Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 30/09/2008 23:23
sprawa jest jasna...walcze z poczta o egzekucje paczki.... dowód nadania jest a paczki u mnie brak...jesli sprawa nie wyjasni sie w ciagy 2 tygodni tzn do 15.10 z własnej kieszeni oddaje hajs za szale, a reszta zostaje na mojej glowie.sorówka dla wszytstkich
PS. jak ktoś chce juz dzis od razu niech poda meielm nr konta i mu odesle hajs, adla tych mniej zorientowanych to nie mam zamiaru nikomu naprdalac piaskeim po oczach we wspólnej piaskownicy
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 14/10/2008 23:39
Cala sprawa smierdzi jak stary ser. Masz dowod nadania paczki? Byla ubezpieczona? Jesli nie, to PP oddaje 110zł za zagubiona przesylke.
Nie no, bez jaj. Myslisz, ze ktos zajebal szale? Juz by pojawily sie na allegro. Na chuj komus tyle szalikow takich samych w dodatku .
Cala sprawa smierdzi jak stary ser. Masz dowod nadania paczki? Byla ubezpieczona? Jesli nie, to PP oddaje 110zł za zagubiona przesylke.
Nie no, bez jaj. Myslisz, ze ktos zajebal szale? Juz by pojawily sie na allegro. Na chuj komus tyle szalikow takich samych w dodatku .
Zeby tu nie gadac o smierdzacych serach.Moge zagwarantowac, ze antyC nie zajebal hajsu, ani nie kreci.Z paczkami niestety czasem tak jest ze moga zaginac, a wyprostowanie sytuacji to w chuj ciezka opcja.
antyC -Ostatnio aktywny : dzisiaj ( sprawdzcie sobie sami klikajac jego profil).
Kazdy sprzedawca szalikow wysyla paczki ubezpieczone. Jak giną to Poczta zwraca pieniadze.
Minelo juz tyle czasu, iz niemozliwoscia jest aby dalej " prostowac" sytuacje. Poczta ustawowo ma 30 dni na odpowiedz reklamacyjna.
W zwiazku z tym mam pare pytan.
antyC, czy moglbys wkleic tutaj kwity z poczty?
antycC, czy moglbys napisac u kogos robiles szaliki?
Prosze osoby, ktore wplacily pieniadze o odzywanie sie w tym temacie.
antyC caly czas przeglada forum, ale wpisac sie w tym temacie to nie laska
ja kasę wpłaciłem, ale jestem cierpliwy - 30zł to nie majątek żeby tu jakieś żale wylewać - choć z drugiej strony jakieś info jak wygląda sytuacja by się przydało.
Jestesmy robieni jawnie w chuja i tyle. Pozyczono sobie nasze pieniadze i tyle
antyC -Ostatnio aktywny : dzisiaj ( sprawdzcie sobie sami klikajac jego profil).
Kazdy sprzedawca szalikow wysyla paczki ubezpieczone. Jak giną to Poczta zwraca pieniadze.
Minelo juz tyle czasu, iz niemozliwoscia jest aby dalej " prostowac" sytuacje. Poczta ustawowo ma 30 dni na odpowiedz reklamacyjna.
W zwiazku z tym mam pare pytan.
antyC, czy moglbys wkleic tutaj kwity z poczty?
antycC, czy moglbys napisac u kogos robiles szaliki?
Portowiec, odzyskales juz hajs?
nie to żebym się wpierdalał ale na jakieś sensowne wieści z poczty czy innych kurierowo-pocztowych firm nie licz
wszędzie jest burdel, a procedura reklamacyna?? heheh no wiesz... życie. to samo wypłata odszkodowań.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374483 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.