Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Strefa kibica na bloniach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kiko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Strefa kibica na bloniach - 07/06/2008 23:49

Rych napisał:  

malcoolm napisał:  
Poważne pytanie : Strefa Warki (ta przy galaxy) godzina 19.. co będzie lecieć Kubica czy mecz ? Bo jesli mecz to się nie opyla wczesniej przychodzić... jak myślicie ?...

jak pózniej przyjdziesz to nie zdziw sie jak bedziesz musiał stać pod telebimem.

O staniu dość blisko przed telebimem to ja marze :) Zamierzam iść już na mecz Chorwatów :]

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 07/06/2008 23:57
ludzie chyba wolą Kubicę a nie Chorwatów :>

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 08/06/2008 01:09

malcoolm napisał:  
ludzie chyba wolą Kubicę a nie Chorwatów :>

ja wole chorwatki ;]

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Prawa Strona
Kibic
Na forum od 6901 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:17
W strefie kibica Warki (koło Galaxy) podczas meczu Polaków świetna atmosfera, troche duzo ludzi ale mozna bylo sie tego spodziewac. Ja siedziałem pod namiotem fajnie, był doping i wszystko było by Ok gdyby nie jeden zgrzyt. A mianowicie to że chłopak z megafonem obraził reprezentanta naszego kraju Rogera mowiac po nieudanej akcji Polaków " a wszystko to przez tego jeb**** czarnucha Rogera". Można mieć różne zadanie na temat tego czy powinien grac w reprezentacji i czy jest Polakiem. Ale z pewnością gdyby Roger strzelił bramkę to by sie cieszył i i bił mu brawo, a gdy nie idzie to najlepiej zwalić wszystko na Rogera (według mnie i wielu innych najlepszego na boisku). Niech ten pan zachowa takie komentarze dla siebie albo niech nie łapie się za megafon. Tyle.

"Nigdy się nie poddaj - to prawdziwa sztuka"
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:21

Saw napisał:  
Można mieć różne zadanie na temat tego czy powinien grac w reprezentacji i czy jest Polakiem.

To że nie jest i nie będzie Polakiem nie podlega wątpliwości.

Co do strefy Tyskiego, fajna atmosfera i za mało osób do rozlewania browarów.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:33

Saw napisał:  
wszystko było by Ok gdyby nie jeden zgrzyt. A mianowicie to że chłopak z megafonem obraził reprezentanta naszego kraju Rogera mowiac po nieudanej akcji Polaków " a wszystko to przez tego jeb**** czarnucha Rogera".

Jednemu sie podoba, drugiemu nie.

Saw napisał:  
Ale z pewnością gdyby Roger strzelił bramkę to by sie cieszył i i bił mu brawo, a gdy nie idzie to najlepiej zwalić wszystko na Rogera

Nie strzelił, więc po co te żale?

M.
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:37
Nie wiem jak innych ale mnie małpiszon nie reprezentuje...A Ci normalni napewno by nie bili mu brawa.A skoro tacy z Was obroncu "polaka i polskości"to czemu "jebaliscie" na Podolskiego??Przeciez to Polak i to bardziej prawdziwy niz roger

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Prawa Strona
Kibic
Na forum od 6901 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:39

Klr napisał:  

Saw napisał:  
wszystko było by Ok gdyby nie jeden zgrzyt. A mianowicie to że chłopak z megafonem obraził reprezentanta naszego kraju Rogera mowiac po nieudanej akcji Polaków " a wszystko to przez tego jeb**** czarnucha Rogera".

Saw napisał:  
Ale z pewnością gdyby Roger strzelił bramkę to by sie cieszył i i bił mu brawo, a gdy nie idzie to najlepiej zwalić wszystko na Rogera

dobra mniejsza o to co by bylo gdyby, ale skoro reprezentuje nas (wszystkich Polaków czy sie to komuś podoba czy nie) to go szanujmy

"Nigdy się nie poddaj - to prawdziwa sztuka"
Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:44

Saw napisał:  

Klr napisał:  

Saw napisał:  

Saw napisał:  

dobra mniejsza o to co by bylo gdyby, ale skoro reprezentuje nas (wszystkich Polaków czy sie to komuś podoba czy nie) to go szanujmy

Juz dostales odpowiedz, ze nie reprezentuje wszystkich. Mnie rowniez nie reprezentuje.

A swoją drogą to już nie torturuj piło, zrozum i skończ temat. Jak będziesz chciał mnie pokroić jutro rano to weź ogarnij czas, żebym się wyspał przynajmniej.

L.
Kibic
Na forum od 7972 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 00:54
Saw skoncz żale. Najlepiej popierac grajka zza oceanu i bic mu brawo za pare wrzutek. On wydymal polskie obywatelstwo i po tych paru wrzutkach latwiej uciec do Europy i zapomniec o Polsce. To ze nie bedzie nigdy Polakiem nie ma watpliwosci i chyba ten temat juz jest zamkniety. Dzieki takim rogerom czy innym olisadebe, polska mlodziez gra jak gra. Po co sie starac skolo byle gamon moze pograc 2 lata i miec paszport. Po strzale bramki nikt by nie bil mu braw... przynajmniej od Nas. Tyle.

