Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Nie dla niepodległego Kosowa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ArP
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8219 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 01:00
Widziałem inne sondaże i we wszystkich były odwrotne wyniki, w ch... lecą

Pogoń Szczecin MKS!
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 01:16
Żenada. Dziś Kosovo bedzie niepodległe a pózniej połaczy się z Albanami. Co do sondażu to jakas kpina. Nie wiem kogo oni badali chyba same sprzedajne kurwy dla, których brudny amerykański pieniądz jest najważniejszy. Troche mnie poniosło:P I może trochę to bzdury.

Kosovo je Serbija!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Cywil
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 12:45
no i haniebna decyzja stała się faktem
polski rząd uznaje Kosowo

wstyd...

MTS.
Kibic
Na forum od 6486 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 12:57

Cywil napisał:  

wstyd...

śmieci zawsze płyną z prądem....Poczucie "lojalności" wobec zachodu wzięła gorę nad zwykłą przyzwoitością . Smutne to i tyle...

Rudi87Sz-n
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 13:27
Szkoda słów, ten jak i poprzedni i z resztą każdy rząd w tym kraju jest po prostu kurewski co powie USA to święte ot to jest taka kurewska demokracja. To niech Baskowie we Francji i Hiszpani też ogłoszą niepodległość no wtedy zobaczymy czy nasz rząd ją poprze? Przecież każdy ma prawo do samo stanowienowienia o sobie. W takim wypadku należy uznać niepodległość Ślązka. W końcu jest tam jakaś tam miejszośc co chce niepodległości. A w imię zasady,że w dyplomacji najważniejsza jest stabilność i konsekwencja, to teraz takie ruchy separatystyczne powinny cieszyć się aplauzem naszych władz. Naprawde jest to zajebiście niebezpieczny precedens, którego później Europa będzie gorzko żałować.
Kosovo je Srbija

Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6817 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 13:31

Rudi87Sz-n napisał:  
Szkoda słów, ten jak i poprzedni i z resztą każdy rząd w tym kraju jest po prostu kurewski co powie USA to święte ot to jest taka kurewska demokracja. To niech Baskowie we Francji i Hiszpani też ogłoszą niepodległość no wtedy zobaczymy czy nasz rząd ją poprze? Przecież każdy ma prawo do samo stanowienowienia o sobie. W takim wypadku należy uznać niepodległość Ślązka. W końcu jest tam jakaś tam miejszośc co chce niepodległości. A w imię zasady,że w dyplomacji najważniejsza jest stabilność i konsekwencja, to teraz takie ruchy separatystyczne powinny cieszyć się aplauzem naszych władz. Naprawde jest to zajebiście niebezpieczny precedens, którego później Europa będzie gorzko żałować.
Kosovo je Srbija

Zgadzam sie z Toba w stu procentach.Jaki by nie byl rzad to zatanczy tak,jak USA zagra...

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem niepodleglosci Kosowa,a wcale sie nie zdziwie jak teraz wszystkie mniejszosci zechca niepodleglosci...

POGOŃ & LEGIA
Olaf
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 13:34
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4964660.html

GW lubi manipulować faktami, ale tutaj już poszli na całość. Jednak przyszło opamiętanie z ich strony bo niedawno zmienili treść, lwidocznie zrozumieli, że przeholowali w manipulacji. Zresztą można poczytać komentarze ich na szczęście jeszcze nie usunęl i:D

Brzmiało to tak (zdążyli juz zmienić):

Zdania co do słuszności uznania przez Polskę Kosowa są niemal równomiernie rozłożone wśród internautów głosujących w sondażu portalu Gazeta.pl. Przeważają jednak zwolennicy uznania Kosowa.

Pytanie: Czy Polska powinna dzisiaj uznać niepodległość Kosowa?

* Tak, to dobra polityczna decyzja - 29%
* Nie, powinniśmy się wstrzymać jak sugeruje Prezydent - 24%
* W ogóle nie powinniśmy uznawać niepodległości Kosowa - 42%
* Nie wiem - 5%

Wstyd mi ogromnie za uznanie przez rząd, ze "słońcem kaszub" na czele, niepodległości tego dziwnego tworu.

