Oczywiście walkower Tylko każdy kto nie rozegrał meczu, niech napisze tutaj z jakiego powodu i czyja to wina. Macie czas do godziny 00:00:01
Ja tylko z Sucharem nie gralem. Chlopaka od 11 dni na forum nie bylo (w profilu widac ) Wiec raczej predko sie nie pojawi...
pzdr.
ja nie grałem z nikim przyznam sie któregoś dnia się zemną kontaktowali ale nie mogłem ja to było tydzień temu a potem zero odzewu i na gg tam gdzie było w profilu a nie na post na forum by do mnie napisali
Odp: Turniej kibiców Pogoni w bilarda i snookera na wp II EDYCJA - 14/06/2007 21:23
Jest coś takiego jak gadu gadu. Termin pierwszych rozgrywek minoł wczoraj, Nikt do nikogo nie zagadał. Gadałam z DobChopinho na gg i stwierdził że nikt nie probował sie z nim skontaktować. Co nalezy do waszego interesu. Przykro mi, że tak wyszło ale prosiłam o pisanie wszelkich problemów TUTAJ. W waszym zakresie należało się skontaktować.
Jest coś takiego jak gadu gadu. Termin pierwszych rozgrywek minoł wczoraj, Nikt do nikogo nie zagadał. Gadałam z DobChopinho na gg i stwierdził że nikt nie probował sie z nim skontaktować. Co nalezy do waszego interesu. Przykro mi, że tak wyszło ale prosiłam o pisanie wszelkich problemów TUTAJ. W waszym zakresie należało się skontaktować.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763382294 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.