka Halowa start 7 listopada ! szukam chetnych do nowo powst. druzyny , start gratis! - 28/10/2009 15:58
Nowo tworzony klub SILOS poszukuje chetnych do piłki halowej w edycji RED BOX SOCCER ! start 7 Listopada , kontakt Marek GG 4451996 tel 514 262582 , 0031 649682995.Tylko powazne oferty ,koszt startowego...0zł!!

Ostatnio edytowany przez: MARC, 28 października 2009, 20:34 [1 raz(y)]

MARC
Kibic
Na forum od 5864 dni

PiLka Halowa , start gratis!! zapisy do nowej druzyny w edycji Red Box Soccer !! - 28/10/2009 21:29
Nowa druzyna SILOS - mamy jeszcze kilka miejsc dla chetnych gry w piłce halowej edycji Red Box Soccer! START 7 listopada , Koszt uczestn- GRATIS!! mamy sponsora..:) kontakt GG -44 51 996 , tel 514 26 25 82, 0031 64 968 2995 Marek.
Turniej w soboty-o godz. 15-19, niedz-12-19. Szczecin ul Swietoborzyców 40 Hala sport SP.( Niebuszewo)
wiecej info na Red Box soccer szczecin..

MARC
Kibic
Na forum od 5864 dni

Wolne miejsca w halówce RBS! udział w teamie -GRATIS! - 29/10/2009 16:38
SILOS-nowo powstająca drużyna ma jeszcze wolne miejsca , START 7 listopada w edycji RED BOX SOCCER,miejsce ul Swietoborzycow 40 Niebuszewo SP.,kontakt z kierown. Teamu- 514 26 25 82. 0031 649 682 995, GG 44 51 996.
Treningi prawdopodobnie od nastepnego czwartku ul willowa. turniej w soboty, niedziele.TYLKO POWAZNE ZGLOSZENIA./ MAREK

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362996 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005