Ja Jestem Chętny tylko gdzie teraz sie zapisac .. grałem w tym sezonie w Red Boxie .. moim zdaniem Kiepskie.... a sędziowanie pozostawia wiele do życzenia... pzodro
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 12/10/2009 15:43
Ja bym prosil aby ktos mnie na gg informowal kiedy bedzi ejakis trening i gdzie- nie zawse mam czas wejsc na forum... prosilem o to wczesniej ale nikt si nie odezwal i nie przyjechalem. Moge jak cos wziac zawsze kolesia moze nawet kilku. Gralem kiedys z kolegami ladnych pare lat w salosie
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 17:32
Potrzebuję nazw szkół (bądź samych sal) przy których są dobre hale sportowe. Sam się w tym nie orientuję, więc jak ktoś gdzieś chodził bądź zna fajne hale nadające się do pogrania w piłkę prosiłbym o podanie ich nazw (adres/dzielnica też może być).
Dziś dzwoniąc na tenisową dowiedziałem się, że wolne terminy na piłkę od pon do pt to... godzina 23:00 - jedynie cena była znośna: za 1,5h przy wynajmowaniu pojedynczym 93zł lub z opcją na 3 miesiące 83zł (w tym szatnie i prysznic).
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 22/10/2009 17:40
Na Tenisowej od 23 nie wynajmiesz calej hali tylko 1 sektor, a wiec 1/3 calej hali. Wtedy gra 3+1 jest tam idealna. (Wiem, bo czasem gram).
Ze swojej strony moge polecic hale na Ku Sloncu u Salezjanow. Mniej wiecej to samo co na Swietoborzycow. Gralem tam w SLF i z chlopakami wynajmowalismy hale za 10 zl od osoby (3 druzyny po 5 osob). Latwo wynajac tez hale przy seminarium na Papieza Pawla VI. Zadna rewelacja, ale bramki sa, szatnie sa i niedrogo z tego co pamietam, tylko z terminami juz moze byc krucho.
PiLka Halowa , start gratis!! zapisy do nowej druzyny w edycji Red Box Soccer !! - 28/10/2009 21:29
Nowa druzyna SILOS - mamy jeszcze kilka miejsc dla chetnych gry w piłce halowej edycji Red Box Soccer! START 7 listopada , Koszt uczestn- GRATIS!! mamy sponsora.. kontakt GG -44 51 996 , tel 514 26 25 82, 0031 64 968 2995 Marek.
Turniej w soboty-o godz. 15-19, niedz-12-19. Szczecin ul Swietoborzyców 40 Hala sport SP.( Niebuszewo)
wiecej info na Red Box soccer szczecin..
Wolne miejsca w halówce RBS! udział w teamie -GRATIS! - 29/10/2009 16:38
SILOS-nowo powstająca drużyna ma jeszcze wolne miejsca , START 7 listopada w edycji RED BOX SOCCER,miejsce ul Swietoborzycow 40 Niebuszewo SP.,kontakt z kierown. Teamu- 514 26 25 82. 0031 649 682 995, GG 44 51 996.
Treningi prawdopodobnie od nastepnego czwartku ul willowa. turniej w soboty, niedziele.TYLKO POWAZNE ZGLOSZENIA./ MAREK
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362996 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.