Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
JuStyNa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 12/06/2007 22:23
No to widzę, upał przyszedł nikomu nic się nie chce (włacznie ze mną) :D Tak więc macie jeszcze czas do jutra. Szczerze to w Was wątpie... Tak więc za kare zbierajcie się na Zgrzewke wody mineralnej w ramach rekompensaty dla mnie heheh;)

Ramzes_
Kibic
Na forum od 7105 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 12/06/2007 22:56
Nie mogę sie skontaktować z Bzderkiem...a chcę zagrać te mecz.
Może jakiegoś innego uczestnika dostane do gry, czy walkowerem przejde dalej?:)

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 12:14
Oczywiście walkower:) Tylko każdy kto nie rozegrał meczu, niech napisze tutaj z jakiego powodu i czyja to wina. Macie czas do godziny 00:00:01

inblu
Kibic
Na forum od 8243 dni

**

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 12:55
Caly czas czekam az Toczek sie odezwie.

Goleniów z Pogonią
Prw
Kibic
Na forum od 7274 dni

*

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 14:31

JuStyNa napisał:  
Oczywiście walkower:) Tylko każdy kto nie rozegrał meczu, niech napisze tutaj z jakiego powodu i czyja to wina. Macie czas do godziny 00:00:01

Ja tylko z Sucharem nie gralem. Chlopaka od 11 dni na forum nie bylo (w profilu widac ;) ) Wiec raczej predko sie nie pojawi...

pzdr.

To nie są leszcze Stefan...
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 15:19

Prawy napisał:  

JuStyNa napisał:  

Ja tylko z Sucharem nie gralem. Chlopaka od 11 dni na forum nie bylo (w profilu widac ;) ) Wiec raczej predko sie nie pojawi...

pzdr.

Mówisz o Snookerze? :D To do staha ;)

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 15:22
MAM dwa, w sumie trzy wyniki. CO SIĘ DZIEJE z
Bzyku Rydzio ??
bo(L)ek DonChopinho ??
No Name RandalMcM ??

Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 15:25

Prawy napisał:  

JuStyNa napisał:  

pzdr.

ja nie grałem z nikim przyznam sie któregoś dnia się zemną kontaktowali ale nie mogłem ja to było tydzień temu a potem zero odzewu i na gg tam gdzie było w profilu a nie na post na forum by do mnie napisali

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 15:44
No to 3-0 dla staha :P

stahu
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 15:44
B8
stahu - Ju$tyna 3:0

Panowie i panie - gramy gramy mecze snookera bo narazie byly chyba tylko - 2 czy 3 mecze... Termin ostatetczny - do piatku

SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 13/06/2007 17:50
Już kilka razy prosiłem przeciwników o kontakt w sprawie snookera. Zero odzewu.

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 14:18
No to pary do ćwierć finału ;)
stahu - Prawy
Rydzio - bo(L)ek
INBLu - Ramzes_
pckjtn - NoName

Życzę powodzenia. Regulaminowy czas - siedem dni czyli do środy 20.06. Nie pogniewam się jeśli pokończycie wcześniej :)

Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 16 czerwca 2007, 12:48 [4 raz(y)]

NoName
Kibic
Na forum od 6776 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 14:46
pckjth odezwij sie na gg w profilu :)

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 15:04

JuStyNa napisał:  
stahu - Prawy
Rydzio - Don Chopinho
INBLu - Ramzes_
pckjth - NoName

Życzę powodzenia. Regulaminowy czas - siedem dni czyli do środy 20.06. Nie pogniewam się jeśli pokończycie wcześniej :)

nie przypominam sobie zeby Don Chopinho ze mna wygral...zreszta ostatni raz byl tu 27 dni temu to nie mam zabardzo jak rozegrac tego z nim..

Ko nie pije,ten kapuje
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 21:23
Jest coś takiego jak gadu gadu. Termin pierwszych rozgrywek minoł wczoraj, Nikt do nikogo nie zagadał. Gadałam z DobChopinho na gg i stwierdził że nikt nie probował sie z nim skontaktować. Co nalezy do waszego interesu. Przykro mi, że tak wyszło ale prosiłam o pisanie wszelkich problemów TUTAJ. W waszym zakresie należało się skontaktować.

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 21:48

JuStyNa napisał:  
Jest coś takiego jak gadu gadu. Termin pierwszych rozgrywek minoł wczoraj, Nikt do nikogo nie zagadał. Gadałam z DobChopinho na gg i stwierdził że nikt nie probował sie z nim skontaktować. Co nalezy do waszego interesu. Przykro mi, że tak wyszło ale prosiłam o pisanie wszelkich problemów TUTAJ. W waszym zakresie należało się skontaktować.

no ze mna tez nikt nie probowal :) mniejsza z tym...

Ps. FRYZJER , FRYZJER !!! PZPN..PZPN..Aa

Ko nie pije,ten kapuje
SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 21:58

JuStyNa napisał:  
stahu - Prawy
Rydzio - Don Chopinho
INBLu - Ramzes_
pckjth - NoName

uh. niewybaczalny błąd ... Czerwona kartka

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 22:08
Ale Don Chopinho mi namieszał. Raz pisze, tak raz inaczej. Przepraszam CIĘ bo(L)ku ... więc jesli masz ochotę jeszcze na gre to Zagraj z Rydziem. JESZCZE RAZ Bardzo Przepraszam.

Aj pckjtn już poprawiony, ostatnio jestem strasznie zabiegana i tylko na chwile na komputer weszłam, żeby napisać i bez zastanowienia napisałam tak.

Aj mieszam mieszam. Przepraszam to pierwszy turniej, zdarza się.

Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 15 czerwca 2007, 11:45 [2 raz(y)]

SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 22:59
pckjtn- NoName 3-2

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 18/06/2007 13:40
Gramy, gramy Panowie...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382294 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005