Ostatnio edytowany przez: Olaf, 26 lutego 2008, 15:16 [2 raz(y)]

Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 16:34
Władysław Bartoszewski rzypomniał, że Kosowo to "dwumilionowy kraj, pozbawiony przemysłu i infrastruktury, w którym panuje ogromne bezrobocie". - Nie bardzo widzę życie tych ludzi - dodał profesor.
- Uczuciowo, odruchowo sympatyzuję oczywiście z krajami, które się emancypują. Jestem Polakiem a my takie doświadczenia, trudne mamy - tłumaczy swój stosunek do Kosowa Władysław Bartoszewski.
Profesor uznał, że Polska ws. Kosowa powinna "iść tak, jak większość krajów Unii Europejskiej". -To, że to się akurat mało podoba potężnemu państwu, Federacji Rosyjskiej, to oczywiście jest ważny czynnik, ale nie powinno nas to paraliżować - uważa Bartoszewski.

Moja osobista refleksja jest taka,że człowiek którego cenie i szanuje, który jest żyjącym autorytetem,wybitnym oratorem i myslicielem nie potrafi odciąć sie od politycznej logiki i powiedzieć co tak naprawde o tym sądzi. Brnąc dalej pw ten polityczny zaułek ciekaw jestem zdania naszych myslicieli na temat Suwerenności Kraju Basków, problemu Irlandii, Cypru, Kurdów tureckich, Abchazji i Osetii etc...JAKOS SYMPATII DLA PALESTYNCZYKOW I ICH NIEPODLEGLOSCI z ust Pana Bartoszewskiego nie slyszalem.Ciekawe dlaczego... Konkluzja jest taka że kolejny raz tańczymy jak nam zagrają i po raz kolejny staramy dać prztyczka w nos dumnej Rosji

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 16:42
Lizania dupy USA i UE ciąg dalszy... HAŃBA!

Kosovo jest serbskie!

ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 17:14
Te dwadzieścia- kilka procent co popiera w ankietach niepodległość Kosowa to wynik nieznajomości tematu i wynik kampanii prowadzonych w mediach przez dziennikarzy piejących z zachwytu nad tym faktem .
Podobnie politycy, którzy jeszcze nie dawno myśleli inaczej w tej sprawie, a teraz albo mają w tym jakiś interes, albo bezgranicznie dalej liżą dupę USA i głównym krajom Unii, które już nie raz pokazały że mają nasz kraj w głębokim poważaniu.

Pogoń Szczecin MKS!
Olaf
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 17:31

anathema napisał:  
Władysław Bartoszewski rzypomniał, że Kosowo to "dwumilionowy kraj, pozbawiony przemysłu i infrastruktury, w którym panuje ogromne bezrobocie". - Nie bardzo widzę życie tych ludzi - dodał profesor.
- Uczuciowo, odruchowo sympatyzuję oczywiście z krajami, które się emancypują. Jestem Polakiem a my takie doświadczenia, trudne mamy - tłumaczy swój stosunek do Kosowa Władysław Bartoszewski.
Profesor uznał, że Polska ws. Kosowa powinna "iść tak, jak większość krajów Unii Europejskiej". -To, że to się akurat mało podoba potężnemu państwu, Federacji Rosyjskiej, to oczywiście jest ważny czynnik, ale nie powinno nas to paraliżować - uważa Bartoszewski.