MW'03
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 02:24

M_ napisał:  
Nie wiem jak innych ale mnie małpiszon nie reprezentuje...

i tyle!! kurwa ale tam piknikow bylo nie dosc ze mordy zle w barwy dobrane to pelno flag tyskich na plecach..zenujace jak i wynik...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 06:41

Randall McMurphy napisał:  

M_ napisał:  

i tyle!! kurwa ale tam piknikow bylo nie dosc ze mordy zle w barwy dobrane to pelno flag tyskich na plecach..zenujace jak i wynik...

to mało powiedziane, ale nic nie przebije żenującej koszulki z odwróconym orłem i z napisem staniemy na głowie. jak macie przychodzić tak ubrani, to lepiej wogóle nie przychodzcie tylko siedzcie w domach.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
mksmarek
Kibic
Na forum od 7344 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 06:41

M_ napisał:  

na takie mecze by sie jakis pub przydal tylko i wylacznie dla kibicow Pogoni co prawda to jest bardzo ciezkie do zrealizowania

Randall zapomniales o trabkach:) i fanach Rogera:D

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 10:13
Atmosfera w strefie przy galaxy całkiem niezła, sporo ludzi.
Najbardziej denerwujące aspekty to wszechobecne trąbki - powinni w ogóle zabronić wchodzenia z tym gównem, ocipieć można. A druga sprawa to śpiewanie hymnu, nie dość że strefa zjebała strasznie przełączając się na mecz w połowie polskiego hymnu to według mnie śpiewanie hymnu parę razy w czasie meczu mija się z celem, pamiętajmy że to nie jest jakaś przyśpiewka.

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6973 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 12:20
az razi na tym forum od polskiego optymizmu... tak dalej! Leo chuj, Roger chuj, Smolarek chuj, Podolski chuj... wszyscy graja (trenuja) dla reprezentacji nie tej co powinni... ŻENADA to co prezentuje Szczecin na tle polskich kibicow... czekam na odpowiedzi "bana mu", "zrozum, skoncz temat" (niczym dzieci neo) i inne te jakze irytujace riposty, ale nie martwcie sie kiedys moze ktos wytlumaczy wam ze nie zyjemy juz w czasach polskiego "komuznimu"

HERRING POWER
Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 13:01

Leśny Dziadek napisał:  
az razi na tym forum od polskiego optymizmu... tak dalej! Leo chuj, Roger chuj, Smolarek chuj, Podolski chuj... wszyscy graja (trenuja) dla reprezentacji nie tej co powinni... ŻENADA to co prezentuje Szczecin na tle polskich kibicow... czekam na odpowiedzi "bana mu", "zrozum, skoncz temat" (niczym dzieci neo) i inne te jakze irytujace riposty, ale nie martwcie sie kiedys moze ktos wytlumaczy wam ze nie zyjemy juz w czasach polskiego "komuznimu"

Nikt nie mowi ze Leo czy Smolarek to chuj, wiec zbastuj z takim tekstami. Roger to kolejny grajek ktory staral sie o obywatelswto zeby miec paszport Unii-przydatny w "zachodnich" ligach. Za co mam go szanowac ? Za to ze zamknal droge do kadry Majewskiemu ktory wcale nie jest slabszy od niego, ba nawet w niektorych aspektach lepszy.Jak wiekszosc ludzi napisala Polakiem to on nigdy nie bedzie, ma tylko 2 paszporty. Podolskie to pala, ktora wyparla sie ojczyzny, a dla takich ludzi delikatnie mowiac tylko pogarda. A teksty ze nie cieszyl sie po bramakch niech jego obroncy zostawia dla Borka i Koltonia. Co do meczu- widac ze Golanski nie za bardzo nadaje sie do kadry, strach w oczach mial juz podczas grania hymnu. Szkoda ze Leo nie powolal do kady K.Kosowskiego, wiadomo ze calego meczu nie wytrzyma, ale na ostatnie 20-30 min bylby dobrym rozwiazaniem. Walczymy dalej !

www.sectorshop.net
M.
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 13:12

Leśny Dziadek napisał:  

Masz problemy z czytaniem czy z mysleniem?Gdzie ktos napisal cos na Smolarka czy Leo?A co wedlug Ciebie reprezentuje reszta kibicowskiej Polski skoro tak zenująco na ich tle wypadamy??Ty zapewne jestes zachwycony rogerem wiec nadal zyj przeswiadczeniem ze roger to polak i jest zbawicielem,zresztą duzo Ci nie zostało,bo pewnie zakonczysz kibicowanie tak szybko jak tylko Polska odpadnie.KOLEJNY KIBIC SUKCESU

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 13:16

M_ napisał:  

nie kazdy jest hool's

Obrazek gif wstawiony na forum
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 13:21
Obrazek jpg wstawiony na forum

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
miau !
Kibic
Na forum od 6520 dni

Odp: Strefa kibica na bloniach - 09/06/2008 13:46

malcoolm napisał:  
Obrazek jpg wstawiony na forum

To nie nasza flaga narodowa tylko bandera marynarki wojennej. Coś komuś nie do końca wyszło z tą akcją.

PS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382203 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005