Moja osobista refleksja jest taka,że człowiek którego cenie i szanuje, który jest żyjącym autorytetem,wybitnym oratorem i myslicielem nie potrafi odciąć sie od politycznej logiki i powiedzieć co tak naprawde o tym sądzi. Brnąc dalej pw ten polityczny zaułek ciekaw jestem zdania naszych myslicieli na temat Suwerenności Kraju Basków, problemu Irlandii, Cypru, Kurdów tureckich, Abchazji i Osetii etc...JAKOS SYMPATII DLA PALESTYNCZYKOW I ICH NIEPODLEGLOSCI z ust Pana Bartoszewskiego nie slyszalem.Ciekawe dlaczego... Konkluzja jest taka że kolejny raz tańczymy jak nam zagrają i po raz kolejny staramy dać prztyczka w nos dumnej Rosji

Proszę nie tytułuj tego pana profesorem, chyba że, "profesorem"

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 18:41

Olaf napisał:  

anathema napisał:  

Proszę nie tytułuj tego pana profesorem, chyba że, "profesorem"

kwestia Palestyny i tytułu-tu dyplomatyczne myśli,choć etyki zero-honorowe obywatelstwo tak jak i tytuł.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 19:07

Olaf napisał:  
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4964660.html

GW lubi manipulować faktami, ale tutaj już poszli na całość. Jednak przyszło opamiętanie z ich strony bo niedawno zmienili treść, lwidocznie zrozumieli, że przeholowali w manipulacji. Zresztą można poczytać komentarze ich na szczęście jeszcze nie usunęl i:D

Tutaj jest screen zrobiony przez typa z forum Legii:
TUTAJ

Niezły ubaw...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 19:08
Wkurwiłem się. Poraz kolejny rząd polizał dupę amerykaną. Pierwszy raz zaskoczył mnie pozytywnie prezydent, który przynajmniej chciał się wstrzymać z tą decyzją. PO nie poszła za głosem ludu. Szkoda, że nie zaproponowali referendum. Chociaż pózniej by gadali ''po chuj" znowu wyrzucona kasa w błoto. eh żenada. Kosowo jest Serbskie!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
BTR
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 19:58
Wstyd. Jako pierwsi, i okaże się czy nie jedyni wypieliśmy się na bratni kraj słowiański by polizać amerykańską dupę... Jak patrzę na ''siłę'' kolorowych państw zachodnich to śmiać mi się chcę. Szkoda że idziemy w tym kierunku zamiast pozostać społecznie silnym państwem słowiańskim, jakim przez wieki byliśmy.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Olaf
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 20:14
Glas vlasti u Poljskoj nije glas poljskog naroda koji će zauvek biti sa srpskom braćom. Kosovo je Srbija

chtwo
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 20:51
Zoran Vujovic kibic Partizana nie zyje <'> - to on splonal w ambasadzie USA- elo jak bedzie to napisze o tym wiecej...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
elo
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 21:12
Ś.P Zoran Vujović to pierwsza ofiara rozbioru Serbii. Był 21 letnim Serbem, który na czwartkowe manifestacje w Belgradzie pojechał z młodszym bratem. Jego zwęglone ciało odnaleziono w ambasadzie USA. Według doniesień serbskich mediów, mieszkał w Kosowie - wcześniej prowincji Serbii, ale jego rodzina uciekła stamtąd obawiając się albańskiego ekstremizmu - zaraz po zakończeniu wojny z lat 1998-1999.

Cześć jego pamięci!

Obrazek gif wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
Shivan
Kibic
Na forum od 8480 dni

**

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 26/02/2008 22:59

Cywil napisał:  

wstyd...

skurwysyny

Olaf - mozesz pzretlumaczyc haslo na serbski to co napisalem wczesniej "o przeprosinach za rzad...

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
elo
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Nie dla niepodległego Kosowa! - 27/02/2008 07:57
Co do wczorajszej decyzji rządu, to oczywiście można było jej się spodziewać. Ogólnie rzecz biorąc, wstyd i hańba! Jako Słowianie "wypowiedzieliśmy" się przeciwko braciom z południa i to polskie "tak" dla niepodległego Kosowa niewątpliwie najbardziej zabolało Serbów. Większość Polaków jednak jest przeciwna temu niesprawiedliwemu rozbiorowi i solidaryzuje się z narodem serbskim, a "nasz" rząd no cóż, niech dalej służalczo na kolanach wykonuje polecenia USA i UE, przy wyborach naród wystawi im ocenę...

Kosowo to Serbia!

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763374473 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005